Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Prematüre bebek için hastane çantası hazırlarken neler konulur
0
oy
134
göst.
9 Temmuz 2023
Diğer
kategorisinde
Serapycdgdlky
(
9,109
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar kardeşim 24+4 haftalık hamile. Erken doğum riskiyle şu anda hastanede yatiyo. Neler lazım bilen var mı. Bebeğe biberon mama gerekiyor mu. Bez almalı mıyız. Anneye normal zamandaki gibi yapılan doğum çantası mi hazırlayalım.
Çok kötüyüm. Dua edin ne olur bikac hafta dayansın.
hastane
cantasi
yardim
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
3
Cevaplar
0
oy
9 Temmuz 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Önceliği sağma pompası alsın biberon mama daha sonra isterler canım haftası kuccuk benimde premature iki dogumumda ama 33 haftaydi
9 Temmuz 2023
Serapycdgdlky
(
9,109
puan)
tarafından
yorumlandı
İnşallah biraz doğumu durdurmayı başarırlar.. cevabınız için çok teşekkür ederim. Şimdi iyiler de mi bebekleriniz kaç yaşındalar
9 Temmuz 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
İyi canım Allah'a şükürler olsun büyük oğlum 34 doğdu küçük 33 girdi doğdu ikiside beş gün kuvesde kaldı. İnşallah kardeşinin birkaç hafta daha ilerler ama sakın umudunu kaybetmesin ben premature bölümünde 25 haftalık doğup sağlıkla büyüyen bebekler gördüm:)
10 Temmuz 2023
Serapycdgdlky
(
9,109
puan)
tarafından
yorumlandı
Ay böyle şeyler duyunca çok mutlu oluyorum. Allah çocuklarınızı size bağışlasın. Rabbim kimseyi evladiyla sınamasin. Dualarınizdan bizi de eksik etmeyin
10 Temmuz 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
İnşallah sağlıkla kucağına alır canım hiç umudunu kaybetmesin 600 gram doğan var :)
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
9 Temmuz 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Normal doğum cantasina ek mutlaka elektrikli sagma pompası alınsın biberon bez falan onları hastane temin ediyor anne için deepend hastane hasta bezi veriyor aslında fakat onlar çok büyük oluyor genelde insanın üstünden düşüyor bide bolca yazlık Pijamayenu doğum yapan kadin çok terler özel hastaneye eğer havlu sampuan falan koy Duş alıp rahatlar bu arada 25.haftayi doldurursa korkmaniza gerek yok kuveze alacaklar %90 oranında yaşıyor sağlıklı oluyor bebekler inşallah kendi haftasına kadar dayanır
9 Temmuz 2023
Serapycdgdlky
(
9,109
puan)
tarafından
yorumlandı
Ebeler de demiş merak etme kilosu filan iyi yaşar diye. Ama tabi ne kadar anne karnında durursa o kadar iyi. İnşallah biraz dayanır
9 Temmuz 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Tabi yinede anne karnında durması daha iyi olur inşallah dayanacak
9 Temmuz 2023
Serapycdgdlky
(
9,109
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben umutluyum. Hastanede gözetim altında zaten. Otuzuncu haftayı görür diye düşünüyorum. Allah'ım nolur yardım et
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Temmuz 2023
caglat
(
7,459
puan)
tarafından
cevaplandı
Süt sağma makinası hastaneden kiralanabilir, bestlac damla süt arttırıcı , premature bebek kıyafeti çıkışta lazım olacak bez , pişik kremi ve ıslak mendil gerisi normal çanta işte
1 önceki yorum göster
9 Temmuz 2023
caglat
(
7,459
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet büyük oğlumun haftaya doğum günü var 2 yaşına giriyor miniğim de 6 aylık olcak bu ay :)
9 Temmuz 2023
Serapycdgdlky
(
9,109
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim de büyük oğlum pazar günü iki olacak. Küçük oğlum da iki gün önce tam altı aylık oldu. Büyüdüler valla. Küçüğüm abisine aşık :)
9 Temmuz 2023
caglat
(
7,459
puan)
tarafından
yorumlandı
13 temmuz doğumlu cumartesi günü doğum günü kutlaması var :) sorma bizimkilerde birbirine aşık ya öyle gördükçe iyi ki diyorum her an ❤️ tadını çıkarıyorum her anlarının :) ayy maşallah maşallah nazar değmesin desene ek gıda zamanı geldi :)
10 Temmuz 2023
Serapycdgdlky
(
9,109
puan)
tarafından
yorumlandı
Benimki de 16 temmuz doğumlu :) kardeşim iyi olur inşallah. Ben de pazar günü küçük hatıra amaçlı doğum günü yapicam inşallah. Aynı ben de iyiki varlar diyorum iyiki olmuşlar. Koca danalarim benim sjjsjs. Evet canım başladık yavaş yavaş ek gıdaya. Darısı size :)
10 Temmuz 2023
caglat
(
7,459
puan)
tarafından
yorumlandı
:) maşallah maşallah bizimki dünden hevesli 4 aylık oldu masada gözü ama sabırla bekledik az kaldı bakalım amin inşallah ❤️ oh kolay gelsin iyi eğlenceler olsun inşallah ❤️
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
5
cevap
243
göst.
Hastane çantası,neler alınmalı,nereden aldınız ve ne kadar tuttu
18 Ağustos 2021
Alışveriş-Hediye
kategorisinde
Aslkyx
(
311
puan)
tarafından
soruldu
hastane
cantasi
#alisveris
-yenidogan
0
oy
12
cevap
352
göst.
Hastane çantası için çok mu şey koymuşum
3 Ağustos 2022
Diğer
kategorisinde
Miss.namaless
(
1,471
puan)
tarafından
soruldu
hastane
cantasi
hamilelik
yardim
tavsiye-fikir
0
oy
11
cevap
464
göst.
Hastane çantası
6 Kasım 2020
Diğer
kategorisinde
Arslan Fatma
(
219
puan)
tarafından
soruldu
hastane
cantasi
tavsiye
hamilelik
yardim
0
oy
2
cevap
61
göst.
Hastane çantası hazırlığı için kaçıncı haftayı beklemeliyim?
6 gün
önce
Diğer
kategorisinde
Gul karaaa
(
804
puan)
tarafından
soruldu
hastane
cantasi