Cok sukur üfürükçü dosyası kapandı da sefa dosyasına dönebildik.
Niyeyse cok ilgimi çekti sefa dosyası bi anda kaybolması ailesinin pesine düşmemesi cok tuhaf. Siz neler dusunuyorsunuz bu dosya hakkinda
ben bu sene Müge izlemiyorum hep dolandiricilar sacma sapan konuklar uzatıyorda uzatıyor diyap mi ne ona kanan kizi ikna etmeye calisiyo
3 gün gundemde tuttular o mevzuyu o sapık adam ölüyodu nefes alamiyodu yayindan sonra studyoda ki baska bir adama saldirmis
slk kiz hala inanacak muhtemeln o adama . onun gibi ufurukculuk yolunda falan diyirlardi nevresim degisiyodum
o sira tam diyamadom o konunun sonunu telefnun sarji bitti kapandi o sira🤣 kiz ne yapti safoz
Valla hafta sonunu evde gecirmis vazgectim diyodu ama ben dahil kimse inanmadi o kiza :)
Birisi öldürdü ve gömdü diye düşünüyorum
Bende öyle dusunuyordum ilk once herkes gibi uvey annesinden suphe ettim ama simdi istanbulda beraber kaldiği oğlanda cikti tum oklar suan o cocuğu gosteriyo galiba
Zaten sağ olmadığı belli evli kadınla ilişkisi bir şüphe sebebi, ama ailenin aramaması yaşıyor izlenimi vermesi ve o üvey annenin babayı parmağında oynatması da çok şüpheli
Beraber fotoğraf cekildigi ozbek kizda bugun canli yayina cikti olaylar iyice karisiyo
1,485,497 soru
24,289,404 cevap
343,265 kullanıcı