Şimdi ben ne düşüncemi bilemedim eşime anlattım eşim bor sorun yok boşver abartma dedi. Okuldan bır arkadaş geldi çocuklar oynuyor neyse oğlum kova vardı küçük ıkı tane aldı çocuklara vurmaya başladı kardeşi ve gelen çocuğa kıza dedim kı Can'ım bı alırmısın vuruyor dedim bende kahve yapıyorum ben alayımda eve kullanayım dedı saka yapıyo sandım almış götürmüş neyse gittikten sonra aradim bulamadım nerde cânım kovalar açaba kapıcı mi aldı dedim yok kız ben aldım dedı. Gülerek kullan Canım dedim ama kovalar yüksekte dolabın üstündeydi peki nasıl aldı oğlum burda sorun loca değil izinsiz eşyayı almış oldu ve yatak odama girmiş oldu dıye düşünüyorum esıme sordum senmı verdin dedim yok drdı kocasını tanıyorum ters düşme boşver dedı ve yine oturmaya gelcek yok demedım ama içim rahat değil
Bu platformda hiç bir şeye şaşırmam artık dedikten sonra daha tuhaf olanını görüyorum 😂 arkadaşın yüzsüzlügü şaka mı
Ay ne düşüncemi bilemedim kı
Çok ayıp ya izinsiz kimsenin eşyasını almıyoruz diyoruz biz çocuklarımıza. Koskoca kadın nasıl alır bu denli rahatlık ol az hadi aldı siz giderken nasıl görmediniz ki kapıda uğurlamadınız mı ?
Iste görmedim poşete koymus küçük zâten kovalar küçük tü
insanlardaki rahatlığa bak ya🤦🏼♀️
daha da evime almam açıkçası
Eşim hemen tepki verme belkide iyidir dedi bı kere daha test et dedi
neyini test edeceksin ki daha, daha neyinizi almasını bekleyeceksiniz 2. şansı bence kimse hakketmiyor 🤷🏼
AAma gözümle görmedım aldığını canım oğlum ordan alamaz ama her komşuya gidiyor eger hırsızlık yapsa bırıde fark eder
hırsızlık değil ki bununki arsızlık. kim niye durup dururken birinin evinden bir şey ister. sen hiç istedin mi? bu artık benim olsun gibisinden
Asla ıstemem ve almam
Bu yüzden tuafıma gitti eşim demiş diyor ben bunu kulalnırım dediği için hırsızlık olmaz diyor
Sende gelmeden once gelirken kovalarimi unutma de gulerek mesaj at. O yuzsuzse sen daha yuzsuz ol, hatta kilitle odani
Kilitledim canım ya sorma demekki yanlış anlamadım
Vallah böyle insanlar bir daha oturmaya gelmesin izinsiz almak nedir pişkin pişkin ben aldım diyor ben olsam mesafe koyarım aramıza
Canım gözümle görmedim aldığını
Oğlum ama dolabın üstünden alamaz
O yüzden emin olamadım götürmesi canımı sıktı evı ayarladım bakalım bı daha test n edeceğim sonra halleddcem
Eşim diyorki eger hırsızlık yapsa başkasının da
Evınden bişiler alır herkese gidiyor durumlarını gördüm açıkçası
Arkadaş seçiminiz yanlis
Kavunu karpuzu kesmeyince bilemezsinız kı
Ee bilmissin işte hala gelcek diyorsun
Bana göre hırsızlık bu
Söyledi evet ama o ırdan nasil çocuğun elıne geçti
Yazdığınızı anlamak için çok zorlandım o kadar karışık yazmışsınız ki😁 ama anladığım kadarıyla yatak odana girip habersiz bir eşyanı almış eğer samimi olduğun biriyse olabilir ama bir iki kere görüştüğün biriyse muhabetti kes bence
Herkes anlamış bacım
Valla bende anlamadım, başta sandım ki çocuk kovayla vuruyor kadına kovayı alır mısın dediniz. Sonra çocuğum kovayı ordan alamaz demişsiniz , çocuk neyle oynuyormuş da vurmuş kova ne alakaymış bana hiç oturmadı 😄
😂😂😂benim eltim gibi bende kapıma bir minder bırakmıştim önce çöpe atacaktim sonra vazgeçtim dedim yıkar balkonda kullanırım bir baktım yok sonra meğer eltim almış sonradan gelio ben aldım sana lazım değildi dimi diye sordu şoktan gülerek zaten almışsın senin olsn dedim😂😂
Bir daha evine alma ne rahatlık öğle insan nasıl alır izinsiz ben bana verileni bile almak istemiyorum değişik bir tip demek ki
1,496,526 soru
24,446,700 cevap
353,695 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın