0 oy
574 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (29 puan) tarafından

Kızlar benim kaynanam benimle aynı evde yaşamak istiyor tmm mı kocasıda başında bende ıstiyorum çünkü benim annem yok ama ben onla nezaman aynı evde yaşasam kızlar bana laf sokuyo sen onu yapamadın yok biz öyle yemiyoruz sürekli de iş yaptırıyo onların geneli böyle ama bana fazla iş yaptırıyo kızımla ziyaretine gittik kızıma bir kazak bile almamıştı ama bizimle aynı evde yaşamak istiyor 3tanede evleri var bu durum yüzünden tam oğlunu 7 yıldır görmüyor kızlar her günde arayıp gelin dıo biz nerdeyiz biliyomusunuz tanımadığımız bir şehirde kiralık evdeyiz tam 7 yıldır sırf kaynanamın bu yaptıgı şeyler yüzünden belki ölürüm diyor çok vicdanım sızlıyor 57 yaşında ama astım hastası oğlunu getir diyor oğluna da bırakıyorum git gör gel diyorum hayır diyo ben gidersem gelirmiş ama ben gidersem oğluyla o kadın bizi asla bırakmaz ve bana evin içinde eziyetleri devam eder bunu sadece bana yapıyor evini benimle paylaşamıyor sanki ben en son oraya gittiğimde ağlayarak çıktığımı hatirliyorum kızımda buna şahit oldu yanında 2kızı 1 oğlu var 1tanede başka ülkede oğlu var dün dedimki onu neden cagırmıyosun o zengin ülkesinde buraya gelip napacak burda iş mi var dedi ama benim eşimi ve bizi çagırıyor şöyle olsa biz ayrı onlar ayrı yaşasa idare edilir gibi ama bu kadın asla buna müsade etmiyor 

16 Cevaplar

0 oy
(268 puan) tarafından

Eşin ne diyor bu konuda onun fikri nedir ? 

Ne kadar iyi olsan bile aynı çatı altında yaşamak çok zor. 

(29 puan) tarafından

O da gitmiyor ama annesi oğlumda oğlum diyo yani ayrı ev olsa iyi olurdu ama onuda yapmıyo o yüzden oğlunu 7yıldır görmüyor

(915 puan) tarafından

7 yıldır mi o nasıl iş kocan 7 yıldır annesini görmeye gitmedi mi

(29 puan) tarafından

Gitmedi asla

(915 puan) tarafından

Yani kocan 7 yıldır neden gitmedi annesine sorunu neydi 

(29 puan) tarafından

Gidince bırakmıyo evde tutuyo

(915 puan) tarafından

Kocanin aklı yok mu ki evde tutuyorlar 

(29 puan) tarafından

Öyle böyle değil yaptıklarını görsen

(1,153 puan) tarafından

7 yildir gitmemek nedir ya esin nasil bir evlatmis düsman başina gercekten sen gitme birsey dememde ölumlu dunya yani kinamiyirum Allah islah etsin eşinizi belliki sizden aşiri korkuyor eşiniz annesi gelir diye kendide gitmiyor 

(1,429 puan) tarafından

ya herkesin evi kendine olsun bırak herkes kendi yiyeceğini yesin ne gerek var annen yoksa da yok boş yere dert açmaya gerek var mı sen kaynana madem eşin de gözükmüyor görüşmüyor yedi yıldır biz gelir gideriz merak etme sizi boş bırakmayız sürekli her gün haftada bir gün iki gün gelir gideriz herkesin evi kendine olsun deyin birlik yaşamak nedir ya yıl olmuş 2025 

(29 puan) tarafından

Şimdi durum şöyle biz şimdi gitsek o kadın ve kocası kardeşleri bizi bırakmıyolar gidemezsiniz diyolar sonra kadın bana eziyet ediyor evin içinde durum bu işte

(1,429 puan) tarafından

nasi birakmiyorlar. uzaktami oturuyorlar. gunu birlik sabak gidip aksam doneceksiniz haftasonu iste. misafir gibi. herkesin isi var gucu var o be ole emzik emen bebek degilki esin anasinin yanindan ayrilamadin anasi birakamasin cok sacma. siz gidince birakmiyolarsa carpin yuzlerine aha bu yuzden gelmiyoruz iste deyip basip gidin ozaman yakin gemileri zaten esin 7 senedir gtmiomus adamcagiz bikmistir . acin agzinizi yumun gozunuzu bizi esir gibi hapsediyosunuz gondermiyorsunuz biyere oyuzden gelmicez deyin. sakin o kaynanayi da evine kabul etmek gibi bir hata yapma bir gun kalmaya gelse omurluk kalici kalir . idrak edemiyorlar heralde evlendiginizi . 

asiri sacma. sehirdisindami oturuyorlar evlerinizin arasi nekadar mesafe

(1,429 puan) tarafından

postu suan sonunu okudum bacim akliniz mi yok. nedemek bende istiyorum annem yok. derdin ne oste neguzel esin alip seni mecbur brakmamis ozgur kalmak icin seni alip gtmis bakin keyfinize . bayramdan bayrama da arar bayramlasirsiniz . yada. cumartesi gunu gider pazar gunu donersiniz evinize . zaten is var guc var esin pazartesi isine gdecek illaki. anasi istifa et burda otur diyecek hali yok. esin 7 yildir bayramda bile gorusmuyorsa ozaman zaten sadece arayin bayramlasin o bile yeter de artar. sakin kaynananla yasamak gibi bir hataya gusme annem yok kaynanamla yasamak istiyorum dedigine gore sende cok mantikli dusunemiyorsun

(1,005 puan) tarafından

Canan sen bile bu platformda uyarı yediysen artık herşey olabilir 🤣

(1,429 puan) tarafından
+2

heralde  uyariyi veren kaynanasinin kicini yalayacak kaladar seven bir tip besbelli. bayramdan bayrama gorusun dedim diye tribe girdi heralde . uyariyi verenle kaynanasiyla mutluluklar dileyelim🤣🤣

(1,429 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

kiz kaynanan bumu suan karaima cikdu bu video muge bile şok🤣🤣

(101 puan) tarafından

Kız bende bunu WhatsApp durum yapmazssam işte bu ya bu yeter ya ne istiyorlar bu cadılar bizden ya

-Reklam-
0 oy
(4,717 puan) tarafından

O kadının hayatı değil sizin hayatınız. Kesinlikle bu isteğine direnmelisin yoksa çok daha büyük sıkıntı yaşarsın. Aynı  mahallede olun gerekirse altlığı üstlü yaşayın ama asla Aynı evi kabul etme. Herkesin kendince bir düzeni olsun. Zamanla da anlayacaktır.

Yaşındayım da daha genç boşver aldırma duygu sömürülerine. Yakında evlatlık vicdanına da oynar oğlunun  sütünü helal etmemeye de.... hiççç aldırma kendi ruh beden sağlığın için ailenin huzuru için. ... diyeceklerim bu kadar. 

(29 puan) tarafından

Kabul edersem ben ölüden farksız hayat yaşıyorum 

(4,717 puan) tarafından

Eeeee daha ne soruyorsun canım. KENDİNE OLAN SAYGIN DUYGULARINDAN DAHA GÜÇLÜ OLMAK ZORUNDA. Kesinlikle gaflete düşüp de kabul etme. Belliki eşin de istemiyor.

(29 puan) tarafından

Evet ama o kadın değişik biri

0 oy
(554 puan) tarafından

Bazı şeyleri en baştan kabul etmemek daha kolaydır aslında yıkmaktan. Üç evi varsa o evlerden birine oturun. 57 yaşındaki kaynana ile niye yaşıyaısn üstelik kocası da varsa? Genç ya daha. Gelin kaynana diken gibidir ikisinin de söylediği, ettiği ötekine batar. Gerek yok o topa girip aynı evde yaşamaya. Madem tecruben de var aman aman eşin olumlu bakıyorsa kıramam eşimi deme ikna et

(29 puan) tarafından

Ayrı evi kabul etmiyor ama onun sucu benim günahım yok vicdanım asla rahat değil insan olduğum için 

0 oy
(5,807 puan) tarafından

Gitmem ve aramı da olabildiğince ayrı tutarım. Oğlu gidiyorsa gitsin 

(29 puan) tarafından

Ben gitmesem gitmiyo ama biz gidince de olay oluyo

0 oy
(25,124 puan) tarafından

Ben aynı evde yaşamam yaşayamam eşime de söyledim ilerisi için memleketlerinde onların oturabileceği bir ev alalım diye böyle de hayirli bir gelinim 😂 ama asla o evde beraber yaşamam bizim yanımıza geleceklerse de kiralık ev bulacağız arada gidip yollayacağız o kadar 

0 oy
(1,153 puan) tarafından

7 senedir neden görusmuyirsun

0 oy
(854 puan) tarafından

Kocaman insansınız elinizi ayağınızı baglamiyordur herhalde gidin anne 1 haftaligina geldik deyin 1 hafta kalın gönlü olsun sonra çıkın gelin evinize hem 7 yıldır görmüyorsa Esin demek ki ailesi pek de önemli değil onun için oğlun gelmiyor de çık aradan anne oğul arasına girme uzak tut kendini bu konudan bence 

(1,153 puan) tarafından

Bence karisindan korkuyor adam gitmiyor bu nasil birsey bilemedim hala şok tayim bana neler neler ettiler asla esim birgun konusmasa ara derim kizsa büyukler kalplerini kirma derim gelsin ne olacak bir ay kalir gider beninkilerde gelecek mis gelsinler dedim ne var bunda

(29 puan) tarafından

Biz gidince kapıları kitleyip bırakmıyolar kavgalar oluyo gitmemizi istemiyorlar ve bana evin içinde kötü davranıyo bende bunu anlamıyorum

(854 puan) tarafından

O nasıl iş öyle zaten Esin gitmiyormus boşver o zaman kendini geri cek çok da düşünme açma telefonları irtibatı kes Esinin annesi ailesi isterse konuşur zaten 

0 oy
(7,858 puan) tarafından

Yedi yıldır bi evlat nasıl annesini görmeye gitmez 

(1,153 puan) tarafından

Evlat degil düşman büyutüyoruz malesef o yuzden 3 kizim var hic keske oglum olsa demedim gelecek belli zaten büyut būyut sinra evlensin  7 sene olmus annesini babasini gõrmesin  

Kendi evladida kendine aynisini yapar kesin

0 oy
(1,122 puan) tarafından

7 yıldır gitmiyor mu o nasıl evlat Allah'ım, ee madem kocan görüşmüyor sen niye kendine dert edinmişsin salla gitsin aynı evde asla yaşanılmaz istediği kadar konuşsun he de geç, kocan zorlasaydı anlardım da o da bişey demiyor sen abartıyorsun gibime geldi 

0 oy
(23,973 puan) tarafından

Kesinlikle uzak durmalisin. Annem de astım hastası. Hiç böyle ajitasyonlar yapmaz. Sömürecek üzerinden sınırını atacak bı obje istiyor gibi. Olduğunuz yerde kirada oturun daha iyi. Ziyaretine gidin kısa durun gelin.

(29 puan) tarafından

SSorunda burda zaten gidimce bırakmıyolar olay sanki polisliğe kadar gidiyor ama kadın bana evin içinde iyi değil bende bunu alamıyorum

(23,973 puan) tarafından

Çok garip. Boşverin o zaman 

0 oy
(5,536 puan) tarafından

Eşin 7 yıldır annesini görmemiş ama annesi beraber yaşamak istiyor. Sen de eziyet ediyor diyorsun ama bi taraftan yazık gibilerinden düşünüyorsun. Hiç anlamadım bu işi. Ayrıca daha gençmiş yav alt tarafı astım hastası bir de. Tedavisini oluyorsa bi ayağı çukurda değildir yani. Aynı evde yaşayıp ne yapacaksınız.

(29 puan) tarafından

Bana diyo ki ölürsem getirme oğlumu giidncede bırakmıyolar bagırtı oluyo tmm kalıcam diyorum bu seferde yapmadıgını bana bırakmıyo

0 oy
(2,136 puan) tarafından

Kaynanan yaşanacak insan değil kovanda farkındaki7 yıldır gitmemiş adam kendi annesinin derdine düşmüyor sana noluyo sonra kaynananla sorun yaşadınmı kocan arkanda bile olmaz ben gelmiyordum sen zorladın şimdi bana şikayet etme diye ömür boyuda çeker durursun o kadar çocuğu varmış bu bunumu özlemiş zengin memlekitnde olan çocuğu değilmi onu özlemiyormu yani mantığa bak o rahatını bozup gelmez çekmez bizi biz gelin demek resmen bu aklın varsa hiç önemseme laflarını bak hayatına bi iki arayıp konuşuyosan konuş yoksa yok ayrıca odaya kitleyecek halleri yok ya ne demek bırakmıyor 

0 oy
(1,981 puan) tarafından

Ne olursa olsun asla ama asla kaynanayla.kayinpederle aynı evde yaşanmaz Allah'ım o duruma düşürmesin hiç kimseyi mecbur birakmasin biz yan yana oturuyoruz keşke uzakta olsan anneme de uzak olayım hiç sorun değil benim derdim kimseye yakın olmamak biriyle derdim olduğundan asla değil kötülük gordugumden değil çok ince şeyler var yakin yan yana alt üst oturanlar az çok bilir. Nereye gidiyon nerden geliyon giderken haber vermedin uğramadin misafir geldi çocuğuna bagirri yeri gelir hazmedemezsin vs.vs.

0 oy
(3,731 puan) tarafından

Siz ona gitmeyin bence siz direkt kaynananı bir pskoloğa götürün ne demek gidersek daha bizi bırakmaz etmez diyorsun bu ne saçmalık normal olan gidersin çayını içer çıkar gelirsin evine mesela ama sen göndermez bırakmaz diyorsun bence kayınvalidem bir tedavi olsun 

0 oy
(2,405 puan) tarafından

Hiç işim olmazdı 

0 oy
(7,214 puan) tarafından

Bir yerde bir kopukluk mu var anlamadım ben . Şimdi kadın nasıl siz gidince kapıyı kitliyor oğlu yanında kalsin ama sen köle muamelesi görüyorsn . Oğlu çalışmasın o zmn.  Yedi yirmi dört evde Dursun s. Kızları  görümcen yani bişey demiyor mu. Belki kadın bu kadar uzak kalmış oğluna hasrettir. 

7 yıl az değil. 

Onu da geçtim kadın hasta falan olabilir mi kim kapıları kitler gitme diye direnir. Bı yerde bir kopukluk var okudum yazdıklarını aklıma bı türlü yatmadı ya  

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 462 göst.
28 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde aksakrumeeysaaa1991. (22 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 489 göst.
+2 oy
35 cevap 979 göst.
14 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Momyyy (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 894 göst.
28 Mart 2022 Diğer kategorisinde Hiros4434 (521 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,483,198 soru

24,260,330 cevap

341,453 kullanıcı