Bizim müteahhitimiz çok eski model yapmış alçıpan gibi altılı bölmesi var duvar kağıtları ise çok dandik bir de istediğimiz renk değildi şimdi değiştirmeyi düşünüyoruz ödün biraz duvar kağıtlarını söktüm çok zor tırnaklarım mahvoldu Bir de TV ünitesi yaptıracağız eskisini yıkıp eşimin tanıdığı vardı dün sorduk 27.500 fiyat çıkardı Şok Oldum bu panellerden daha önce internet üzerinden alan var mı yaptıran var mı merak ettim
Hayallerim böyle
Ama bu gidişle maksimum yaptırabileceğimiz şey böyle
Mobilya tarzı almak istemiyorum çocuklarım küçük çekmeceleri tehlikeli olur
Ben kendim yaptım Aynalı çıtalı gören herkes çok beğeniyor benimde iki küçük çocuğun var o nedenle ünitenin kendi arkasını iptal ettim şuan uyuyorlar cekemedm bana özelden yaz yarın atayım sana :)
👍👍🤗
27 bir bence iyi bir camasir dolabını o fiyata yapıyorlar
Bunda Dolap yok canım sadece arkadaki çatalı panelleri yapıştıracak o fiyata
Ayy çok güzel canım nereden aldınız
Bizde inşallah yapabiliriz ya
O tv nin arkasın4ki beyaz panelin de adı ne nerde satılıyor
Geçen sene 45 e yaptırdık uygun vermiş fiyatı canım
Oo yukarıda fotoğrafını attığım gibi mi Sizinki de
Guzlmiş ama dolap olunca daha pahalı oluyor ondan galiba
Etrafta çocuklu evlerin makul kaderi 🙃
Odaları bitirdim salon beni bekliyor uyutmaya getirdim 😀
TV ünütem yok direk montalı çocuklardan dolayı böyle daha güvenli
Oturma odamda duvara asılı salonda konsolun üstünde duruyor ileride bende böyle yaptircak inşallah
Benim tv ünitesi o en yukardaki beyazin biraz daha genisi ve biz ayak taktik ona. Ikea magazasini biliyorsan oranin dolaplari. Duvar panelimiz yok ama sadece dolap var
Ilk attigin model cok guzel benzer bisey kendiniz yapabilirsiniz youtubedd videolar var insanlar alip kendileri duvara monte ediyolar istedikleri renge boyayip istedikleri gibi dekore ediyolar cok da guzel oluyo imkanim olsa bende oyle yaparim
İnşallah bizde yapabiliriz şu anda maddi oalrak zor bir dönemden geçiyoruz on yüzden çok bir bütçe ayaramıcaZ ama
Anliyorum Rabbim gonlunuze gore versin
KaynimKyaptirdi pahalı işçiliği falan bizimki tvTuniünite Eşim yaptı ismini unuttum ya neyle yaptiguni
1,497,125 soru
24,456,194 cevap
354,339 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın