0 oy
364 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar ben tokıde oturuyorum kızım 2 bucuk yasında birazda ağır yagmurlu günlerde en azından bebek arabasına koyalım diyorum yok ne gerek var dıyor sen yokustan bebek arabası zor olur getıremezsın ya kucaktada canım cıkıyor

11 Cevaplar

0 oy
(9,493 puan) tarafından

yokuşta bebek arabası da zor oluyor ama bu zamana kadar almadın mı hiç

(9,493 puan) tarafından

gerçekten yok artık bu yaşa kadar nasıl kullanmadınız ya

elim ayağım benim bebek arabası. 

image

hiçbir şey olmasa şu tarz bir şey alın 
tarafından

Ben yagmurlu gunde tez eve geleyım bunu ıstıyorum kucakta canım çıkıyor 

(9,493 puan) tarafından

2.5 yaş zor olur tabi. 10 dakika taşıyamıyprumben benim kızımı 11 kilo. bu zamana kadar iyi taşımışsın 

(2,230 puan) tarafından

3 bucuk yas hala daha arabayla tasiyirum saga sola. kucagimda niye eziyet edeyim kendime yazin cicaginda kisin ayazinda kolum kopar

(8,473 puan) tarafından

Kardeşim doğmuş üç günlük olmuştu topuk kanı almaya kucağımda götürüyorum bi akrabamiz gördü bebek arabasını vereyim zor olur dedi. Gerçekten de zordu üç günlük bebek ama bide battaniye..beş dk tasisan belki zorlanmazsin ama on beş dk çok zor gelir mesela. Allah razı olsun o kadından hâlâ aklıma gelir dua ederim 

-Reklam-
0 oy
(6,292 puan) tarafından

Benim evde dik yokuş valla zor oluyor ama kucak daha zor 

tarafından

Bende onu diyorum su gıbı oldum 

(6,292 puan) tarafından

Bebek arabasi şart erkekler çok.biliyor sanki kendi tasiyor

0 oy
(763 puan) tarafından

2-3 yaşına kadar binmediyse şimdi binmez bence 

tarafından

Bıner onda sıkıntı yok yagmurdan korur mu 

(763 puan) tarafından

Yagmurlugu oluyor alırsan korur 

0 oy
(511 puan) tarafından

Bacım arabaa lazım bıde yagmurluk oluyor onların ustune musamba gıbı benım buyuk oglanı okula getırıp gotururken kucuk oglanı oyle getırıyordum sıcacık oluyo bıde usumuyoda

0 oy
(164,151 puan) tarafından

2bucuk yasa kafar almamissin simdi hic alma hayatim bisiklet al

0 oy
(447 puan) tarafından

Bebek arabası büyük kurtarıcı 

0 oy
(1,021 puan) tarafından

Okula bıraktığın çocuk mu var yağmurlu hava için araba almayı düşünüyorsun? Valla arabasız bebek buyutülmez. Biz doğduğundan beri kullanıyoruz. Elini kolunu kullanabiliyorsun. Çantanı yüklüyorsun. Alışveriş poşetlerini yüklüyorsun. Çok ucuz olan modeller de var nasıl bu zamana kadar kullanmadım? Bebek buyudukçe daha da zor oluyor yürütsen sağa sola kaçar taşısan ağırlaşmış. Valla ben 4 kilo bile taşıyamam 10 dk 😁

0 oy
(12,422 puan) tarafından

Bu yasa kadar kullanmadiysan alma tut elinden yürüsün. Bu yaştan sonra alırsan yürümez alışır ona 

0 oy
(735 puan) tarafından

Canım benimde bebek arabam var çok iyi sağlık ocağına gideceğim zaman iki kizimi koyuyorum goturuyum çokta rahat yani birini elini birinide kucağına taşımak çok zor yaa o yüzden araba şart bence 

(16,425 puan) tarafından

Bende parka felan giderken kızımı ve oğlumu ikisini de oturtuyordum bebek arabasına ☺️

(735 puan) tarafından

Bende aynen valla nereye gitsem götürürüm 

0 oy
(16,425 puan) tarafından

Getiririm de 

Çocuk yürümek istemediği zaman ne olacak 

Birde herhalde okula giden çocuğun var yağmurda çamurda ikisini birden çok zor 

0 oy
(1,255 puan) tarafından

Bende bu zamana kadar söylüyordum eşim geret yok diyordu.Eşim İstanbul'daydı çalışıyordu. Bende  Bugün İstanbul'a geldim eşimle oğluma kıyafet aldık. biraz taşıdı oğlumu biraz o biraz ben ( oğlum 5 aylık) hemen en kısa sürede bir bebek arabası alalım dedi. O an gidip önce kanguru aldık. Yani günlerce anlatsaydım gerek yok derdi bugün gördü ne kadar zor olduğunu. Sende eşinle git dışarı biraz o taşısın görsün ne kadar zor olduğunu 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 102 göst.
7 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Kelebek3434 (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 311 göst.
17 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Defneee (1,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 259 göst.
0 oy
8 cevap 245 göst.

Kategoriler