0 oy
278 göst.
önce Diğer kategorisinde (264 puan) tarafından

Kızlar polisim ama çok yoruldum hem annelik hem iş hem ev hem çocuk çalışan anne olmak çok zor bazen mesleği bırakmak istiyorum onu da yapamıyorum ama son raddedeyim yani gelecek garantisi diye de bırakamıyorum kafam o kadar allak bullak ki sizler ne durumdasınız biraz kafa dağıtmaya geldim dertlesmeye geldim açıkçası çalışanlar kendi durumlarını anlatsın çalışmayanlar anlatsın birbirimize  çare olmaya çalışalım

17 Cevaplar

0 oy
önce (8,648 puan) tarafından

Okumayan ve çalışmayan biri olarak söylüyorum, keşke benimde şu an bir mesleğim, işim olsaydı. Destekçin olsa çalışmak zor gelmez bence. Seni şu an anlayamıyorum maalesef hiç çalışmadığım için. Ama çalışmayı kendi paramı kazanmayı çok istiyorum 

önce (264 puan) tarafından

Evli misin çocuğun varmı varsa kaç çocuğun var . Bekarken banada zor gelirdi ama şuan çocuk eş zorlanmaya başladım sanırım biraz kafa dinlemeye ihtiyacım var bunaldım :(

Evliyim. 4 yaşında oğlum var 8 aylıkta hamileyim şu an 

-Reklam-
0 oy
önce (2,926 puan) tarafından

Calısdıgım zamanlar eve gelirdim bekarken annem evde olmazdı... yemek temizlik ustune maası yetirmeye calısırdım evli olarak dusunursek zor bi surec ev hanımlıgı da kolay degil fakat spontan bugun sunu yarın otekini yaparsın...is hayatı oyle degil gorev gibi hep yapman gerek

0 oy
önce (513 puan) tarafından

Eşin ne kadar yardımcı oluyor sana? Erkekler kadını tatmin edecek kadar yardım edemiyorlar ama elini fazlasıyla taşın altına koymalı. Sonuçta 2 birey de dışarda çalısıyorsa evde neden 1 birey çalışsın? Öteki de elde tutulur iş yükünü sırtlanmalı.

Onun dışında robot süoürgen vardır muhakkak çalışan kadınların kurtarıcısı. Yemeklerini X2 yapabilirsin. Bir aksam yersiniz  kalanı dondurucuya. Yemek yapamayacağınız zaman dondurucudan çıkarıp yersiniz Ben olsam öyle yapardım çalışsaydım ve ınsallah da atanırım. Zor ama seni anlıyorum. İşin de yorucu Allah yardımcın olsun çocuk kaç yaşında kreşe ya da okula gidiyor mu 

Kızım iki yaşında kayınvalidem bakıyor bizde kalıyor o da ayrı bir sıkıntı çok şükür yardımcı oluyor evet ama İnsan bazen kafa dinlemek istiyor yalnız kalmak istiyor eşiyle kalmak istiyor psikolojik olarak da zor bir meslek İkimiz birbirimizi göremediğimiz oluyor yoruldum kısacası :(

önce (513 puan) tarafından

Kaynana ile yaşamak zor ya. Çocuk için sizinleyse 1 sene daha dayan çocuğu kreşe verip memlekete gönderebilirisnz. en azından özel alan yaratırsınız kendinize

Yanlış anlamazsan bir şey sormak istiyorum 

Bir başka postunda güvenlik olduğunu söylemişsin bunda da polis. Güvenlikten polisliğe terfiye oluyor mu? Bilmediğimden soruyorum 

önce (12,341 puan) tarafından

10 gün içinde polisliğe geçmemiştir bence :) @ice quenn

Dimi :) bende ona şaşırdım 

0 oy
önce (1,602 puan) tarafından

Bende kreşte öğretmenlik yaptım agır geldi bıraktım. Temizlik için yardımcı tutun  Mesela ev yemekleri yapan hesaplar var bulunduğunuz sehirde muhakak vardır 5 6 çeşit yaptırıp buzluğa atın daha rahat olur sizin için 

+1

Aslında fiziken olduğu kadar psikolojik olarak da bahsediyorum ben daha çok

Gayet iyi anlıyorum mesleğiniz zor inanaırmısınız bende olduğum yerde uyuya  kalırdım eşim yatağında uyu diye kaldırdığında cocukların ismini sayıklardım bişey mi oldu nerde diye kaç yıldır bu mesleği yapıyorsunuz 

6 senedir

Rabbim yükünüzü hafifletsin stresli bir mesleğiniz var düzensiz çalışma saatleri nedeniyle cocuk bakımı evin iş planlaması yıpratıyor 6 yıldır çalışıyorsunuz bırakıp evle ilgilenirseniz sizin için daha zor olur eve alışamazsınız 

0 oy
önce (25,053 puan) tarafından

Çocuk ne kadar eşiniz yardımcı değil mi ben de çalışıyorum tek çocuk var eşim ev işlerine yardım eder yetişmediği yerde yemek dışardan hallederiz şimdiye kadar hiç yapmadım ama ev temizliği vs de gerekirse yardım al. Hepsi tek kişiye bakıyorsa çok zor sizin bir de çalışma saatleriniz uzundur Rabbim yardımcın olsun ama bırakmayı düşünme çocuk hep çocuk kalmıyor sonuçta benim oğlum şu an dört yaşında kreşe gidiyor nispeten önceki yıllara göre daha rahatım 

Eşiniz ne kadar yardımcı oluyor mesela ne yapıyor yani benim eşimde yardımcı oluyor ama mesela çöpleri atar ortalığı toparlar ama yemekti şuydu bu yapmıyor

önce (25,053 puan) tarafından

Benimki yapıyor ama baştan öyle anlaştık ve mutfağa yatkın bir insan yemek yapamıyor ise temizlik yapsın illaki yapabileceği bir iş vardır ha yapmak istemiyorsa o başka boyut ben evlenmeden önce eşime yemek yapmayı bilmiyorum demiştim ( tam olarak doğru değildi) çok düşük beklenti ile evlendi benle o yüzden şu an hâlâ bile bu neden böyle olmuş demez 

0 oy
önce (6,727 puan) tarafından

Ben de çalışıyorum. Mühendisim. Çalışmıyor olsam çok daha fazla zorlanırdım. Emin ol çalışıyor olmak çok ciddi bir avantaj. Çocuğun hep 2 yaşında olmayacak. Çoğu gitmiş azı kalmış. Güzel günleriniz de olacak. Allah tüm annelerin yardımcısı olsun inşallah 

0 oy
önce (57 puan) tarafından

Çok zor bende hamileyim bu şekilde çalışmak zorundayim ki devlette çalışanlar özel gibi değil yani insan bırakırsa bir daha dönüşü olmayabilir mesleki sorumluluklar var polislik zor bir meslek bende radyoloğum çok zorlanıyorum tehlikeli bir durum gebelikte neyseki masa başına geçtim şuan gebeligimden ötürü eve temizlikçi tutuyoruz geç gelirsem sipariş ediyorum yemeği erken gelirsem canım ne çekiyorsa yapar yerim dinlerim bu şekilde şimdilik agirladincane.yapicam bende onu düşünüyorum 

Yardımcı olabilecek kimse yok mu

0 oy
önce (2,155 puan) tarafından

Arkadaşımda polis memuru. Bir cocugu var 7 yaşında ve 5 haftalık hamile. Annesi bakacak çocuğa ona güvenerek 2.cocuga hamile kaldı. Hayatı zor ama dayanıyor ne yapsın. 

Zor gerçekten içinde olsan olmasan bir dert 

0 oy
önce (4,119 puan) tarafından

Zor bir süreç ama geçiyor kreş anaokulu zamanı gelince artık kafan biraz daha rahat oluyor sizin meslekte biraz zor nöbetler falan ama çabucak büyüyorlar sen kalan zamanlarında sadece çocuğuna zaman ayır zaten çalışıyorsun ev işi falan dert etme keşke 2 yıl ücretli izin olsa kadınlar içim yıpratıcı bir süreç oluyor 

0 oy
önce (23,900 puan) tarafından

Şuan çalışmıyorum ama çalışmayı istiyorum artik. Ve benim de gözüm korkuyor. Halam da polisti. Hakikaten zor isinjz. Özellikle resmi tatiller nobetlerde cocuklarw bakacsk kimse yoksa yakında daha da zor. Allah yardımcın olsun. Ama mesleği bırakırsan daha çok pişman olacağını düşünüyorum. Tercih senin

0 oy
önce (7,160 puan) tarafından

2 kız 1 koca 1 ev ve 4 bin tane tavuğa bakıyorum en azından emeğinin karşılığı var ev hanımları perperişan afedersin kıçları yer görmüyor ama keyfe harcayabilecekleri bi para yok 5 liranın bile hesabını vrrme mahçubiyeti var 

0 oy
önce (2,723 puan) tarafından

Eşimde polis bayan polisler rahat der bana hep ama iş ev koşturma çocuk ödev temizlik olunca çalışan annelerin hep zorluğu bend calsiiyorum 16 yildrr calisiyrum yazın 16 biticek bende hep isyanlardayim 

Ve gerçekten cokvzor bayanlarda gece duruyor polis olunca kasabası olmayanda var

Ben bi yöntem bulamadim1.sinif anaokulu digeiride ödev wlla2 günü kurtarmaya çalışıyorum geceden herşeyi ayarlıyorum 12 saat. Çalışıyorum bende 

Bazen pratik şeyler yapıyorum noete gidicegm zaman yemeği ustleeri başları Cok zor oluyor ben evve mi yetisiyim ödev mi aalinacaklara mi artık isyanlardaym yemin ederim ev duzeni hiç peşimden ayrılmaya. Çocuklar kendine vakkit sıfır nakit desen sınırlı ama qzn diisari atıyorum kendimi dışardan hazır söylüyoruz sagligima dikkat etmeye çalışıyorum gratise gidip borun aliyoru çocuklar mutlu olunca bende anlık mutlu oluyor 

Erkeklere kolay geliyor nesi rahatmış acaba .. neyse sizin mesleğiniz nedir 

önce (2,723 puan) tarafından

Masa başı çok sahada değiller diyor.Eerkkelere bakma herşey kolay onlara göre bizim için

Saglikk benimde 

0 oy
önce (1,969 puan) tarafından

Öncelikle mesleğiniz çok güzel 😍 hayalimdi polis olmak ama maalesef olamadm. 1 sene önce meme kanserine yakalandm. Çok şükür tedavim bitti. Bu süreçte hep şunu dedim . Keşke bir mesleğim olsaydı. Eşim emniyette bekçi. Durumumz kötü değil ama kendi param olsaydı gider ikisi göğsümü aldırır silikon yaptırırdm. Benm bir göğsüm alındı.  Ama çok pahalı idi yaptırmak yaptıramadm.. evet çalışan anne olmak çok zor. Eşinz ve sizin izin günlerinz denk gelmiyor mu. O zaman en azından bi sinema bi yemek yeme flan olabilir. Ya da bir kaç günlük kaçamak. Tabi kızınız çok bağımlı değilse size.

0 oy
önce (7,831 puan) tarafından

Ben çalışmıyorum burda allandıra ballandıra ev hanimliginin rahatlığından bahsedip seni üzmek istemem :(

😅🤣🤣 saol ya

0 oy
önce (3,309 puan) tarafından

Ben öğretmenim. Bu sene haftada 3 gün dersim var, o açıdan rahatım. Çalışma şartlarının ve saatlerinin düzgün olmasından dolayı hayatımdan gayet memnunum. Çalışmama gibi bir ihtimal hiç düşünmüyorum. Evet zor oluyor hele ki yemek işi. Ama ben ev hanımı da olsam yemek işi beni sıkardı. İmkanınız varsa bir kaç ay ücretsiz izne ayrılın, kafa toplayın bence. 

Yarı zamanlı geldi ya aslında onu düşündüm ama oda yarı sigorta yarı maaş oluyormuş 

0 oy
önce (4,835 puan) tarafından

Büyüyünce hepsi g3ciyor ben şahsen çalışmıyorum ayrildim ama çalışsam çocuğun geleceği için calisridim..

İşiniz yorucu mutlaka evdede sanirim.es desteğine az sizde bunlamissin biraz zamanla düzelecek 

0 oy

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim birazda olsa içim ferahladı ama biraz kafa dinlemeye ihtiyacım var farkındayım ::

İlgili sorular

+2 oy
26 cevap 804 göst.
13 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Jajakkn (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 52 göst.
0 oy
5 cevap 356 göst.
+2 oy
5 cevap 145 göst.

Kategoriler

1,482,538 soru