1. Sınıfa giden çocuklarınızın bot numarası nedir 32 büyük mü sizce
Aşağı yukarı kaç olmalı
Kız sınıfla ne alaka kimi cocugu. buyuk olur kimininki ufak ayak nosu🤣 benim kiz 3. sinif 31 bucuk numara🤣 kuzenimin oglu 38 numara:))
Başlığa 6_7 yaş yazdım yapay zeka düzenleyince uğraşmadım 😃
1.sınıf çocuğu 6-7 yaş arası olur diye yazdım. Bende aşağı yukarı numara soruyorum zaten 😃
🤣🤣heee yapay zeka maaaaduru:) 30 31 giyer bence asagi yukari
29 var evde şuan oluyor ama kışlık çorap falan sıkar mı acaba diyorum. Eşim 33 almış ama büyük bence eşimde oluyor diyor
😄😄😄😄😄😄😄😄Tam onu yazacaktım vllahi
Bende bu yorumları alacağımı biliyodum 😊
5 yaş 28 numara giyiyor botta babette ve spor ayakkabıda 27
Oğlum geçen seneden kalan 29 numara var eşim 33 almış büyük geliyor yenisi kalsın seneye giydiririm bu kış 29 mu giydirsem acaba diyorum
Dene bi sıkıyor derse giydirmezsin ama bir senede 4 numara büyürmü ya 33 olanda büyük gelmesin
Evet büyük 32 olur ama. Gönderip değiştireceğim
Yaşla numaranın bir alakası yok ki çocuğun yapılı mi zayıf mi uzun mu kisami ayakları tombik mi bence deneyerek almak lazım yada yazın giydiği terliğin 1 2 numara büyüğü
Aşağı yukarı kaç olur diye soruyorum. 30 diyen olur 32 diyen olur. Çünkü bende 29 ve 33 var karşılaştırmak için.
Kızmı erkek mi mesela erkeklerin ayağı biraz daha iri ama kızların öyle degil bide kalıptan kalıba değişiyor ayakkabilar
Erkek 33 ve 29 var biri küçük biri büyük geliyor 😀 en iyisi 32 alıp deneyeyim
32 de büyük. 31 olur bence 29 da oluyor diyorsun çünkü
Evet 29 u giyip ev içinde dolanıyor sıkıyor mu diyorum hayır diyor. Ama kışlık çorapla sığmaz. 31 32 ikisinide deneyeceğim.
Kızım 1. Sınıfa gidiyor geçen sene 30 numara aldım bu sene de olur
30 olsa olurdu 29 ve 33 var bende. 32 ile değştireceğim
Yeni aldıysan değiştir. 33 çok büyük. Okul nasıl gidiyor hangi harftesiniz
Evet yeni canım. L harfibe geçtiler harfler çoğaldıkça zorlaştı.
Dün okuma yaptırdım lena lina gibi kelimeleri okumada zorlandı kağıttan hece şeklinde kelimeleri yazdım okulda bol bol oku dedim
Biraz pay kalırsa iyi olur bence, 32 al, kalın coraplada giyer, benim oğlan 4 yasında 27 giyiyor ama bakdımki oda ayağını sıkmaya başlamış 28 alcam bende
Evet 32 tam olacak sanırım
Benim kizim spor ayakkabıda 34 giyiyor. Botu geçen seneden almiştik hiç giymemisti ama olmuyor ayağına. 6 yaş kız için büyük bence ayaklari. İlkokul bitmeden 38 olur kesin.
Ya maşallah. Eşim dün 33 34 getirmiş baya büyüktü 32 olur sanırım
Valla kızım 4.5 yaşında 30 numara Spor ayakkabısı almış eşim 😃 oluyor da. Her çocuğun ayak yapısı farklı deneyerek alın bence ya da giydiği ayakkabıya göre tahmin edersiniz
Büyük durdu 33 en iyisi 32 alsın. Ben oğlumun ayakları büyük sanıyodum sizinkiler daha büyükmüş kız. Geçen seneden 29 var o bile oluyor ama sıkıyor biraz kışlık çorapla sığmaz
Zeyneptoş kasımda 6 yaş diyecek ayakkabısı 29 botu 30 numara
29 var zorla giyip geziyor ev içinde aöa kış çorabıyla sığmaz ayakları. 32 yle değiştireceğim. Senin kıxın ayaklarıda küçükmüş
Oglum 6yasında okul ayakabısı 32numara.gecen yıldan kalan 31 numara zor oluyor
33 geniş durdu bide kaba geldi gözüme. 32 alacağım
Abimin kızımda 1 sınıfa gidiyo 28. Giyiyor her kesin ayak yapısı vardır
Kendiside küçük zaten 🤣
Küçük ayaklar daha güzel😃
Evet ailede var aslında bizimde küçük
Büyük ayaklar kaba duruyor heleki kadında erkek gibi
Evet ya benimde 38 numara
Biz erkek 32 aldık ayakkabıda 31 giyiyor ama 1 sınıf
32 bizede tam olur sanırım
Çocuğun boyu, kilosu önemli canım yaşla ilgili değil. Oğlum 5 yaşında normalde 28 oluyor ama ayağına ama tombiş ayaklı olduğu için üstlerden sıkıyor o yüzden de 29 alıyorum rahat ediyor deneyerek hareket etmen lazım benimki artık acırsa söylüyor seninki de söyler şurası acıdı felan diye
Valla aşağı yukarı hemen hemen aynı numaraları görürüm sandım ama çok farklı numaralar çıktı 😃 geçen seneden 29 var sıkıyo mu diyorum hayır dşyor ama aslında sıkıyor. 34 ü giymiş anne tam oldu diyor 🤣
1,481,493 soru
24,238,500 cevap
339,820 kullanıcı