0 oy
118 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (126 puan) tarafından

Bu modele karar verdim. Fakat sizede sorayım dedim. Öneriyor musunuz. Bu modleini. Sanirm cam silme özelliğinde var

5 Cevaplar

0 oy
önce (1,512 puan) tarafından

Çok memnunum her ay koltuk halı yıkamada çok işime yarıyor elim ayagım gibi

önce (126 puan) tarafından

Eşim de almak istiyor. Çünkü arabasını yıkamak istiyor. Gerçekten iyimi. Kaç aydır kullanıyorsunuz. Malzemesi kırılabilir bir kalzememi. Kullanırken nelere dikkat ediyorsunuz

önce (1,512 puan) tarafından

İstanbuldaki evimde 1 yıldır kullanıyordum şuan yurtdışındaki evimede ayrıca aldım hiç dikkatli kullanmıyorum açıkçası o kadar dikkatsiz olmama rağmen maaşallah taş gibi 

-Reklam-
0 oy
önce (277 puan) tarafından

Bende kiwi marka aldım şuanlık memnunum 

0 oy
önce (489 puan) tarafından

Bende almayı düşünüyorum biraz uçtu fiyati

Evet baya çok fiyat 7500 diyorlar 

0 oy
önce (320 puan) tarafından

A101den aldım su atma yeri bozuk çıktı iade ettim. Online olarak alabilirsin biraz oyuncak gibi geldi çok çok aşırı sağlam bişey değil ama iş görür 

7500 liraya oyuncak gibi ya. Aldığın model 4325 miydi cnm

0 oy
önce (3,349 puan) tarafından

1 bucuk yil olmustir alali. Elim kolum gibi oldu.

Evet 4325 bendeki de. Hayirli olsun simdiden😊

Yukard abi abla oyuncak gibi demiş de o yüzden tekrar sordum aynı benim dedigmde mi diye

Neye göre oyuncak gibi mesela ? Ben anlamıyorum insanların beklentisini. Uygun fiyatlı performans ürünü.

Bi karcher gibi beklentin olmasin tabi. Ben koltuk,masa,sandalye,yatak yikiyorum. Halı da çok yordu beni cok kullanmayi tercih etmiyorum. Gayet yeterli geliyor bana.

Halı da pek kullanmayı dusnmuyorum bende. Ufak Çay lekesi falan olursa öyle sadece.  Alicaz sanıyorum ama indirme girerim..nasıl.onerirsin almayı. Kasım diye beklim dedim. 

Ufak cay lekeleri falan temizliyorum bende. Ama komple yikamakla ugrasamam. Indirime girebilir belki takipte kalabilirsin ama çokta düşeceğini sanmıyorum. Indirim adı altında fiyatı şişirip,indirimmiş gibi gerçek fiyatiyla satani da var.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 1,090 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde -_- (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 171 göst.
4 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Gamzeakarsu (1,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 213 göst.
+1 oy
5 cevap 222 göst.
25 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Onlygirl (653 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,483,418 soru

24,263,053 cevap

341,612 kullanıcı

...