0 oy
75 göst.
önce Diğer kategorisinde (164 puan) tarafından

O kadar doluyum ki artk çok bunaldm şimdiden okuyupta cvp verenlerden Allah razı olsm lütfen bni yadırgamayın

Kızım 18 aylık bir türlü uyku düzenidir hastalığıdır osudur busudur hiç bitmiyor artık çok bunladm büyüdükçe daha çok zorlaşyo herşey ya dışarya çıkarayım hava alsn oynasın oynamaz anne diye ağlar evde sürekli anne diye ağlyo bel dk yanlız bırakmıyor sürekli onn dibinde olmasını istyo çok afedersnz tuvallete bile yanımda kucağmda artk çok yoruldm az önce oturp ağladım normlde kızan sinirli bir anne değilm ama son zamnlarda  skıntılarm çok blyom herksn hayatında var ama gerçkten çok yorldm ve artk kızıma kızmya başladm bu vicdanen bni çok yordu yapma etme diyom ama tutamayorum uyumamamk için direniyor uyalım diyo ağlıyor nini açıyorm ağlyo ne yapcam blmyom artk 

2 Cevaplar

+1 oy
önce (4,711 puan) tarafından

Benim oglum da ayni gerçekten artik rahat tuvalete girmek bile hayal oldu ben de bir dönem depresyona giriyordum sonra şunu düşündüm onun 1 tane annesi var ben nasil buyuturswm aklında o anne kalacak ve çocuk sadece çocukluğunu yapiyor annesini yaninda istiyor bundan daha doğal hiçbir sey olamaz ben daha cok sarılmaya başladım oğlumun hareketleri değişmedi ama ben gerçekten cok değiştim artik yaptığı hiçbir sey zoruma gitmiyor.

Kendi annemi dusunuyorum elinden geldiği kadar iyi annelik yapmaya çalıştı ama o ufacik şeyleri bile beni ne kadar olumsuz etkiledi oyle olmak istemiyorum 

önce (164 puan) tarafından

Nasıl yapabldnz lütfen anlatır mısnz bn böyle biri değildim sonradan oldu bn çok sakindiö bni bu duruöa gtren ne oldu bnde alamış değilm ama çok bunladm 

-Reklam-
+1 oy
önce (177 puan) tarafından

Bebek büyütmek o kadar kolay değil . Bu kadar yıpranmakta çok haklısın ama çözüm ona kızmakta değil sağlam durmaya çalış lohusalık depresyonu bazen yıllarca sürüyor . Ben de ilk zamanlar senin gibiydim sürekli ağlardı memelerim acıyordu emzirmekten yanından bi dk uzaklaşamıyordum bazen yalnız kalmaya o kadar ihtiyacım oluyordu ki eşime bebeğe baksana bi tuvalete gideyim diyip orda 10 dk boş boş oturuyordum çünkü 2 dk sonra hemen aşkım bebek ağlıyor acıkmış diye yanıma getiriyor ama biraz durumu kabullendikten sonra rahatlamaya başladım. Olduğu gibi kabul etmeye çalış uyku düzeni oturmak çok zor olabiliyor . Ben kızım da Allah’a şükür hiç yaşamadım . Uykuyu seven bi bebek ti hala da öyle . Doğduğundan beri uyku zamanı diye yatağına koyup odadan çıkıyordum ne sallama ne pış pış . Öyle de alıştı şuan iki yaşında hala da uyku zamanı diyince yatağına giriyor öpüp çıkıyorum uyuyor öyle. İnternetten uyku eğitim videolarına bakabilirsin belki faydası olur. Kendin için de sürece güvenmeni söyleyebilirim büyüdükçe zorlaşıyormuş gibi geliyor ama öyle değil. İçini dökebilceğin bi aile yakının,dostun varsa konuşmayı dene rahatlarsın. 

Bebekli zorlanan anneler görünce çok üzülüyorum çünkü neler çektiğimi ben bilirim 😭 Allah yardımcın olsun ❤️

önce (164 puan) tarafından

Malesef ki ailem yanımda değil uzaktalar ama eşim bni gönderdi ailemin yanına kiösenn yanına gitme tuvalette giderken ağladı herkesin yanına giden bir çocuk değil

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 292 göst.
0 oy
1 cevap 110 göst.
0 oy
3 cevap 111 göst.
0 oy
1 cevap 105 göst.

Kategoriler

1,482,388 soru

24,249,949 cevap