0 oy
584 göst.
Diğer kategorisinde (3,761 puan) tarafından
En son paylaştığım dini videoyu herkezin izlemesini en azndn ne kadar çok kişi izlerse okdr iyidir dedim sevndm
Nacizane düşüncem ile bir faydasını göreceginizi düşündüm çünkü

Başka postlara 300 500kisi bakıyor en az ona 200bile değildi en son 
Üzüldüm sadece :( 

En son değilde ondan önceki video aslında:)

8 Cevaplar

0 oy
(285 puan) tarafından
Ben dün izleyemedim ama kaydettim izliyecem inşallah bebiş uyusun 
(3,761 puan) tarafından
İnşallah canısı ❤️
(3,761 puan) tarafından
Ondan önce ki videoyufa seyret olur mu cnm asıl demek istediğim video oydu çünkü
-Reklam-
0 oy
tarafından

Valla bende üzüldüm gercekten :(

(3,761 puan) tarafından
Mihrimah arkdsmznds alınganlık demesine ayrı bir güldüm üzüldüm yani ne diyim
0 oy
(122 puan) tarafından
Aramızda başka dine inananlarda olabilir birde böyle düşün canım
(3,761 puan) tarafından
Ben kuran bilmem ama öyle herkes edeninanmam ki mantıklı gelmesi de lazım bı insana birşey
(122 puan) tarafından
Ben biliyorum ve mealini de okudum ama açık giyiniyorum örtülü değilim elimden geleni yapıyorum her görüşe saygım var elimden geldiğince etrafımdakilere yardımcı oluyorum
(3,761 puan) tarafından
Bende okudugum sürelerin fln mealini okuyorum cnm

Ben 2016yiljnda kapandım
Şuan 25yasindym

Hani yanlış anlama herşey kapalılık değil tabiki ne kapılalr da var açık olanlar kadar olamıyor ama sonuçta kapanmak da Allah'ın emirlerinden biri ve uymak gerek hesabını verecgx çünkü.s Allah beni affetsin bizi affetsin doğru yapmayi nasip etsin inşallah hepimize kapanmayı

Rabbim yolundan da ayırmasın seni❤️
(122 puan) tarafından
Üniversite okurken örtündüm bir yıl kadar örtülü kaldım sonra açıldım dini konuları çok araştırdım galiba o yüzden açıldım keşke yüzyüze olsakta anlatabilsem yazıya dökemiyorum
(3,761 puan) tarafından
Keşke canım keşke
Mesaj dan yazablrsn konuşmak istersen
0 oy
tarafından
Postunu şimdi gördüm şimdi çocuk uyuyor ama inşallah sabaha cikabirsekcikabirsek Allah nasip ederse izlicem 

Paylastigin için Allah razı olsun canım 
(3,761 puan) tarafından
Nasip olur inşallah balım ❤️
Rabbim sizi korusun inşallah
Senden de Allah razı olsun ♥️
0 oy
(667 puan) tarafından
Bi kaç gündür yoktum görmedim yoksa izlerdim ben bilgim olan her posta yazarım öyle gir gör çık alsa yapmam☺
(3,761 puan) tarafından
Kuzum hani benim elime birşey elde edecfm birşey yok sizin iyiliğinizden başka hani bana çok faydalari oluyor o videarin belki deidm kardeşleriminde bı yararım dokunur inşallah diye paylaşmak istedim:)♥️♥️♥️❤️❤️
0 oy
(14,065 puan) tarafından
Görmedim canım görsem izlerdim netim yoktu giremedim kaç gün bugün tarifem yenilendi ama beni belki bilirsin bilgim olan posta yazarım 
(3,761 puan) tarafından
Ben o videolaron çok yararını görüyorum kuzum hani istedim ki din kardeşimlerim de faydalansın belki ha bu arada en son ki değil şimdi aklıma geldi kuzum ondan öncekiydi snrm karıştırmsm videoları ama en son kide çok güzel
Allah razı olsun canımın içi yazarsın bilirim
0 oy
tarafından

Aşk kuşum aceba bana atsan mı yorumdan link. Ben fark etmedim kusura bakma. Ya da girdim hatırlamıyorum çünkü beynim iyi yanıyor yorgunluktan. Hem hastayım hem yorgun bitkin :'( canını da sıkma güzel kalplim ♡♡♡♡

0 oy
(626 puan) tarafından
Üzülme cnm bnm

İlgili sorular

+6 oy
12 cevap 511 göst.
4 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde iremsu216hotmail.com (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 366 göst.
15 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 263 göst.
22 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,218 göst.
19 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2oğlanannesi (3,270 puan) tarafından soruldu

412,664 soru

12,424,090 cevap

45,381 kullanıcı

Kategoriler

...