0 oy
385 göst.
Diğer kategorisinde (560 puan) tarafından

Şimdi ben ne düşüncemi bilemedim eşime anlattım eşim bor sorun yok boşver abartma dedi. Okuldan bır arkadaş geldi çocuklar oynuyor neyse oğlum kova vardı küçük ıkı tane aldı çocuklara vurmaya başladı kardeşi ve gelen çocuğa kıza dedim kı Can'ım bı alırmısın vuruyor dedim bende kahve yapıyorum ben alayımda eve kullanayım dedı saka yapıyo sandım almış götürmüş neyse gittikten sonra aradim bulamadım  nerde cânım kovalar açaba kapıcı mi aldı dedim yok kız ben aldım dedı. Gülerek kullan Canım dedim ama kovalar yüksekte dolabın üstündeydi peki nasıl aldı oğlum burda sorun loca değil izinsiz eşyayı almış oldu ve yatak odama girmiş oldu dıye düşünüyorum esıme sordum senmı verdin dedim yok drdı kocasını tanıyorum ters düşme boşver dedı ve yine oturmaya gelcek yok demedım ama içim rahat değil

10 Cevaplar

+1 oy
(26,839 puan) tarafından

Bu platformda hiç bir şeye şaşırmam artık dedikten sonra daha tuhaf olanını görüyorum 😂 arkadaşın yüzsüzlügü şaka mı 

(560 puan) tarafından

Ay ne düşüncemi bilemedim kı 

-Reklam-
0 oy
(425 puan) tarafından

Çok ayıp ya izinsiz kimsenin eşyasını almıyoruz diyoruz biz çocuklarımıza. Koskoca kadın nasıl alır bu denli rahatlık ol az hadi aldı siz giderken nasıl görmediniz ki kapıda uğurlamadınız mı ?

(560 puan) tarafından

Iste görmedim poşete koymus küçük zâten kovalar küçük tü

0 oy
(9,584 puan) tarafından

insanlardaki rahatlığa bak ya🤦🏼‍♀️

daha da evime almam açıkçası 

(560 puan) tarafından

Eşim hemen tepki verme belkide iyidir dedi bı kere daha test et dedi 

(9,584 puan) tarafından

neyini test edeceksin ki daha, daha neyinizi almasını bekleyeceksiniz  2. şansı bence kimse hakketmiyor 🤷🏼

(560 puan) tarafından

AAma gözümle görmedım aldığını canım oğlum ordan alamaz ama her komşuya gidiyor eger hırsızlık yapsa bırıde fark eder

(9,584 puan) tarafından

hırsızlık değil ki bununki arsızlık. kim niye durup dururken birinin evinden bir şey ister. sen hiç istedin mi? bu artık benim olsun gibisinden

(560 puan) tarafından

Asla ıstemem ve almam 

Bu yüzden tuafıma gitti eşim demiş diyor  ben bunu kulalnırım dediği için hırsızlık olmaz diyor

0 oy
(5,502 puan) tarafından

Sende gelmeden once gelirken kovalarimi unutma de gulerek mesaj at. O yuzsuzse sen daha yuzsuz ol, hatta kilitle odani

(560 puan) tarafından

Kilitledim canım ya sorma demekki yanlış anlamadım

0 oy
(447 puan) tarafından

Vallah böyle insanlar bir daha oturmaya gelmesin izinsiz almak nedir pişkin pişkin ben aldım diyor ben olsam mesafe koyarım aramıza

(560 puan) tarafından

Canım gözümle görmedim aldığını 

Oğlum ama dolabın üstünden alamaz 

O yüzden emin olamadım götürmesi canımı sıktı evı ayarladım bakalım bı daha test n edeceğim sonra halleddcem 

Eşim diyorki eger hırsızlık yapsa başkasının da 

Evınden bişiler alır herkese gidiyor durumlarını gördüm açıkçası

0 oy
(6,369 puan) tarafından

Arkadaş seçiminiz yanlis

(560 puan) tarafından

Kavunu karpuzu kesmeyince bilemezsinız kı 

(6,369 puan) tarafından

Ee bilmissin işte hala gelcek diyorsun

0 oy
(6,179 puan) tarafından

Bana göre hırsızlık bu

(560 puan) tarafından

Söyledi evet ama o ırdan nasil çocuğun elıne geçti

0 oy
(141 puan) tarafından

Yazdığınızı anlamak için çok zorlandım o kadar karışık yazmışsınız ki😁 ama anladığım kadarıyla yatak odana girip habersiz bir eşyanı almış eğer samimi olduğun biriyse olabilir ama bir iki kere görüştüğün biriyse muhabetti kes bence

(560 puan) tarafından

Herkes anlamış bacım 

(1,916 puan) tarafından
+1

Valla bende anlamadım, başta sandım ki çocuk kovayla vuruyor kadına kovayı alır mısın dediniz. Sonra çocuğum kovayı ordan alamaz demişsiniz , çocuk neyle oynuyormuş da vurmuş kova ne alakaymış bana hiç oturmadı 😄

0 oy
(179 puan) tarafından

😂😂😂benim eltim gibi bende kapıma bir minder bırakmıştim önce çöpe atacaktim sonra vazgeçtim dedim yıkar balkonda kullanırım bir baktım yok sonra meğer eltim almış sonradan gelio ben aldım sana lazım değildi dimi diye sordu şoktan gülerek zaten almışsın senin olsn dedim😂😂

0 oy
(3,641 puan) tarafından

Bir daha evine alma ne rahatlık öğle insan nasıl alır izinsiz ben bana verileni bile almak istemiyorum değişik bir tip demek ki

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 375 göst.
0 oy
26 cevap 1,192 göst.
19 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 720 göst.
0 oy
10 cevap 500 göst.

Kategoriler

1,496,526 soru