0 oy
259 göst.
önce Diğer kategorisinde (835 puan) tarafından

Bu arada  bir önceki okulla ilgili postmla da ilgilenir misiniz  ilgili arkadaşlar 

7 Cevaplar

0 oy
önce (25,043 puan) tarafından

Yaşamıyorum Rabbim de yaşatmasın 

-Reklam-
0 oy
önce (4,715 puan) tarafından

Kaynanana bağlı boyle bir durum olsa ben bir süreliğine yaşayabilirim kaynanam da çiçek gibi idare eder. Ama tabi ki bir sure.. 

0 oy
önce (3,625 puan) tarafından

İnsandan insana bağlı. Kendi kaynanamla yaşamam, çünkü çok saygısız biridir. Çat kapı gelir, misafir mi var, rahatsız mı ediyorum demez. Ama kendi babannem gibi bir kaynanam olsa yaşardım. 10 ay çağırma izinsiz eve girmez. Sıkıldım oturmaya geldim demez. Çocuğunu bırak bakar, yardım iste her şeyi yapar. Benim kaynanada utanmasa b*kunu temizletir

önce (986 puan) tarafından

Bizim gelin bize hep "anneni ben çok seviyorum, 2 hafta hiç karşılaşmadım gelip öldüm mü diye bakmadı bile" der 😂 altlı üstlü oturuyorlar asla hiç birşeylerine karışmaz sorgulamaz, neredesiniz diye sormaz. Evlerine çağrılmadan gitmez. Bir ara "giderken bana haber vermiyorlar" diye sitem etmişti bize. Kızdık "artık onlar bir birey, haber vermek zorunda değiller, seninde haberin olmak zorunda değil" diye artık onada karışmıyor 😅 

önce (3,625 puan) tarafından

Benim babaannem de öyle, kim nerede bilmez. Bazen konuşurken sorarım yengemgil ne yapıyor çocuklar nasıl diye bilmiyorum bahçede falan görmedim der. Ki birisi altta birisi üst katında oturuyor. Benim kaynanam falan öyle olsa evimden çikmaz, adamı delirttie

0 oy
önce (4,830 puan) tarafından

Daire ayrı aynı apartmandayiz nemnhnum

0 oy
önce (1,118 puan) tarafından

7 yıl olacak kavga gürültü bitmiyor laf atmak laf sokmak işidir yoksa içi rahat etmez, bende haksızlığa gelemiyorum bu 3 üncü hamileliğim hepsini burnumdan getirdi  Allah'a havale ediyorum 2 aydır konuşmuyoruz bahar da ilk işim bu evden taşınmak olacak şeytan görsün yüzünü oğlu da onla konuşmuyor diye geberiyo resmen 

0 oy
önce (66 puan) tarafından

Kız Allah korusun aynı daire değil de görümcemle alt üst oturuyoruz illallah artık Rabbim kurtarsın 

0 oy
önce (1,410 puan) tarafından

Keşke yaşasak öldürsem kabul etmez

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 544 göst.
13 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde ygmur21 (29 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 373 göst.
9 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde sweetlady (891 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 346 göst.