0 oy
189 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (8,219 puan) tarafından

Arkadaşlar, özellikle çalışanlar anneler bana lütfen fikir verin. Kızım 2020li. Şu anda anaokuluna başladı. Sabah 8-öğlen 12 okulda. Ben de bir işe başvurdum, çağırdılar gelin görüşelim, Cvniz uyuyor bizim kriterlere dediler. Allah'ın izniyle görüşmeye gideceğim. Ama şöyle bir durum var. Ailelerin ikisi de bize uzak. Babamgil biz bakarız her gün gelip diyorlar, nasıl olacak? Çok kafama takılıyor. İş saati de sabah 8-akşam 18miş. Kızıma 12den 19a kadar bakılacak. Nasıl yapıyorsunuz siz bu düzeni? Haftada bir gün de izin, Pazar günü. Düşünceleriniz benim için çok önemli. İlk kez çalışacağım. Evimiz kira. Haliyle benim de çalışmam gerekiyor

6 Cevaplar

0 oy
(15,622 puan) tarafından

Çalışma şartları çok ağır değil mi? Tatmin edici bir maaş umarım verirler. Bir gün izin zorlayıcı yoksa. Anne ya da babanız sizinle kalacak ya da servis çocuğu ailenizin evine bırakacak akşam oradan alacaksınız

(8,219 puan) tarafından

Mesleğim peyzaj mimarı. Görüşme de onun için. Şantiye ve ofiste çalışacağım. En az 40 bin 

(15,622 puan) tarafından

40bine tek gun izin az calisma saati de uzun bence. 50-55 falan de bari 30 bine 8 den 3 e kadar haftada 4 gun cocuk bakiyorlar burada 

(8,219 puan) tarafından

Kesinlikle öyle ama deneme amaçlı ilk etapta sunacağım en az miktar bu

(6,982 puan) tarafından

Kuşum ben mühendisim. Yönetici mühendis. Benim yanıma yeni mezun bir makine mühendisi lazım. Çalışma saati 09:00-17:00 cumartesi tatil. Tüm resmi ve dini tatiller tatil. Devlet uzatırsa biz de uzatırız tatilleri. Yeni mezuna 1200-1300 Euro arasında vermeyi düşünüyoruz. TL maaş vermiyoruz. 

(8,219 puan) tarafından

Anladım. İşte konuşuruz bakalım. Dediğim gibi ilk olduğu için nasıl olur onu bile bilmiyorum doğrusu

-Reklam-
0 oy
(25,233 puan) tarafından

İşin ücreti niteliği de önemli Cumartesi çalışıyor olması kötü çünkü Cumartesi günleri çocuklar evde oluyor anne de evde olsa iyi olur gerisi bir şekilde ayarlanır ama siz eve işe çocuğa yetişmekte zorlanabilirsiniz

(8,219 puan) tarafından

Kesinlikle. Gittiğim zaman zaten bunları konuşacağım ama en önemlisi, yani şu anda aklıma takılan kızımın hafta içinde okul harici durumu ne olacak?

(25,233 puan) tarafından

Bunu denemeden bilemezsiniz inşallah istediğiniz gibi olur 

(8,219 puan) tarafından

İnşaAllah 

0 oy
(54,385 puan) tarafından

maasi ne saatleri cok uzun isin

(8,219 puan) tarafından

Maaş olarak başlangıçta en az 40 diye konuşacağım sonrasında ne olur bilemiyorum

0 oy
(5,181 puan) tarafından

Özel krese vermistim tun gun sirf saatler uymuyor diye ama su an kres fiyatlari da ucmus durumda. Hergun gel git zor olur ailene de, ama bakariz diyorlarsa denenebilir

(8,219 puan) tarafından

Anaokulunu 1 kere değiştirdik zaten başladı başlayalı. Bir daha değişiklik kızım için pek olmayacak gibi 

0 oy
(66 puan) tarafından

Maaşı iyiyse part time bir bakıcı diyecm de oda zor part time araban varsa annemlere veya babasigilden alabilirsin bı kaç saat sonuçta 

(8,219 puan) tarafından

Partime bakıcı ben de düşündüm ama ona vereceğim parayı ailemle danışıp konuşup onlara vermek daha mantıklı

0 oy
(6,982 puan) tarafından

Çalışma saati bana çok geldi. Cumartesi gününde mesai yaptıran iş yerleri aile dostu olmaz maalesef. Çok iyi bir maaş verseler bile cumartesi bir anne baba evde olmalı 

(8,219 puan) tarafından

Gittiğimde bunların hepsini konuşacağım zaten ama en çok aklıma takılan da kızımın okul harici hafta içi durumu

(6,982 puan) tarafından

Bence esas cumartesi kafana takılsın. Evin işi, çamaşır, market pazar, dinlenme için sadece bir günün kalacak ve bu hiç insani değil... 

(8,219 puan) tarafından

Tabi öyle ama bilemiyorum ihtiyacım da var işe. Hem maddi hem manevi anlamda

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 115 göst.
0 oy
5 cevap 245 göst.
0 oy
1 cevap 108 göst.
+1 oy
3 cevap 171 göst.

Kategoriler