Bebek büyütmek o kadar kolay değil . Bu kadar yıpranmakta çok haklısın ama çözüm ona kızmakta değil sağlam durmaya çalış lohusalık depresyonu bazen yıllarca sürüyor . Ben de ilk zamanlar senin gibiydim sürekli ağlardı memelerim acıyordu emzirmekten yanından bi dk uzaklaşamıyordum bazen yalnız kalmaya o kadar ihtiyacım oluyordu ki eşime bebeğe baksana bi tuvalete gideyim diyip orda 10 dk boş boş oturuyordum çünkü 2 dk sonra hemen aşkım bebek ağlıyor acıkmış diye yanıma getiriyor ama biraz durumu kabullendikten sonra rahatlamaya başladım. Olduğu gibi kabul etmeye çalış uyku düzeni oturmak çok zor olabiliyor . Ben kızım da Allah’a şükür hiç yaşamadım . Uykuyu seven bi bebek ti hala da öyle . Doğduğundan beri uyku zamanı diye yatağına koyup odadan çıkıyordum ne sallama ne pış pış . Öyle de alıştı şuan iki yaşında hala da uyku zamanı diyince yatağına giriyor öpüp çıkıyorum uyuyor öyle. İnternetten uyku eğitim videolarına bakabilirsin belki faydası olur. Kendin için de sürece güvenmeni söyleyebilirim büyüdükçe zorlaşıyormuş gibi geliyor ama öyle değil. İçini dökebilceğin bi aile yakının,dostun varsa konuşmayı dene rahatlarsın.
Bebekli zorlanan anneler görünce çok üzülüyorum çünkü neler çektiğimi ben bilirim 😭 Allah yardımcın olsun ❤️