Hanımlar 4+6 haftalık ama belirtim neredeyse yok ilk oğlumda igne ile hamile kalmıştım artık onun etkisinden mi oldu bilmiyorum doğuma kadar hep midem bulanirdi 2 3 kere de kusmustum bayilma bile olmuştu yani bunda sadece 1 2 kere akıntı oldu bir iki kere kaşıkta batma sadece güçlü olarak uyku hali uyuma isteği var halsizlik ve bas dönmesi iştahım açık yani acaba ileride yine bulantim olur mu yoksa boyle mi devam eder acaba başına gelen var mi
Hiç belirtil olmayabilir, bu bir şans bence.
Belirtiler de zaten 6. haftadan itibaren yaşanmaya başlıyor
Yani çoğu insanın daha yeni hamileliğini öğrendiği bir dönem. Filmlerde hep bayılma veya kusma ile öğreniyorlarda benim bir iki hafta geçmişti ondan sonra kusmalarım başladı daha erken bence
Kızımda hiç belirti yoktu zaten iki buçuk aylık oğtendim doğuma kadar da bulantı kusma vs hatta sancı bile olmadı 😂
Sağlıkla kavuştursun
4 hafta çok erken daha ben 8 hafta lıkken başlamıştı
Canım normal bende hamileliğin basından tut sonuna kadar ne kusma ne aşerme ne tiksinme HIc bir SEY yok hatta ablamla konustugmda canım ne cekıyorsa sana yapıyım göndereyim diyordu bende yok hic birsey canım istemiyorum nasıl hamilelik bu yaa sen hamile olduğuna emınmısın
Daha erken olduğu için olabilir yada hiç rahatsız etmeyebilir de her gebelik aynı geçmiyor. 3 hamilelik geçirdim üçüde aylarca bulantı yaşadım ama bu sondaki daha fenaydı sanki
Bulantı bundan sonra başlar bence. Yani baslayabilir daha doğrusu. Diğer tüm belirtiler varmış zaten
Daha cok kucuk. Benim belirtilerim 5.haftadan sonra basladi.
Benim hamileligim sadece ilk 3-4 ay uykuyla gecti, ne mide bulantısı, ne tiksinme. Allah'a şükür bal gibi oglum oldu. Her hamilelik bir olmuyor bence normal bir durum. Ama benim ilk gebeliğimde bu sekilde gecti. Karnım şişmese kendimi hamile ilan etmezdim o derece 😁
Ilk oglumda ne mide bulantisi ne baska belirti yasadim. Ikinci oglumda mide bulantisindan olmustum. Yani bi sorun var ya da yok demek degildir belirti olup olmamasi.
Bende hiç yok diyip sevindim biraz büyüdü başladı bulantı kusmalar çok kötüydü 9-10 haftalarda basladj
1,488,787 soru
24,335,108 cevap
345,825 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın