0 oy
399 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (301 puan) tarafından

Hanımlar 4+6 haftalık ama belirtim neredeyse yok ilk oğlumda igne ile hamile kalmıştım artık onun etkisinden mi oldu bilmiyorum doğuma kadar hep midem bulanirdi 2 3 kere de kusmustum bayilma bile olmuştu yani bunda sadece 1 2 kere akıntı oldu bir iki kere kaşıkta batma sadece güçlü olarak uyku hali uyuma isteği var halsizlik ve bas dönmesi iştahım açık yani acaba ileride yine bulantim olur mu yoksa boyle mi devam eder acaba başına gelen var mi

11 Cevaplar

+1 oy
(7,510 puan) tarafından

Hiç belirtil olmayabilir, bu bir şans bence. 

Belirtiler de zaten 6. haftadan itibaren yaşanmaya başlıyor 

-Reklam-
0 oy
(25,736 puan) tarafından

Yani çoğu insanın daha yeni hamileliğini öğrendiği bir dönem. Filmlerde hep bayılma veya kusma ile öğreniyorlarda benim bir iki hafta geçmişti ondan sonra kusmalarım başladı daha erken bence 

0 oy
(15,077 puan) tarafından

Kızımda hiç belirti yoktu zaten iki buçuk aylık oğtendim doğuma kadar da bulantı kusma vs hatta sancı bile olmadı 😂

Sağlıkla kavuştursun 

0 oy
(3,228 puan) tarafından

4 hafta çok erken daha ben 8 hafta lıkken başlamıştı

0 oy
(466 puan) tarafından

Canım normal bende hamileliğin basından tut sonuna kadar ne kusma ne aşerme ne tiksinme HIc bir SEY yok hatta ablamla konustugmda canım ne cekıyorsa  sana yapıyım göndereyim diyordu bende yok hic birsey canım istemiyorum  nasıl hamilelik bu yaa sen hamile olduğuna emınmısın 

0 oy
(8,449 puan) tarafından

Daha erken olduğu için olabilir yada hiç rahatsız etmeyebilir de her gebelik aynı geçmiyor. 3 hamilelik geçirdim üçüde aylarca bulantı yaşadım ama bu sondaki daha fenaydı sanki 

0 oy
(24,161 puan) tarafından

Bulantı bundan sonra başlar bence. Yani baslayabilir daha doğrusu. Diğer tüm belirtiler varmış zaten

0 oy
(522 puan) tarafından

Daha cok kucuk. Benim belirtilerim 5.haftadan sonra basladi. 

0 oy
(249 puan) tarafından

Benim hamileligim sadece ilk 3-4 ay uykuyla gecti, ne mide bulantısı, ne tiksinme. Allah'a şükür bal gibi oglum oldu. Her hamilelik bir olmuyor bence normal bir durum. Ama benim ilk gebeliğimde bu sekilde gecti. Karnım şişmese kendimi hamile ilan etmezdim o derece 😁

0 oy
(6,320 puan) tarafından

Ilk oglumda ne mide bulantisi ne baska belirti yasadim. Ikinci oglumda mide bulantisindan olmustum. Yani bi sorun var ya da yok demek degildir belirti olup olmamasi.

0 oy
(9,867 puan) tarafından

Bende hiç yok diyip sevindim biraz büyüdü başladı bulantı kusmalar çok kötüydü 9-10 haftalarda basladj 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 239 göst.
20 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Canparcam (283 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 225 göst.
6 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 491 göst.
28 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kirsehirli (597 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 517 göst.
8 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,488,787 soru

24,335,108 cevap

345,825 kullanıcı

...