0 oy
186 göst.
önce Diğer kategorisinde (241 puan) tarafından

Hanımlar 3 gündür bebeğime süt vermiyorum Allah var Geceleri çok hızlılar ve kalktığında bir pış pışlıyorum yatıyor istediği zaman göğsümü çıkarıyorum istiyorum pul biber sürüyorum kendisi gidiyor zaten gün içerisinde böyle biraz mızlanıp istiyor sadece ona göğsünde herhangi bir şişlik yok sanki emzirmeye devam ediyormuşum gibi hiç ağrıyor işte falan yok 29 haftalık hamileyim bu arada bu yüzden sütten kestim bebeğim de 18 aylık ilk bir araya gebeliğimi öğrendiğimde 3 aylıkken sütten kestiğimde 2 gün vermemiştim göğsün taş gibi olmuştu sonra kızım çok ağlayıp mızmızlandığı zaman için o zamanlar vermiştim şu an göğsümde hiç şişlik Yok nedeni ne olabilir acaba Acaba yeni yeni mi şişmeye başlayacak daha yeni cumartesi gününden beri süt vermiyorum işte

10 Cevaplar

0 oy
önce (7,846 puan) tarafından

Bu işte bir tuhaflık mi var ben mi anlamadım bebeğin kaç aylıkken hamile kaldin

önce (241 puan) tarafından

Bebeğim 18 aylık ben 29 aylık hamileyim 2 çı gebeliğim

-Reklam-
0 oy
önce (3,487 puan) tarafından

Bacım hiç anlamadım ya kusura bakma 🤲

Bebeğimiz sütten kestim tam 3 gün olur göğsümde hiç şişlik yok Sanki hiç sütten kesmemişim ve süt vermeye devam ediyormuşum gibi Göğüslerim şişlik olmaması normal mi Çünkü bir ara daha sütten kestim 2 gün taş gibi olmuştu Göğüslerim şu an öyle bir şey yok

önce (3,487 puan) tarafından

Sütün azalmıştır canım belki hem bebeğin büyük ya çok ihtiyacı yoktu o yüzden azalmıştı hemde hamilesin galiba yanlış anlamadıysam, hamilelikte bazı kadınların sütü azalır 

0 oy
önce (2,054 puan) tarafından

21 aylıkken sütten kestim benimde hiç memelerim dolmadı ama emince gayet süt geliyordu 

O nasıl oluyor sütün kesilmesi gerekmiyor mu

önce (2,054 puan) tarafından

Kestigim sırada 1 haftada kestim ben geceleri kademeli bıraktık ama hiç dolmadı göğsüm bıraktırma esnasında 

0 oy
önce (7,074 puan) tarafından

ben azaltarak 1 haftada kesmiştim. hiç göğsümde şişlik olmadı, ağrı olmadı 

0 oy
önce (1,988 puan) tarafından

4 aydan sonra göğüs terbiye olur yani ilk 3 ay ürettiği süt kadar çok olmaz bebeğin ihtiyacı kadar üretmeye başlar o yüzden göğüslerin taş gibi olmamıştır 14 aylıkken kızım kendi bıraktı bende hiç sorun yaşamadım yani yumuşaktı göğüslerim 

0 oy
önce (545 puan) tarafından

Aman nıye takılıyorsun ki ne güzel işte sütün azalmış mastit olabilirdin. Ben yaşadım Allah'ım ne sancılıydı 

0 oy
önce (84 puan) tarafından

Ben de hamileyken kestim ama ben hamile kalınca sütüm azalmıştı zaten direk kesince benim de dolmadı, hiç rahatsız etmedi ama ilk çocuğumu sütten kestiğimde hamile değildim onda sertleşme oldu demem o ki gebeliğinizle alakası olabilir

0 oy
önce (23,951 puan) tarafından

Sismeyebilir. Benim iki çocuğumda da şişmedi şükür. Çünkü pek süt kalmamış zaten. 

0 oy
önce (1,116 puan) tarafından

Evet çok normal birebir aynısını yaşadım , kızım 16 aylıkken kestim sütten oğluma 8 aylık hamileydim. Göğsüm hiç şişmedi benimde hatta bende şaşırmıştım. Bence hamilelikten dolayı şişmiyor.  normal Canım . 

önce (1,116 puan) tarafından

Hatta bir ay sonra oğluma doğum yaptığımda oğlumu emzirmeye başladım ve göğsüm hiç acımadı , yara olmadı. .

0 oy
önce (6,150 puan) tarafından

Artik buyudugu ve daha seyrek ictigi icin, ilk zamanlardaki gibi de kontrolsuz uretme olmadigi icin oyle olmasi normal. Ben iki cocugumu da 2 yasinda kestim hic sisme olmadi cunku azaltmislardi emmeyi.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 244 göst.
0 oy
1 cevap 80 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 211 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde nefesimasyam (885 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 97 göst.
7 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Seherl (892 puan) tarafından soruldu