0 oy
354 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ne zaman kaynana kayinbaba yada ozel hayatla ilgili sorular görsem  en az 20 kusur cevap oluyor. Iki gündür saglikla ilgili postlar açıyorum. Hic kimse mi bir sey bilmiyor. Görüntülenme sayısı az da degil. Evet diger postlardan bende açtım onlara verilen cevaplarla saglik postlari neden bir olmuyor. 

Belki lincleyecek olan arkadaşlar olacak ama inanın zor durumda olmasam burda saglik soruları sormam. Iyi seyler oldugu zaman eglence postları açmasinida biliyorum.

Neyse kusura bakmayın. Sadece gerçekten bilgi olmadigi icin cevap verilmiyor yoksa cevap verilmeye deger mi görülmüyor onu merak ettim.

16 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Burada dedikodu seviliyor canım 
(48,700 puan) tarafından
kiz bebisin hayirli olsun gözünüz aydin özelden yazacaktim mesajın kapali
tarafından
Teşekkür ederim bitanem özelimi arada kapatıyorum ya muhattab olmak istemedigim insanlar var ❤❤❤❤❤❤
-Reklam-
+2 oy
tarafından

Canım tetkik sonucu paylaşmış altına da lökosit bakteri mi demişsin diğerleri kansızlık mı demişsin yani bildiğin şeyleri sormuşsun. 

Birde mesela burda tetkik yorumlamak doğru değil bilende bişey söyler bilmeyende. Bilmeyen biri yanlış bişey söyler korkutur seni ne gerek var googleden yaz zaten herşeyin açıklaması var :) 

tarafından
Sadece o degil ki karacigerden parca alınması. Internetten bakıyorum kanser tanisi konulmak icin yazıyor. Belki oyle degil ama internet basit bir bas ağrısına bile kotu kotu seyler yazıyor. Yani bu parca alinmasi ilk defa bizim başımıza gelmedi ya. Kimsenin yakınına uygulanmadi mı ? Hic kimsenin bilgisimi yok. 2 saat araştırdım internetten sürekli baska baska seyler çıktı
tarafından
Hm ona bişey diyemem canım tabiki onu sorabilirsin belki kimsenin bilgisi yok ondan cevap vermemişlerdir. Ama tetkik yorumlamak akıl karıştırıcı oluyor çünkü bazı tetkikler referans değerinin üstünde biz yüksek diyoruz ama doktorlar sorun yok diyor o yüzden en iyisi doktoru bekleyip kendini korkutmamak.
+2 oy
(2,565 puan) tarafından
Soruna cevap vereyim canım kaynana kayınpeder özel hayata sadece düşüncelerimizi söylüyoruz empati yapıyoruz çünkü ana fikir göreceli bi şeydir ama saglık öyle değil bilgisi olan yol demekki olsa zaten cevap verirdik  bilmediğimiz konu hakkında yorum yapmak cahillik olur 
+1 oy
tarafından
Bilgisi yoktur belki kimsenin
+1 oy
tarafından
Ben kendi tahlil sonucumu bile elime alıp incelemiş insan değilim hiç anlamam öyle seylerden
0 oy
(4,134 puan) tarafından
Bilgim varsa ve gördüysem muhakak yazardim..
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Kuzum hamile soru cevap kısmında yaz sağlık sorunlarını orda cevaplanir burda o tarz şeyler umursanmiyor ben görürsem cevaplıyorum canım bilgim varsa eğer 
tarafından
Orasida ayni ordada bir soru sordum 2 cevap verilmiş.
0 oy
tarafından
Olur mı öyle şey değerle alakası yok elbette fikri yoktur yazıp yanlış cevap vermek istememiştir lütfen kötü düşünme kuzum 
0 oy
tarafından
Bilgim olduğu zaman yazıyprım canm ya elimden geldiğince bilmiyosam da yanlış bilgi vermek istemem 
0 oy
tarafından
Konu sağlık olduğu için kimse o sorumluluğu almak istemiyordur canım.Sana sonuç iyi derler kötü olur.Ya da iyiyse kötü derler boş yere korkmuş olursun.
0 oy
tarafından
Bilgim yoksa cevap vermiyorum gayet normal bilmeyen cevap vermese daha iyi
0 oy
(69 puan) tarafından
Evet canım haklısın, kaynana elti postları her zaman revaçta. 

Ama şöyle de bir durum var. Kaynanaya herkes yorum yapabilir, bilen bilmeyen, yaşayan yaşamayan herkesin bir fikri oluyor. 

Ama sağlık postlarında aynı ya da benzer durumu yaşayan çok olmayabiliyor. 

Bir de bazı genel konularda daha önce yorum yapmış oluyorum, o yüzden yapmıyorum ben. Mesela sütümü nasıl arttırırım demiş. Ben daha önce aynı konuya 6 7 defa yorum yazmışım, bi daha yazmak istemiyorum mesela. O kişi de keşke başlık açacağına, başlıklarda arasa, daha derli toplu olurdu burası, insanlar da derdine daha kolay çare bulurdu... 
0 oy
(7,197 puan) tarafından
Yarım doktor candan yarım hoca imandar eder derler .
0 oy
(10,529 puan) tarafından
Cnm ben bilmediğim sağlık şeyine yorum yapmıyorum sonuçta doktor değilim bilmiyor isem yazmam 

He diğerleri herkesin yorum yapabileceği bisey sonuçta herkeste kaynana var o yüzdendir belki 
0 oy
(48,700 puan) tarafından
ben bilmesemde gecmis olsun yazıyorum gordugumde gefen gece post açtım iki kisi yazdı tamam bilgisi yokta bari ne oldu diye sor demi ☺️ 
0 oy
(582 puan) tarafından
O postlara linç etmek için giriliyor bende dahil çünkü insanın ailesini gelip burada kotuleyip herkese laf söyletmesi bana doğru gelmiyor.. görünce hic acımadan lincliyorum..sağlıkla ilgili ise bilgim yoksa yazmam var ise yardımcı olurum m.ans farkında isen sağlıkla ilgili soru soruluyor ki..ya anliklar ya aseren girmesinler vs..

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 288 göst.
28 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kirsehirli (597 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 46 göst.
26 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Beratcinar (2,484 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 33 göst.
18 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde gulsum123456 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 255 göst.

380,296 soru

11,386,417 cevap

34,887 kullanıcı

...