0 oy
141 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (3 puan) tarafından

image

Sabah bu testi yaptım böyle çıktı yorumunuz nedir bundan sonraki süreç nasıl olcak yorumlarmisnz?

4 Cevaplar

0 oy
önce (6,890 puan) tarafından

gidip kan testi vereceksin, sonra çok kadın doğuma gideceksin 

önce (3 puan) tarafından

Canım o referans dışı çıkana sıkıldı ya  teşekkürler bu arada

önce (92 puan) tarafından

Oda büyük bir ihtimalle enfeksiyondur, doktorlar tabi doğrusunu size söylerler, yada az sıvı tüketmekten çıkan bir durum siz bol bol su için🙏🏻çok geçmiş olsun 

önce (1,470 puan) tarafından

Hamilesin tebrik ederim😊 sonucunu mutlaka bi doktora göster. Enfeksiyon harici bir şey de olabilir 

önce (3 puan) tarafından

Ne olabilir ya korktum baya pankreas falan diyo bende yağlı yemek yemstm gaz sancmda vardı biraz onsirada kan verdim ondanmi bilmem ötesi gidicem

Valla bilmiyorum canım olabilir. Yarın bi daha git sonuç için istersen. Yada kadın doğuma git pazartesi o seni yönlendirir

-Reklam-
0 oy

Kan testi verip kadın doğuma gideceksin. Sonrası uzun bir maraton. Hayırlı olsun 😊

önce (3 puan) tarafından

yanlış olma ihtimali nedir bide randevu yakın zamana yoksa nolcak

ÖÖnce bir tahlil ver. Netleşsin. Sonra bakarsın kadın doğuma. Ama bence nolur nolmaz şimdiden randevu al 

0 oy
önce (15,514 puan) tarafından

Kan ver hamilesin 6+ olunca Dr a git kese ve kalp atışı için. Beta takibi kızımda yaptım ben iki günde bir kan verdim iki katı çıkmış mı diye oğlanda direkt hesaplayıp 6 haftalıkken Dr a gittim

0 oy

Bizim burda acile gidip direk gebelik şüphem var diyip kan alıyorlar bir buçuk saat sonra sonuçlar çıkıyor, ama sizin orda nasıl bilmiyorum yorumlarda bazı şehirlerde bakılmıyor öyle anladım, eğer sizin orda öyle bir şey varsa, yere düştüm kolumu kırmış olabilirim hareket ettiremiyorum diyin onlar röntgen isteyecekler sizde o ara gebe olabilirim tam emin değilim dersiniz onlar sizden önce kan alıp hamilemisiniz degilmisiniz ona bakıp sonra röntgen isteyecek

önce (3 puan) tarafından

Gerek kalmadı aldılar 

Yorumlarda bazı şehirlerde bakılmıyormuş öyle anladım, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 267 göst.
0 oy
7 cevap 883 göst.
14 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 154 göst.

Kategoriler

1,482,085 soru

24,246,079 cevap

340,407 kullanıcı