Kızlar bazıları bebeğin cinsiyetini 6. Haftadan sonra tahmin edebiliyorlar kesenin şekline yönüne vs bende 7 haftalığım merak ettim halk arasında ultrasona göre cinsiyet tahmini yapar mısınız
ne kese belli ne şekli 😂 o ölçümleri doktor niye ortada vermiş ki kenarda olur
cinsiyeti merak etmen doğal ama o tarz şeyler tutmaz her zaman. dur önce sağlıklı bir şekilde kalp atışı olsun
Bende hiç bişey anlamadım belki anlayan vardır sjsjjsjs
belli değil ki işte. doktor da ölçümleri ortaya koymuş. kenarda olsa belki belli olurdu
Ya kıyamam olur öyle meraklar sağlıkla gelsin öncelikle 💓🌸😂
O ortadaki çizgi olmasaydı tahmin yürütürduk ortada bebiş Yok çizgi yüzünden.
Hayırlı evlat olsun inşallah cnm🌸
Çok sağolun bir kaç hafta sonra atarım artık tekrardan 👉🏻👈🏻
Canım kese belli olmuyır ki hiç. Benim oğlumda kese fasulye gibiydi şimdi bidaha hamileyim yuvarlak bakalım bilmiyorum cinsiyeti öğrenemedim. Fasulye olunca erkek yuvarlak olunca kız derler ama doğruluk payı yok yani değişik olabiliyor
Yaa aslında merakım şu yüzden eltimde 4 oğlan görümcemde iki bende bir tane var hiç kız yok yani bu yüzden çok merak ediyorum tahminler hep kız yönünde ondan sordum 😁😁
Anladım canim benimde 5 yeğenim var 4 erkek sadece 1 tanesi kız bendede oğlan var bizdede geneli erkek oluyor kız nadir yani. 😃Oladabilir Allah gönlüne göre versin inşallah canim ama henüz erken kesedende yanlış çıkıyor doğruluğu yok canım
Biraz daha belirginleşince o zaman atayım teşekkür ederim yorumunuz için
Kaç haftalıksınız acaba?
Şuan 14+4 canım 13 haftalıkta gittim cinsiyeti söylemedi tahmin bile etmedi. 17 haftalıkta gidicem bakalım nasipse öğrenirim İnşallah. Oğlumda 13+1 de tahmin olarak erkek dedi 17+1 de kesin net erkek demişti öğrenmiştim
Bak ben sana söylüyorum %50 kız %50 erkek ama kesinlikle minik bir tırtıl 🥰
Yaa evet çok erken tahmin etmek için ama İnstagramda çok fazla görüyorum böyle cinsiyet tahmini yapanları ve gerçekten çok fazla doğru biliyorlar bende bu yüzden belki anlayan vardır tamamen meraktan
İlk gebeligin mi? Daha bebek o kadar kucuk ki goremezsin bile
İkinci gebeliğim ilk bebeğim erkek ve bütün ultrason resimlerini sakladım az önce baktım hepsinde kese fasulye şeklindeydi bunda da yuvarlak denilince kız merakı sardı 😁
1,482,954 soru
24,257,484 cevap
341,291 kullanıcı