0 oy
188 göst.
önce Diğer kategorisinde (160 puan) tarafından

Bebişi çocuğu boğa burcu olanlar, nasıllar?☺️ Burçların karakterleri etkilediğini düşünüyorum biraz...

15 Cevaplar

+1 oy
önce (1,927 puan) tarafından

Kocam boğa burcu aman aman tatlı boğam benim o 🥰😁😁

-Reklam-
+1 oy
önce (2,091 puan) tarafından

AA ben boğa burcuyum mis gibi burç valla keşke benim çocuğumda boğa olsaydı ama ne yazıkki oğlak erkeği öğkk yani ahah

önce (160 puan) tarafından

Oğlak burcu bence de öğk🙄🙄🙄

önce (8,475 puan) tarafından

Ay demeyin benim oğlan da Oğlak korktum şimdi. 

önce (2,091 puan) tarafından

Benim eşimde oğlak oğlumda valla korkulcak kadar var canım bencede kork ahahahhahaha 

Anam deme öyle demeeeeeeee :D

+1 oy
önce (1,331 puan) tarafından

Nisan bogasi ile Mayıs boğası farklı kızım Mayıs'ta doğdu çok neşeli guker yüzlü ağlayan bı çocuk değil iştahlı da 😆

önce (160 puan) tarafından

Allah nasip ederse Mayıs boğası doğacak bebeğim 😃 boğanın son günleri ve korkarım ki ikizlere kaymaz,😂

önce (1,331 puan) tarafından

İnşallah çok tatlı bi kızım var çok sıcak kanlı ama her Gül'ün bı dikeni oluyor aşırı hareketli 😂 

+1 oy
önce (11,792 puan) tarafından

Büyük oğlum boğa Burcu 5 yaşında yemek yemeyi seviyor ama seçici sevdiği şeyleri var alıngan çabuk küsen istediği olmazsa vay halimize 😂 ama çok zeki 

önce (1,199 puan) tarafından

ayy post sahibi değilimde bu küsmeleri oluyormuş demek ki daha 17 aylık bi bakmışım küsmüş çok komik 😂😂

önce (11,792 puan) tarafından

Çok çabuk kusuyor minik Erkom😍😂 cokda sinirli ve huysuz 😂

0 oy
önce (6,773 puan) tarafından

gereksiz bir sinirli oluyorlar 😂

0 oy
önce (1,308 puan) tarafından

Benim oğlan boğa, çok sinirli ya burcundan mı bilmiyorum ama , dedikleri gibi iştahı da yok maalesef 

0 oy
önce (3,562 puan) tarafından

Kız kardeşim boğa burcu.hem sinirli hemde dobra.birde boğazına çok düşkün

önce (183 puan) tarafından

Ay bu nen

0 oy
önce (1,735 puan) tarafından

Mayıs 7 de doğdu kızım bogaydi dimi . 

Hiç rahatsız etmedi kızım maşallah .. öz becerilerini pek yerine getirmiyor yemek yeme tuvalet alışkanlığı vs. O da benim yüzümden zorla yemek verdim hep yemiyordu sevmiyordu diye . Huyu suyu güzel neşeli . Korkusuz dobra . Zeki 

0 oy

İnatçı ama bir o kadar da merhametli kızım.

0 oy
önce (6,099 puan) tarafından

Offf benim cocuk degil de kardeslerim boga burcu anacigim nasil becerdiyse ikisini de ayni gun dogurdu ikisi da boga burcu oldu yer icer yatarlar izin gununde yataktan cikmaz disardan yemek yerler halbuki biri asci hadi digeri neyse de elinden de her is geliyo yani ama yok cikarttigini atar ortalik yere asla derli toplu olmayi sevmezler buyuk he isin kolayina kacar isten kaytarmaya calisir askere gitti nerdeysd curuge cikip geri gelecekti fikirsiz hamileyim bi de her aradiginda ruhum cekilirdi eyvah yine baslayacak diye simdi 24 yasinda yine gidiyim yine aynisini yaparim diyo akıllanmiyo da kucuk de terstir hemen herseye sinirlenir al cok biliyosan kendin yap der sirf annem ders calisda sayisal kazan dedi diye zehir gibi kafasi olmasina ramen kitabin kapagini acmadi mezuna kaldi 1 senesi cop oldu ha ama hirslilar bak biseyi kafaya taktimi onu illaki de yaparlar ama Allah icin cok eglenceli sicak kanlilar 

0 oy
önce (6,607 puan) tarafından

Birlikte çalıştığım mühendis Boğa, adını ben koysam ağır vasıta koyarım. Öyle bir ağır çekimde yaşıyor hayatı. Bir iş veririm anlayıp yapana kadar ben 10 iş bitiririm.

Güzel yanı da sadakati. Yüzüne de derim sen ağırsın haydi kızım canlan biraz diye, ne küser ne alınır hep sever beni. Ben de aynı şekilde 🤍

0 oy
önce (1,199 puan) tarafından

kızım boğa burcu aşırı sevecen bal resmen kendini sevdirmeyi sever ilgi çekmeyi sever toplumdayken herkesle iletişim kurmak ister veeeee beni en zorlayan özelliği fazla anneci daha 17 aylık bu arada ama babada hiç durmaz sadece ben varım hayatında babası onun bana karşı olan sevgisinde rakibi. öperek uyandırır beni melek kızım 7/24 öper beni 🥰🥰 

amaaaaaaa aşırı dağıtır aşırı artık çok yoruyor bu beni çok hareketli ve oyuncaklarla oynamaz amacı dolapları boşaltmak yastıkları yere atmak masada ne varsa dağıtmak 🥲🥲

0 oy
önce (6,102 puan) tarafından

Kucuk oglum boga burcu. Asiri cesaretli, hareketli, inat ama sevgi dolu bi cocuk. Yemegi seviyor ve asla acliga gelemez 😃 buyuk oglum balik. O ne kadar nazliysa kucugu o kadar höt bi cocuk 😃

0 oy
önce (64 puan) tarafından

Benim bebişim boğa 25 nisanda doğdu kim bişi yese ağlıyo kaşıklara saldırıyor😅 bide boğa tıpkı terazi gibi Venüsle yönetilir o yüzden güzel olurlar kızım çok güzel 🥰

0 oy
önce (7,045 puan) tarafından

Yeğenim boğa burcu çocuk karnı tok olsa bile hobi niyetine yiyor sonra midesine kızıyor ama aşırı anaç kaşını eğsen hüngür hüngür ağlar arkadaş edinmeyi çok seviyor paylaşmaktan hiç hoşlanmıyor 

Amaaaaa çok tatlı bal gibi halası totişini yesin kurban olurum verene 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 325 göst.
19 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gencolar1 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 170 göst.
19 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gencolar1 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 45 göst.
0 oy
10 cevap 548 göst.