0 oy
102 göst.
önce Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından

Kızlar eksiklerimin çocuğunu tamamladım bebek arabası gbi seyler hariç 31+2 haftalık hamileyim dolap falan almadık daha ama hastane çantamı hazırlamak istiyorum desteksizim çünkü kıyafetleri şimdi yıkayıp çantamı hazirlasam fazlalari da hurca koysam olur mu?

6 Cevaplar

0 oy
önce (1,020 puan) tarafından

Haftan gelmiş canım , benden sana tavsiye, normal doğum olacaksa çok fazla birşey koyma ben 1 valiz birde bebek çantası ile gittim neredeyse çoğunu kullanmadan eve getirdim. 2.si olursa sadece sırt çantası ile gideceğim doğuma 😂

önce (101 puan) tarafından

Gerçekten öyle ben sadece hastane çıkış seti ile girdim öyle de çıktım hiçbir şey lazım olmadı üstelik 3 gün kaldım sezeryan hiçbir şey de lazım olmadı iyikide abartmamişim yani birdahakine bende sadece üstümdekilerle giderim bebeği de elbisemle sarıp sarmalarim 😅

önce (105 puan) tarafından

Kız çocuğa kullanmadım ama benimde eşim bana alt çamaşır ve pijama getirdi ek olarak benim kanamam fazlaydı hep akıntı yaptı bu sefere hasta bezlerinden alacağım kocaman kaplasın diye 😂

Ay evet ya o lazım oluyor vallaha bende aldım onu iki paket sürekli değişim istiyor ya

-Reklam-
0 oy

Valla ben sadece hastane çıkış seti ile girdim öyle de çıktım hiçbir şey de lazım olmuyor inanki hiç abartma yani

0 oy
önce (3,164 puan) tarafından

Özelde yapacaksan havlu terlik vs gerekmiyor ama devlette ise koy özellikle terlik önemli göğüs pompası da koymalısın bence kıyafet ise ben kendşme iki tane pijama takımı koydum biri açık biri koyu renk ikisini de kullandım bebeğe de atleti ile beraber iki takım konuşsak gayet Yeter bence

0 oy
önce (32,340 puan) tarafından

2-3 takım götürdüm hepsi de kirlendi 1 gece de ayrıca kendime de yedek üst aldım perişan olmuştum ter içinde kaldım doğumdan sonra da terlemem çok oldu bence herkeste farklı bu durum bebeğe ve anneye bağlı olarak değişir neyin ne kadar lazım olacağı 

0 oy
önce (4,934 puan) tarafından

Dolap şart bence

0 oy
önce (5,149 puan) tarafından

Devlette sezeryan olmustum, terlik, depend bez, pijama takimlari, gogus ucu kremi, bebek bez ve degisikleri, cikarken gitmek icin rahat bir kiyafet. Bu seferde ektra olarak yanima kucuk bi cezve almayi düşünüyorum, kahve icin sezeryan sornasi, ve gerekirse diye kucuk bi pakette mama alacam, minik biberonla

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 98 göst.
0 oy
3 cevap 251 göst.
0 oy
5 cevap 155 göst.
7 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde ikde03 (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 212 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Tugce315 (88 puan) tarafından soruldu

Kategoriler