0 oy
204 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (1,264 puan) tarafından

ay bu kocalar evde  olmayinca ne guzel oluo ya 🤣 aksam saati kalkdim uzak sehiri dinlerken  temizlige kalkdim masa sandalye camasir suyla kirkladim koltukari supurdum sildim tv unite sildim

duzenledim . supurheliklere varana kadar cam mam

perde kapi salon komple bitti. holde de ayakkabilik  komple sildim portmanto falan. kurutma makinasiyla camasir makinasini da hallettim dolaplarin icini falan . banyolarida gunduz yapmistim ikisinide.

ay yarin mutfaga girissem. erteai gunu de cocuk oda ve yatak oda. tüm evi kirklamis oluyorum .

normalde aksam 5 de isim varsada brakirim bi kendime cekiduzen veririm. 6 da kocam gelirdi🤣 bir hafta yok almanyada fuarda🤣

6 Cevaplar

0 oy
önce (1,335 puan) tarafından

Temızlık yapmak istiyorum bende çamaşır suyu kokmak istiyorum bende foşur foşur evi duvarları yıkamak istiyorum bende yerleri silerken kaldır ayagını demek istiyorum bende evi kırklamak istiyorum yaaaaaa bende istiyorum 😭😭😭😭😭

Maalesef ki evet ilk evliliğinden dolayı travması var ben temızlık yaparsam kalpten gider

önce (729 puan) tarafından

Hiç mi birkmyr yoksa örnek veryrm bir haftada bir yâda bir mi yap dyr özel değilse merk ettim İlk evliliğinde eşi çok mu temizlik yapyrms yaa insanın beli agryr ya beli bir süre sonra 

Hiç yaptırmıyor sırf bu yüzden en üst segment robot süpürge aldı o temizlesin sen yapma diye detaylı temizlik için haftada bi yardımcı tuttu ve işten gelince kendisi yapıyor sen elini sürme diye ben sadexe evi toplama yemek yapma ve oğlumun yemek sırasında döktüğü leke varsa onu temizleyebiliyorum harici hiçbir temizlik yapmıyorum ilk evliliğinde eşi ileri seviye temizlik hastalıgı varmış kapının önünde kar kış dinlemeden eşimi hortumla yıkar eve öyle alırmış parayı yıkamadan bile tutmazmış başka ruhsal sorunlarıda varmış ama en ağırı temizlikmiş en son eşimi araba fırçasıyla yıkamaya kalkınca eşim zatürre olmuş ciğerlerine inmiş 1 aya yakın hastanede yatmış sonra boşanma tabi benimde temizlik yaparsam ona benzeyeceğimi düşünüyor belli etmiyor ama elime bi çöp alsam aklı gidiyor

önce (1,264 puan) tarafından

ayyyy tobe dusman basina bole es. adamcagiz iyi kurtulmus seninde isine yaramis bosver sen sonucta  sana her turlu imkani sunuyorsa zaten korun istedigi bir goz allah verdi iki goz olmus sana:)) balkon varsa fosur fisur balkon yika.:) benim balkonum yok vok ozluyorum balkon yikamayi

5 balkon var foşur foşur yıkamak ancak hayal 🤭🤭 başlarda güzel geliyordu bu durum ama arada canım çekiyor işte temizliği 

-Reklam-
0 oy
önce (3,563 puan) tarafından

Keşke bizimkide bebrleri alıp uzaklaşsa 3 gün yeter bana bütün evi kaldırıp indiririm.bu bebeler hayat enerjimi sömürdü.cin horozu gibi sabahın köründe ayaktalar gece anca uyuyorlar.saçıma tarak vuramıyorum.bütün işlerim duruyor

önce (170 puan) tarafından

Biri benden bahsetmis 

0 oy
önce (3,401 puan) tarafından

Oy Maşallah çok hızlısın bende 2 bebeyle zorla mutfak dolapları ı iç dış sildim cifledim mis gibi oldu bir iki şey kaldı ya birazdan ya da yarına bırakcam halıları yıkatmaya verdim cuma koltukları yatakları yıkamaya gelcekler umarım o zamana kadar her yeri yaparımda tertemiz olur sil süpür yapar yerleştiririm

Ellerine sağlık 

+1

temizlik gibisi yok:) seninde eline saglik:)

0 oy
önce (7,053 puan) tarafından

Ooohhhh ellerine sağlık canım temizlik yapmak istedi bak ayağıma dolanan sayısı çok fazla 

0 oy
önce (6,107 puan) tarafından

Su saydigin isleri yapmam 3 gunumu alir sonraki gunler icin yaptigin planlar haric masaAllah kiz elin hizliymis 

kiz bir oda birde hol.:). heryerin kapisi cami bacasi degil🤣 busefer oda oda gidiyim dedim

Yinede yapamam ya elim cok yavas ya cok didikliyorum 

sabah 8 den beri mutfaktayim bugunde. belim koptu resmen .  simdi dus alip oturucam o sira oturdugum yerde camasir katlarim anca bugun baya yoruldum . spora falan halim kalmadi zaten

Yavrum yaptin sporu zaten dun aksamdan beri uyiki enisteyi pistaladin evi kirkladin valla bana da gelsene 🤭

aynen -900 gram viktim bugun:) yarin da -500 ciksam on numara olacuk

0 oy
önce (1,308 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım sağlıkla kirletin.

Üç çocuk biri 1. Sınıf diğeri anasınıfı eh küçüğü 1.5 yaşında ben perişan. Eşim sabah gidiyor akşam 10 da geliyor. Enerjim yok hep yorgunum uykusuzum. Sağolsun zerre faydası yok birde moralimi bozmasa yeter bana.  Mutfağı 3 gün yapıyorum . Eskiden 1 güne yaapardim ama tükendim 😢😢😢

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 247 göst.
15 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,776 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 437 göst.
24 Eylül 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Tansugoc (995 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 378 göst.
+1 oy
4 cevap 230 göst.
26 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde missn199 (711 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,481,505 soru

24,238,652 cevap

339,827 kullanıcı

...