0 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde (687 puan) tarafından

Bel ağrılarım oluyordu onun için kahve tüketiyordum ama bugün 5 gün ve baş ağrım başladı kahve hala anestezi etkisini atmak için faydalı mı yoksa artık geç mi oldu, birde Nescafe mi türk kahvesi mi daha kafein oranı yüksek acaba

4 Cevaplar

0 oy
(2,549 puan) tarafından

Kaç gün içilir bilgim yok  ama çokta tüketme belki bünyen alışkın değilse baş ağrısına sebeb olmuş olabilir . Papatya Ihlamur çayı iç baya iyi geliyor 

-Reklam-
0 oy
(208 puan) tarafından

Ben 5 gün hastanede kaldım ve hergün ağrı kesici serum yedim ama aslaa geçmiyodu baş ve boyun ağrım bnde sürekli sade nescafe içtim bitter çikolata yedim asiti kaçmış kola içtim bana mısın demedi

Taburcu olduk eve geldim sıcak bi banyo ettim saçlarımı kurutup sıcacık havluyla sürekli kompres yaptım başıma boynuma annem ütüyle ısıtıp ısıtıp veriyodu ayrıca sıcak su torbası da kullandım baya öyle öyle iyi oldum

0 oy
(5,560 puan) tarafından

Kahve içmenin bşr manası yok ki. Doktor sana ilaç vermedi mi? Bana iğne, ağrı kesici , antibiyotik vermişti. O yüzden hiç ağrım sızım olmadı

(208 puan) tarafından

Siz söyleyince hatırladım bana da sürekli iğne yaptılar habire gelip gidip bişiler yapıyorlardı zaten ama bmm asla geçmedi 

0 oy
(1,922 puan) tarafından

okadar icmeye gerek yik imi gun anca zaten anestezi etkisi cikar

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 575 göst.
17 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde hashaslicorek (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 358 göst.
11 Mart 2024 Diğer kategorisinde Su1880 (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 523 göst.
5 Temmuz 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lady Curly (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 121 göst.

Kategoriler

1,488,364 soru

24,329,181 cevap

345,603 kullanıcı

...