Bel ağrılarım oluyordu onun için kahve tüketiyordum ama bugün 5 gün ve baş ağrım başladı kahve hala anestezi etkisini atmak için faydalı mı yoksa artık geç mi oldu, birde Nescafe mi türk kahvesi mi daha kafein oranı yüksek acaba
Kaç gün içilir bilgim yok ama çokta tüketme belki bünyen alışkın değilse baş ağrısına sebeb olmuş olabilir . Papatya Ihlamur çayı iç baya iyi geliyor
Ben 5 gün hastanede kaldım ve hergün ağrı kesici serum yedim ama aslaa geçmiyodu baş ve boyun ağrım bnde sürekli sade nescafe içtim bitter çikolata yedim asiti kaçmış kola içtim bana mısın demedi
Taburcu olduk eve geldim sıcak bi banyo ettim saçlarımı kurutup sıcacık havluyla sürekli kompres yaptım başıma boynuma annem ütüyle ısıtıp ısıtıp veriyodu ayrıca sıcak su torbası da kullandım baya öyle öyle iyi oldum
Kahve içmenin bşr manası yok ki. Doktor sana ilaç vermedi mi? Bana iğne, ağrı kesici , antibiyotik vermişti. O yüzden hiç ağrım sızım olmadı
Siz söyleyince hatırladım bana da sürekli iğne yaptılar habire gelip gidip bişiler yapıyorlardı zaten ama bmm asla geçmedi
okadar icmeye gerek yik imi gun anca zaten anestezi etkisi cikar
1,488,364 soru
24,329,181 cevap
345,603 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın