Kızlar şimdi kısaca anlatım. Evlendim kayınbaba emeklisi için para lazım oldu ben altınımi takamadan yeni evli iken verdim. Kayınbaba geri ödeyemedi. Veya ödemek istemedi kaybeder çalınır diye vs. Köyde 20 dönüm tarlaları var. Oraya limon bahçesi yapıp size vereceğiz dedi. Eşime demiş yani bana demedi duydum ben sonradan. Her neyse seslenmedim.
Bı kaç gün önce limonu sattılar. Eski para ile 1 trilyona. Bahçeyi değil bakın limonu sattılar. O bahçe bizim yani sözde öyle. Hazine yeri olduğu için üzerimize alamıyoruz. Neyse onu da tam bilmiyorum.
Bugün bana 108 bin TL lik adana burmasi almışlar.
Ha bir de kayınbaba geçen seneden beri su motoruna benzini traktöre benzinini bahçeye ilacını hep kayınbaba aldı yalan yok. Budamaya 40 bin verdi. Amenna bişe demem. Tarlaya boru doşetti kanaldan 11 bin oyle verdi. Yani toplasan 100 bin. Hadi 200 bin de. Hadi 300 de ona da tamammim.
Kaynanagil yaylalik arsa bakalım diyorlar. Eşime de dedim eğer benim üzerime olmazsa o arsa ben dişimi gösteririm dedim. Tamam sadece bizim uzerimize. Kaynanagil maksat 4-5 ay yaylada kalacaklar.
Bugün ağzıma bal çalar gibi bir burma almışlar. 900₺ bin yok. Seslenmedim. Eşime diyorum böyle böyle yap diye pek seslenmiyor. Annemgil parayı napacak diyor. Ha bugün de kaynana görümcenun kızı var Hilal ona küpe alacağım söz vermiştim falan dedi. Onu da aldı muhtemelen benim haberim yok. Ben bugün full evdeydim cocuklarim okula gidiyor. .
Onlar gitti altın aldılar. Bir de ben hususi beğenip de almadim. Burma almışlar al bu senin dediler.
Sizce ne yapmam gerekli?
Eşim de dedi ki : Yaylalik arsa bizim üzerimize olacak zaten dedi. Bir de bahçeye ilaç atmak için traktöre bir alet varmış onu tam bilmiyorum unuttum yani. Onu da alacaklarına daha.
Bilemiyorum ne desem ne yapsam? O bahçe bizim evet. Kayınbaba 100-200 bin mastaf etme ile 900 bin TL para sahibi oldu. Anlamadım.