Peş peşe yap diyenler kendileri doğursun bi tane daha benim ilk ve 2. Arasında 6 yaşa 2. Ve 3. Arasında 8 yaş var önceki çocuğun büyük olması her zaman için iyidir tuvaletine gider!, yemeğini yer, ocağın altını kapatır aradaki yaş farkı ne olursa olsun kıskançlık mutlaka oluyor
Her hamilelik bir olmuyor canım. Benim ilk hamileliğim çoookkk rahat geçti. Bir gün olsun bulantı kusma vs bilmem her işimi kendim rahatça yaptım doğum da kolay oldu. Kızım 23 aylıkken hamile kaldım. Şuan 4 buçuk aylık hamileyim ama çok zorlanıyorum ilk haftalar bulantı baş dönmesi kasık ağrısı. Yataktan kalkacak halim yoktu. 14 haftada kanama başladı sürekli yatıp uzanmak zorundayım. Zor bi hamilelik geçiriyorum. İlki gibi kolay olur sanıyordum ama yanılmışım
Yasin daha genc canım birde zorlu hamilelik ve küçük çocuk bence bekle en azından kızın birseyleri kendi yapmaya başlayana kadar evet büyüyunce güzel olur ama zor yaa benim kizlarimin arasında 20 ay var büyüğüm çok sakin bir çocuktu ama küçük ilk 3 ay çok zorladı beni gece saat 4e kadar uyumazdi kolik ve alerjik bir bebekti uzayan sariligi vardı ne kadar sakin olsada abla kıskançlığı derken ilk 3 ay resmen ölü gibi gezdim Allah verdikten sonra başımız gözümüz üstüne beraber büyürler diye züğürt tesellisi veriyoruz kendimize ama gerçekten zor canım biraz daha bekle bence
1,487,556 soru
24,317,558 cevap
345,145 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın