0 oy
322 göst.
önce Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından
önce tarafından kapalı

Kızlar bazıları bebeğin cinsiyetini 6. Haftadan sonra tahmin edebiliyorlar kesenin şekline yönüne vs bende 7 haftalığım merak ettim halk arasında ultrasona göre cinsiyet tahmini yapar mısınız

image

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

0 oy
önce (7,055 puan) tarafından

ne kese belli ne şekli 😂 o ölçümleri doktor niye ortada vermiş ki kenarda olur

cinsiyeti merak etmen doğal ama o tarz şeyler tutmaz her zaman. dur önce sağlıklı bir şekilde kalp atışı olsun

önce (7 puan) tarafından

Bende hiç bişey anlamadım belki anlayan vardır sjsjjsjs

belli değil ki işte. doktor da ölçümleri ortaya koymuş. kenarda olsa belki belli olurdu

-Reklam-
0 oy
önce (7,210 puan) tarafından

Ya kıyamam olur öyle meraklar sağlıkla gelsin öncelikle 💓🌸😂

O ortadaki çizgi olmasaydı tahmin yürütürduk ortada bebiş Yok  çizgi yüzünden. 

Hayırlı evlat olsun inşallah cnm🌸

önce (7 puan) tarafından

Çok sağolun bir kaç hafta sonra atarım artık tekrardan 👉🏻👈🏻

0 oy
önce (1,396 puan) tarafından

Canım kese belli olmuyır ki hiç. Benim oğlumda kese fasulye gibiydi şimdi bidaha hamileyim yuvarlak bakalım bilmiyorum cinsiyeti öğrenemedim. Fasulye olunca erkek yuvarlak olunca kız derler ama doğruluk payı yok yani değişik olabiliyor

önce (7 puan) tarafından

Yaa aslında merakım şu yüzden eltimde 4 oğlan görümcemde iki bende bir tane var hiç kız yok yani bu yüzden çok merak ediyorum tahminler hep kız yönünde ondan sordum 😁😁

Anladım canim benimde 5 yeğenim var 4 erkek sadece 1 tanesi kız bendede oğlan var bizdede geneli erkek oluyor kız nadir yani. 😃Oladabilir Allah gönlüne göre versin inşallah canim ama henüz erken kesedende yanlış çıkıyor doğruluğu yok canım 

önce (7 puan) tarafından

Biraz daha belirginleşince o zaman atayım teşekkür ederim yorumunuz için

önce (7 puan) tarafından

Kaç haftalıksınız acaba? 

Şuan 14+4 canım 13 haftalıkta gittim cinsiyeti söylemedi tahmin bile etmedi. 17 haftalıkta gidicem bakalım nasipse öğrenirim İnşallah. Oğlumda 13+1 de tahmin olarak erkek dedi 17+1 de kesin net erkek demişti öğrenmiştim

0 oy
önce (7,210 puan) tarafından

Bak ben sana söylüyorum %50 kız %50 erkek ama kesinlikle minik bir tırtıl 🥰

önce (7 puan) tarafından

Yaa evet çok erken tahmin etmek için ama İnstagramda çok fazla görüyorum böyle cinsiyet tahmini yapanları ve gerçekten çok fazla doğru biliyorlar bende bu yüzden belki anlayan vardır tamamen meraktan 

0 oy
önce (483 puan) tarafından

İlk gebeligin mi? Daha bebek o kadar kucuk ki goremezsin bile

önce (7 puan) tarafından

İkinci gebeliğim ilk bebeğim erkek ve bütün ultrason resimlerini sakladım az önce baktım hepsinde kese fasulye şeklindeydi bunda da yuvarlak denilince kız merakı sardı 😁

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 166 göst.
0 oy
0 cevap 61 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Annelibebek (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 469 göst.
0 oy
6 cevap 357 göst.
23 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,929 puan) tarafından soruldu

Kategoriler