0 oy
335 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (7,799 puan) tarafından

Hayatımda yapmadığım şeyi yapmışım. Evden çıkmadan ocaktaki yemeği kapatacaktim unutmuşum kapattım sanıyordum 😱

13 Cevaplar

+4 oy
önce (475 puan) tarafından

Eee sonuç ne oldu 

önce (7,799 puan) tarafından

Yemeğin suyu bitmiş dibi tutmuş

-Reklam-
+2 oy
önce (1,487 puan) tarafından

Bir sıkıntı olmadı inşallah? Çok geçmiş olsun 

Sağ ol yok çok şükür yemeğin dibi tutmuş sadece

+2 oy
önce (162 puan) tarafından

Ben çıkmadan illaki doğalgazı ocağınkini kapatırım 

Ocağa bakmadan çıkmam 

İşte sorun o zaten ben altını kapattım sanarak evden çıktım

+1 oy
önce (1,953 puan) tarafından

Eee sonuç ne oldu kizzz

Eve geldim baktım altı yanıyor Allah'tan tam kismisim dibi tutmuş yemeğin

+1 oy
önce (1,343 puan) tarafından

Ay bende çayın altını kapatmadan uyumuştu bir kere, sabah eşime kahvaltı hazırlamak için kalkınca ni baktım yanıyor hala Allah'a şükür içinde su çokmuş ben gördüğümde çok minik bi su kalmıştı dibinde

+1 oy
önce (3,297 puan) tarafından

Sütün altını açık bırakmışım bir kere. Kaynaya kaynaya süt bitmiş bir de tencere yanmıştı ve ben evdeydim. 

+1 oy
önce (367 puan) tarafından

Canım yaklaşık bir ay önce sabah 9 da evden çıktım ve ocakta hiç birşey yapmadım nasıl açık kaldığı hakkijda bilgim yok akşam 9 da eve geldim tam 12 saat Ocak acıkmış ve perdem vs de yakındı Allah korumuş da rüzgar esip perdem tutuşmamis Allah beterinden korusun şuan artk evden çıkmadan ocakta bişey yapsam da yapmasam da kontrol ediyorm 

+1

Verilmiş sadakaniz varmış sizin de

+1 oy
önce (6,185 puan) tarafından

Offf bu ara bende de var biseyler ya hayir olsun ben unutmiyorum ama ocagin altini kapatiyorum ya acaba kapattim mi kapatmadim mi diyorum kac sefer disardeykende oldu aslinda kapattim kontrol de ettim ama ya yaniliyosam diye odum kopuyo gecmis olsun yemek tutmjs sadece sukur ki boylelikle atlattiniz 

Verilmiş sadakamiz varmış gerçekten hayır yani kötü olan kapattım diye düşünüyorum o rahatlıkla çıkıyorum evden ama meğerse kapatmamışım:(

önce (6,185 puan) tarafından

Aman dikkat et bundan sonra bi sadaka daha ver en guzeli 

0 oy
önce (172 puan) tarafından

Ben de ütüyü fişten çekmemiştim 2 gün sonra eve döndüğümüz de hala fişteydi suyu bitmiş ama allahtan düşmemişti üzerine yoksa büyük bi felaketle sonuçlanırdı . 

önce (7,495 puan) tarafından

Ay aman dikkat⚠

0 oy
önce (856 puan) tarafından

Bazen oluyor dalgınlık mı çocuk telaşımı bilmem bende oğluma süt ısttım gittim yanında uyumuşum eşim işten gelecekti yemek hazırlamaya kalktım tencere alıyım die eğildim bi ısı geldi baktım ocak açık en az 3 saat açık kalmıştır üstünde hiçbişey yoktu ama şükür 

0 oy
önce (323 puan) tarafından

Ben yumurta kaynatmak için ocağı açtım kaynarken TV ye daldım unutmuşum içindeki su bitmiş yumurta yanmış yana yana bı güm dedi duydum ama sanki bomba patladı ben o kadar unutmuşum ki yumurtayı camı açıp bı yerde bomba patlattilar samndim baktım etraf sessiz o arada aklıma geldi mutfağa girdim bomba gibi patlayıp etrafa tavana sıçrayan yumurtayı görünce şok oldum mutfagida tertemiz bırakmıştım mutfağın kirlendiginemi yaniyim Allah tan Ocak patlamadı ağladım ben burayı nasıl temizliycem diye şoktan sonra paşa paşa temizledim

0 oy
önce (54,360 puan) tarafından

bende cok kez açık unuttum simdi cikmadan yüz kere bakiyorum kizimida tembihliyorum arkamdan bak diye

0 oy
önce (195 puan) tarafından

Gecmis olsun Allah korusun. Ben de keke kabartma tozu atmayi unutmusum ici bildigin hamur cikti gelip gidip bakiyorum bi de bu niye kabarmadi diye. Cocuklar hayal kirikligina ugradi sinir oldum.

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 315 göst.
0 oy
4 cevap 159 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (7,799 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 116 göst.
22 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Pakize333 (7,799 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 89 göst.

Kategoriler