0 oy
244 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (95 puan) tarafından

Hareket ettiriyor ama çok ağlıyor buz koydum başka ne yapabilirim? 

image

7 Cevaplar

0 oy
önce (3,586 puan) tarafından

Morarmasın diye vikis sürerim hep de sizinki çoktan morqrmış.

önce (95 puan) tarafından

Hemen morardı ya, yemek yapıyordum ağladı yanıma geldi bir baktım bu halde

önce (1,296 puan) tarafından

offf baya morarmis . acir . benim ayak baş parmağıma tablet düştü yatagin üstünden tirnagim morardı en dibi uzaya uzaya neredeyse bir sene oldu o mor olan kısım anca geçti ama aylarca ağrıdı tirnagim mor yeri. 

bu resimdekiinden kat kat daha azdı yani o bayağı acır tahmin bile edemiyorum acısını

İki saat sonra artık acımıyor dedi kendi parmağına bastırmaya çalıştı ama yarın bir doktora götüreceğim yine acıyor mu diye kontrol ederek, düşer diyorlar o da nasıl olur hiç bilmiyorum Allah yardımcısı olsun cocuğumun ne diyim ne yapayım hiç bilemedim birden ilk defa başıma geldi böyle birşey

önce (3,586 puan) tarafından

Benim ayak tırnağıma taş düşmüştü bu şekilde morardı.ama kanamıştı.2 gün ağrısını çektim hemen enfeksiyon kapmış.krem kullanınca o şişlik indi.1 ay içindede tırnağım kağıt gibi olup kalktı

-Reklam-
0 oy
önce (6,862 puan) tarafından

aslında bir götürün acile belki çatlak olmuştur 

Bilmiyorum ki şuan iyi kendisi parmağını bastırıyor geçti diye eğer yarın acıyor felan derse yine götürürüm şimdilik geçti gibi

ben hatırlamıyorum da, 2-3 yaşlarındaymışım, benim sağ el yüzüm parmağım sıkışmış, tırnak dibinden de kopmuş 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ yine vaktinde götürmüşler de kurtulmuş parmağım 🤦🏼‍♀️

siz yine ucuz atlatmışsınız, bunda en en fazla ya çatlak vardır ya da tırnak düşer ama inşallah ikisi de olmaz

Ya bu tırnak düşer diye kayınvalidemgil felan da dedi ama düşerse yine gelir di mi çıkar yani

Bir de normal kapıya sıkıştırdı tahta kapı tuvalete girmek istedi kapıyı hızlı itmiş o arada arkaya gidip geri gelmiş bu akıllım da tam menteşe tarafına kapının köşe tarafına koymuş elini kapatırken felan sıkıştırdı sandım bende ilk başta

benim de o şekilde olmuş, o yüzden korkarım sürekli bakarım kızıma eli orda mı diye. 

ama tırnak düşerse bir şey olmaz, çıkar yine. benim kopmuş tırnağımdan çıkıyor tırnak bu hayli hayli çıkar 

0 oy
önce (23,837 puan) tarafından

Doktora mi gitseniz dostum. Kemiklere bişey olnus olmasın da. O tırnak da çıkar gibime geldi. 😖😖😖

Yok hareket ettiriyor şuan kendi parmağına da dokunuyor bastırıyor yarın eğer acıyor derse götürürüm artık ve evet bana da o tırnak düşer gibi geliyor bakalım hayırlısı ilk defa başıma böyle birşey geldi kendimde hiç yaşamadım böyle birşey

0 oy
önce (18,930 puan) tarafından

Hastaneye götürdün mü? Kırık ya da ezik olabilir. Bir de o tırnak düşecek yenisi gelecek.

Ya şuan kendisi acımıyor diyor dokunup bastırmaya başladı ama yarın yine acıdı der ya da birşey tutarken acıyo derse yine bir kontrole götürürüm bugün ağladı ağlarken uyuyakalıyordu yemek yedirdim uyudu biraz uyanınca geçti bak diye dokunmaya başlayınca götürmedim bende onu sordum yukarıda düşerse ckar di mi diye teşekkür ederim peki nasıl düşer? Hiç bilmiyorum nasıl oluyor başıma hiç gelmedi

0 oy
önce (3 puan) tarafından

Bi hastaneye götürün derim benim kiziminda aynı oldu ve parmağında kırık vardı 1 hafta alçıda durdu parmağı sonra kontrole götürdük şükür kırık düzelmiş doktor bana eğer kırık eğri şekilde kaynadiysa ameliyat edip duzeltilmesi gerekiyor demişti 

image

Ayy acıyor muydu acıyor dedi mi mesela benimki iki saat sonra acımıyor diyip kendi bastırmaya başladı parmağını. Yarın yine bakarım acıyor derse götürürüm o zaman ben acımıyor diyip bastırmaya başlayınca rahatladım

önce (3 puan) tarafından

Evet diyordu acıyor diye ama ben hemen götürdüm direk film çekildi kırık var dendi alçıya alındı 

0 oy
önce (32,152 puan) tarafından

Oyy geçmiş olsun baya kötü kısılmış olmalı benimde başıma gelmişti doktora gitmedim kendi kendine geçmişti bendeki 

Parmağı sıkışmaması için kapı aparatları oluyor ondan alın mutlaka oğlumda çok kıstırıyor diye her odaya bi tane koyuyorum uyandığı zaman sabahtan takıyorum güvenli oluyo en azından 

+1

İlk defa oldu 5 yaşında şuan hızlı itmiş kapıyı geriye çarpınca kapanmış o da o arada tam kapının menteşe kısmına sokmuş parmağını nasıl yaptıysa tuvalete giriyordu halbuki

0 oy
önce (8,307 puan) tarafından

Canım o tırnak atar bence. 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 460 göst.
10 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,531 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 251 göst.
20 Mart 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 2,784 göst.
22 Mart 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ▪• |Tuğbaa| •▪ (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 191 göst.
20 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,481,928 soru

24,244,023 cevap

340,185 kullanıcı

...