0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde (1,457 puan) tarafından

Cok sukur üfürükçü dosyası kapandı da sefa dosyasına dönebildik. 

Niyeyse cok ilgimi çekti sefa dosyası bi anda kaybolması ailesinin pesine düşmemesi cok tuhaf. Siz neler dusunuyorsunuz bu dosya hakkinda

3 Cevaplar

0 oy
(54,394 puan) tarafından

ben bu sene Müge izlemiyorum hep dolandiricilar sacma sapan konuklar uzatıyorda uzatıyor diyap mi ne ona kanan kizi ikna etmeye calisiyo

(1,457 puan) tarafından

3 gün gundemde tuttular o mevzuyu o sapık adam ölüyodu nefes alamiyodu yayindan sonra studyoda ki baska bir adama saldirmis

(1,652 puan) tarafından

slk kiz hala inanacak muhtemeln o adama . onun gibi ufurukculuk yolunda falan diyirlardi nevresim degisiyodum

o sira tam diyamadom o konunun sonunu telefnun sarji bitti kapandi o sira🤣 kiz ne yapti safoz 

(1,457 puan) tarafından

Valla hafta sonunu evde gecirmis vazgectim diyodu ama ben dahil kimse inanmadi o kiza :)

-Reklam-
0 oy
(2,301 puan) tarafından

Birisi öldürdü ve gömdü diye düşünüyorum 

(1,457 puan) tarafından

Bende öyle dusunuyordum ilk once herkes gibi uvey annesinden suphe ettim ama simdi istanbulda beraber kaldiği oğlanda cikti tum oklar suan o cocuğu gosteriyo galiba 

0 oy
(3,781 puan) tarafından

Zaten sağ olmadığı belli evli kadınla ilişkisi bir şüphe sebebi, ama ailenin aramaması yaşıyor izlenimi vermesi  ve o üvey annenin babayı parmağında oynatması da çok şüpheli 

(1,457 puan) tarafından

Beraber fotoğraf cekildigi ozbek kizda bugun canli yayina cikti olaylar iyice karisiyo

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 142 göst.
0 oy
2 cevap 184 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,023 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 264 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,615 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 174 göst.
3 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir5 (332 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,507 soru

24,289,510 cevap

343,275 kullanıcı

...