0 oy
389 göst.
Diğer kategorisinde (289 puan) tarafından

Kardeşim nişanlı dünürler gelmek istedi annemlere annemlerde yemeğe gelin dediler pazar olsun dedik geçen hafta işimiz var önümüzdeki cumartesi olsun dediler tmm dedik geçen gün de cuma olsa falan demişler kardeşime eşimde vardiyalı çalışıyor bugün işte olacak biz gelemeyiz dedij kardeşime önceden ne güzel cumartesi denildi ayarlandı hem anneme yardım edecektim biz katılamayız dedik ama kardeşim onların dedi günü kabul etti biraz kırıldım bi kerede böle oldu damadın abisini beklediler gelmek için benim eşimi sormadılar bile eşim o zaman da yoktu bende kırıldım hiç bizi düşünmüyorlar diye bizi sadece çıkar için şey yapıyorlar gibi geldi damadın evş ile annemler arası var baya onlara gitce zaman eşime göre ayarlıyorlar araba ile götürüyor diye sırf bize gelecekleri zaman bizi tınlamıyorlar canım sıkıldı üzüldüm biraz 

8 Cevaplar

0 oy
(1,187 puan) tarafından

Onlara gidecekleri zaman eşimin işi var gelemeyiz deyin sizde

(289 puan) tarafından

Bidakine öyle demek istiyorum bende kalbim kırıldı

-Reklam-
0 oy
(1,023 puan) tarafından

Gidecekleri zaman sende ona göre davranırsınız eşim vardiyada diye

(289 puan) tarafından

Bende öyle yapcam artık 

0 oy
(7,461 puan) tarafından

boşver üzülme. 

başka zamanda sen müsait olmazsın, eşimin işi çıktı dersin 

(289 puan) tarafından

Bide bizde kalıyor kardeşim ücretli öğretmenlik yapıyo haftasonu köye gidiyo eşim bi kere bile laf etmedi hiç hatırı yok demek ki

0 oy
(876 puan) tarafından

Benim kardeşimde öyleydi şimdi evli köpek gibi pişman 

(289 puan) tarafından

Bide bana laf sokar kayınvaliden dedi ya şöle edersin falan filan diye kendi şimdiden başladı ben ses etmedim artık annem babam üzülür diye

0 oy
(5,433 puan) tarafından

Haklısın kırılmakta. Onlara gidileceğinde de sen dersin biz gelemeyiz diye eğer eşinin iznini vardiyasını sorarlarsa da belli değil diyip geçiştirirsin.  Şunu da söyleyeyim kardeşin şimdiden karşı tarafa hem kendini hem ailesini yok saydırırsa ilerde karşı taraf onu adam yerine koymaz. Her şey böyle küçük küçük başlar daha sonra çığ gibi bir anda büyür o zaman geri dönüş olmaz işte.

(289 puan) tarafından

Bişey demeye gelmiyo küsüyor felan hemen bende demedim annem babam üzülür diye kendi bilir dedim bizde kalıyor bide eşimin hiç hakkı yok demek ki

0 oy
(446 puan) tarafından

Sen ayrı gidemez misin eşin olmadan ? 

(289 puan) tarafından

Hep eşimin olmadığı zamana ayarladıklari için gitmek istemiyorum işleri düşünce onu düşünüyorlar

0 oy
(16,248 puan) tarafından

Başta okurken düşündüm sen giderdin kalırdın gece diye ama sonrasında sizi kullanıyor gibi olmuşlar 

0 oy
(155 puan) tarafından

Bence açıkça kırıldığını net dille şöyle. Ve kuş. Eminim gönlünü alacaklardır. Birdahakine eşimin işi var dersen mesajın yüzde doksan anlaşılmaz. Böyle bir durumda kirginligini hemencik belli etmek daha faydlaidor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 425 göst.
15 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+6 oy
12 cevap 643 göst.
4 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde iremsu216hotmail.com (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 663 göst.
11 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 301 göst.
22 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,473 soru

24,289,107 cevap

343,229 kullanıcı

...