+1 oy
338 göst.
Diğer kategorisinde (418 puan) tarafından

Selamun aleyküm ben Nuray 🌹

Evi temizledim yemeği yaptım banyo lavobosu tıkanmıştı onu söktüm temizledim şimdi oturdum kahve içiyorum başımda çatlıyor ağrıdan elhamdülillah. 

Siz nasılsınız neler yapıyorsunuz?

image

7 Cevaplar

0 oy
(2,361 puan) tarafından

Aleykümselam canım hoşgeldin afiyet şifa olsun bende işlerimi bitirdim yemekte dünden var minik kuşum da kısır istiyor onu da yaparım benim de midem felaket ne yapacam bilmiyorum 🤢

(418 puan) tarafından

Çekyattan kalmak zor geliyo. Yap yap yersin limonlu puliberli bide çay mis

(418 puan) tarafından

Haha kalkıp yaotım yiyom gel yiyek çayı demledim

(2,361 puan) tarafından

Ayyy sen hızlısın bacı ben daha yeni demlemeye bıraktım sebzeleri yıkadım oturuyorum keşke yakın olsaydık da gelseydim koşa koşa gelirdim vallahi ☺

(418 puan) tarafından

Ayyy canımsın manevi olarak geldin 🌹🌹🌹

(2,361 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun canım 💜

-Reklam-
0 oy
(4,013 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Merhabaaa. Kolay gelsinn. Bende işleri biraktim koltuğa serildim

. Oğlanda yanimda oyalanıyor öyle

(418 puan) tarafından

Anaa maşaAllah hatırlıyorum bebek yapmak istediğin postları bayağı büyütmüşsün rabbim nazarlardan korusun.

(4,013 puan) tarafından

Ayy tesekkür ederim canim. İkinciyi doğurcam inşAllah. Az kaldı🥰

(418 puan) tarafından

Sağ salim doğsun inşaAllah

(4,013 puan) tarafından

Sağolasın tatlım amin

0 oy
(3,667 puan) tarafından

image

afiyet olsun  pek is yapmadım canım sıkkın   kızı okuldan aldim geldim  yemek yediler çocuklar bulaşıklar beni bekliyor  
(418 puan) tarafından

Kokay gelsin canım. Sıkma canını rabbim ferahlık versin kalbine 🍁

(3,667 puan) tarafından

Sağol canım Allah razı olsun 

0 oy
(1,915 puan) tarafından

image

karnındaki bebesine kilo aldırmaya çalışan bir ana bırakayım şuraya :D 

Bardağınız çok güzelmiş, afiyet olsun :)

(418 puan) tarafından

Teşekkür ederim saha güzelleri senin olsun 🌻 

Oooh afiyet şifa olsun ben de bi muz yedim şimdi.

0 oy
(9,508 puan) tarafından

eline sağlık, ben çok bir şey yapmadım bugün. çamaşır topladım, balkonu temizledim, hindi pişireceğim, onu avcarladım. kızı uyuttum. kız uyanınca mutfağın yerini süpürürüm. sonra yemekti oyundu gün biter. şimdi kahvemi içiyorum 

image

(418 puan) tarafından

Oh mis gibi afiyet olsuuun🍁🍂🍁🍂 benim de oğlum tepemde saçlarımla oynuyor başımıza buda yeni çıktı

(9,508 puan) tarafından

ay benimki oynamasin, ben hiç sevmem😂😂 o güncelleme gelmesin benim kıza😂

(418 puan) tarafından

Amin diyeyim o zaman

0 oy
tarafından

Ve aleykume selam 

Bende dun temizlik yapmistim bugun sadece toparladim hastayiz elhamdulillah esim yatak odasinda biz cocukla kucuk odada birbirimize bulastirmayalim diye ama bulasti yapacak bisey yok yataklari topladim bodrum katta fare varmis binanin icine kadar girmis en ust kattaki abi zor indirmis evinin onunden asagiya firsat bulsa evlere girecekler o yuzden camlari acik tutamiyorum sirayla biz camdan disariyi izleryip hava alirken odalar da havalanmis oldu esim is degistirdi yarim maas eski is yerinden yarim maas yeni is yerinden aldi ikisi birlesste tam maas etmedi idare etmeye calisiyoruz elhamdülillah dolapta 3 kabak 3 patlican kalmis 2ser tane oydum dolma yaptim 1 butun patates da dilimleyip koydum icine muhammed seviyo diye 1er kalanlari da yarin turlu yaparim dedim onlarla ugrastim bulasiklarimi makinaya attim calistirdim muhammedin uykusu geldi onu yatirdim bi kahvd aldim 

Kahvem bitmek uzere cocukda uykuya simdi daldi nasipse namaza kalkcam su oglen uykusu isi hep namazi geciktiriyo 

Sonrasinda da uzenmezsem yataklari toplar yatak odasina gecerim artik ama yorganlari dikmem lazim bi posta siyahlar birikti hava yagmurlu diye yikatamadim bi de nevresimler cikar mecbur yikamam gerekir evin icinde de kurutmayi hic istemiyorum 

(418 puan) tarafından

Oy yavrum yaa maşaAllah ona 

tarafından

Cihangir nasil toaprlandi mi 

(418 puan) tarafından

Burnu hala tıkalı zorlanıyor

tarafından

Gecmis olsun 

(418 puan) tarafından

Çok teşekkürler canımın içi sağ olasın

0 oy
(2,541 puan) tarafından

Evime eşime çocuguma kavuştum sonunda hasretim henüz geçmedi bi kaç gün biyolojik saatim şaşacak o açıdan karalar bağlıyorum sabahın planını yapiyorum şuan ne yapacam diye

(418 puan) tarafından

Ya benim de bu hafta bozuldu uyku düzenim

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 584 göst.
21 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
32 cevap 1,952 göst.
14 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 639 göst.
13 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Huzurum91 (14,119 puan) tarafından soruldu