0 oy
171 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (385 puan) tarafından

Fuzul evden ev alan varmi hiç kızlar 4 ay içerisinde oturuyormussun evi kendin buluyorsun zaten

6 Cevaplar

0 oy
önce (1,984 puan) tarafından

Fuzul evi bilmiyorum ama eşim eminevimden almıştı 

önce (385 puan) tarafından

Kac ayda yada senede çıktı acaba

önce (1,984 puan) tarafından

Kaç ayda çıktı hatırlamıyorum ama bi kura sistemi var birde kurasız sistemleri var kurasız da 6 ay içinde istediğin parayı veriyorlar kuralı sistemde de sana işi isminiz ne zaman çıkarsa ne kadar çok ön ödeme yaparsanız şansınız o kadar yüksek oluyor eşim bekarken yazılmış borcunu beraber ödedik 2.000 olarak ödemiştik şimdi de araba almak için yazılmayi düşünüyoruz ama kurasız sisteme 

-Reklam-
0 oy
önce (4,716 puan) tarafından

Hepsi ayni mantıkla calisiyor ilk ay da ev alabilirsiniz en sona da kalabilirsiniz bir kurra sistemi var size hangi sırada çıkarsa o zaman alırsınız. Bir donem benzer bir markada calistim

Hersey şans işi o zaman 

önce (4,716 puan) tarafından

Evet biraz şans. Aylik odemelri yuksek tutarsanız küçük gruba girersiniz daha erken geçersiniz evinize ama bence Aylik oraya 30 40 bin ödemektense o paraya altin almak daha mantikli

0 oy
önce (3,765 puan) tarafından

En üst limitten ödeme yaparsanız aylık , erken çıkma ihtimali yüksekmiş

Hmm evet simdi reklamlara cikiyor dikkati mi çekiyor daa

0 oy
önce (2,875 puan) tarafından

Görümcem aldı geçen ay. Onlarınki peşinatli sistem. Bir miktar para verdiler ve 5. Aya teslimat tarihi verildi gidip o tarihte evlerini aldılar. Aylık 100 bin taksit ödüyorlar ama. Ben de araba için gidip yazıldım geçen ay kuralı sisteme. 0 peşinat verdim. Sadece organizasyon bedeli var 42 bin onu da kredi kartına 6 taksit yaptilar. Araba taksitlerimiz de aylık 10 bin. Kurada cikmazsak ennnn geç 18.ay teslim edilecek 

0 oy
önce (6,230 puan) tarafından

Babam araba aldi ordan 

0 oy
önce (2,130 puan) tarafından

İlk 5 ay ev ara neyse verilmiyor canım bide paranın en az yüzde kırkını vermen gerek ki sana bütün parayı versinler kardeşim araba aldı 5 ay sonra dediler çektiğinin yerısını 5 ayda ödedi arabayı aldı ödemeleri devam ediyor fuzulden almıştı ev kredisi yüksek 2 3 milyon için başvuru yaparsın en az bunun için iyi bi peşinat vermen gerekir ödemeleri çık yüksek tutman gerekiyorki 5 ayda versinler ne kadar düşük ödeme yaparsen aylar geriye atıyor enflasyonde paran eriyip gidiyo bu sene 2 milyon olan ev seneye 3 milyonu buluya bu sefer paran eve değil arabaya anca yetiyor oluyor  elimde birikim var taksitleride yüksekten öderim yıl içinde alebilirim dersen mantıklı uzarsa ayrlar mantıksız bence

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 1,148 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Aydagul (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 98 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 1111 (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 211 göst.
+1 oy
7 cevap 278 göst.

Kategoriler