0 oy
143 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,131 puan) tarafından

Yakında doğum yapacağım şuan kaynanamın yanındayım doğumdan sonra evime döneceğim 5 yaşında da bir oğlum var. Evim 16-20 saat uzaklıkta eşim doğum için gelecek 30 güne yakın yanımızda kalacak dönerken birlikte dönelim diyor 30 günlük bebekle o yola çıkılır mi sizce sakıncalı mı kızlar bende sezaryen olacağım toparlar miyim 1 ayda

12 Cevaplar

+2 oy
önce (4,860 puan) tarafından

Otobüsle gideceksen zor olur be  diyeyim emmek isteyecek falan filan altı alınacak zor baci kendi araci  yoksa zor

önce (2,131 puan) tarafından

Kendi arabamizla canim

önce (4,860 puan) tarafından

O zamm gidersin ben 3 aylik bebekle bulgaristana ordan Yunanistan'a gectim

-Reklam-
0 oy
önce (160 puan) tarafından

YYanı bişey olmaz ne olacak kı 

0 oy
önce (3,646 puan) tarafından

Hem iyileşirsin hemde yeni doğan sürekli uyuyor zaten.otobüsle giderken hayli hayli uyur.bebekler sever arabayı

Otobüsle değil kendi arabamizla gideceğiz 

0 oy
önce (3,630 puan) tarafından

Çok rahat gidersiniz. 15 günde bile net toparlarsınız

Ay inşaallah ya

önce (3,646 puan) tarafından

Kız daha iyi ya.daha rahat gidersin

0 oy
önce (163,764 puan) tarafından

temmuz ayinda 2 haftalik bebekle 4bin km yol yapti arkadas hic biside olmadi 20 saat neki

0 oy
önce (1,544 puan) tarafından

Ben bir haftada toparlandım baya. Bir aylıkken de 3 saat uzağa gitmiştim

0 oy
önce (363 puan) tarafından

Hicbirsey olmaz ben kızım 40 günlükken kaç şehir değişti m

0 oy
önce (227 puan) tarafından

Sen toparlarsan birşey olmaz gidilir

0 oy
önce (45 puan) tarafından

5 günlük sezeryanla yaptım uzun yol. Bu sıkıntı olmadı 1 aya hiç biseyin kalmaz 

0 oy
önce (1,380 puan) tarafından

sen zorlanirsin da sezeryanla alakasi yokki. sezerya bikac gune toplanilir. bebek ile zor olur sana .bebek zaten uyur surekli. ama yani otobusle okadar yok cocuksuz bile cekilmez. ucakla gitsene . belki daha pahaliya gekir ama daha konforlu. iki saate en fazla evinde olursin

Direkt uçak yok afyondan Ankara'ya Ankara'dan Mardin'e Mardin'den Ceylanpınar'a gitmem gerek. Tek çocukla uçakla gidiyordum indi bindi derken zaman geçiyordu ama küçük bebekle indi bindi yapamam sürekli. Bir de kendi arabamız var zaten otobüsle değil 

0 oy
önce (796 puan) tarafından

6 şubat depreminde oğlum 9 günlüktü. Ben de sezeryanlıydım. 16 saat yolculuk yaptık memlekete. Kendi aracınız varsa fazla zorluk yaşamazsınız. 

0 oy
önce (304 puan) tarafından

Neyle gittiğine bağlı.eger kendi arabanla gidersen gayette güzel olur emzirme açısından da .bebekler rahat uyur zaten arabada  sende o ara dinlenmiş olursun

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 262 göst.
28 Nisan 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Miss.namaless (1,498 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.
+3 oy
18 cevap 442 göst.
26 Mayıs 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Mine.16 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 204 göst.
7 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yusanin annesi (236 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,482,677 soru

24,253,553 cevap

341,071 kullanıcı

...