Selamun aleyküm ben Nuray 🌹
Evi temizledim yemeği yaptım banyo lavobosu tıkanmıştı onu söktüm temizledim şimdi oturdum kahve içiyorum başımda çatlıyor ağrıdan elhamdülillah.
Siz nasılsınız neler yapıyorsunuz?
Aleykümselam canım hoşgeldin afiyet şifa olsun bende işlerimi bitirdim yemekte dünden var minik kuşum da kısır istiyor onu da yaparım benim de midem felaket ne yapacam bilmiyorum 🤢
Çekyattan kalmak zor geliyo. Yap yap yersin limonlu puliberli bide çay mis
Haha kalkıp yaotım yiyom gel yiyek çayı demledim
Ayyy sen hızlısın bacı ben daha yeni demlemeye bıraktım sebzeleri yıkadım oturuyorum keşke yakın olsaydık da gelseydim koşa koşa gelirdim vallahi ☺
Ayyy canımsın manevi olarak geldin 🌹🌹🌹
Afiyet şifa olsun canım 💜
Merhabaaa. Kolay gelsinn. Bende işleri biraktim koltuğa serildim
. Oğlanda yanimda oyalanıyor öyle
Anaa maşaAllah hatırlıyorum bebek yapmak istediğin postları bayağı büyütmüşsün rabbim nazarlardan korusun.
Ayy tesekkür ederim canim. İkinciyi doğurcam inşAllah. Az kaldı🥰
Sağ salim doğsun inşaAllah
Sağolasın tatlım amin
Kokay gelsin canım. Sıkma canını rabbim ferahlık versin kalbine 🍁
Sağol canım Allah razı olsun
Bardağınız çok güzelmiş, afiyet olsun :)
Teşekkür ederim saha güzelleri senin olsun 🌻
Oooh afiyet şifa olsun ben de bi muz yedim şimdi.
eline sağlık, ben çok bir şey yapmadım bugün. çamaşır topladım, balkonu temizledim, hindi pişireceğim, onu avcarladım. kızı uyuttum. kız uyanınca mutfağın yerini süpürürüm. sonra yemekti oyundu gün biter. şimdi kahvemi içiyorum
Oh mis gibi afiyet olsuuun🍁🍂🍁🍂 benim de oğlum tepemde saçlarımla oynuyor başımıza buda yeni çıktı
ay benimki oynamasin, ben hiç sevmem😂😂 o güncelleme gelmesin benim kıza😂
Amin diyeyim o zaman
Ve aleykume selam
Bende dun temizlik yapmistim bugun sadece toparladim hastayiz elhamdulillah esim yatak odasinda biz cocukla kucuk odada birbirimize bulastirmayalim diye ama bulasti yapacak bisey yok yataklari topladim bodrum katta fare varmis binanin icine kadar girmis en ust kattaki abi zor indirmis evinin onunden asagiya firsat bulsa evlere girecekler o yuzden camlari acik tutamiyorum sirayla biz camdan disariyi izleryip hava alirken odalar da havalanmis oldu esim is degistirdi yarim maas eski is yerinden yarim maas yeni is yerinden aldi ikisi birlesste tam maas etmedi idare etmeye calisiyoruz elhamdülillah dolapta 3 kabak 3 patlican kalmis 2ser tane oydum dolma yaptim 1 butun patates da dilimleyip koydum icine muhammed seviyo diye 1er kalanlari da yarin turlu yaparim dedim onlarla ugrastim bulasiklarimi makinaya attim calistirdim muhammedin uykusu geldi onu yatirdim bi kahvd aldim
Kahvem bitmek uzere cocukda uykuya simdi daldi nasipse namaza kalkcam su oglen uykusu isi hep namazi geciktiriyo
Sonrasinda da uzenmezsem yataklari toplar yatak odasina gecerim artik ama yorganlari dikmem lazim bi posta siyahlar birikti hava yagmurlu diye yikatamadim bi de nevresimler cikar mecbur yikamam gerekir evin icinde de kurutmayi hic istemiyorum
Oy yavrum yaa maşaAllah ona
Cihangir nasil toaprlandi mi
Burnu hala tıkalı zorlanıyor
Gecmis olsun
Çok teşekkürler canımın içi sağ olasın
Evime eşime çocuguma kavuştum sonunda hasretim henüz geçmedi bi kaç gün biyolojik saatim şaşacak o açıdan karalar bağlıyorum sabahın planını yapiyorum şuan ne yapacam diye
Ya benim de bu hafta bozuldu uyku düzenim
1,495,974 soru
24,438,500 cevap
353,081 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın