0 oy
261 göst.
Diğer kategorisinde (546 puan) tarafından

Merhaba kızlar komşularımla sadece selamlaşırım  dün oğluyla oğlum dışarda evin önünde oynuyorlardı.Onun oğlu 5  benimki 4 yaşında  iyi anlaşırlar. İkisininde scooterı var. Ben temmuzda yeni aldım yıkayıp evde kullanıyoruz dışarda sayılı kullanmıştır. Oğlu direksiyonun altındaki plastini kırmış arka pedalı kırmış  y*****gidiyo almış yere vurmuş. Oğlum malını kıskanan birisi hakkını savunan birisi değil.Oğlum ağlıyarak eve geldi ben evdeydim kapının önüne komşum da sesleri duydu geldi oğluna kızdı scooterı eline aldı birşey olmamış çokta önemli bir şey yok sanki dedi ben oğlumu susturmaya çalışıyodum. Ben seni ararım birazdan deyip gitti. Üç saat sonra aradı beni komşuna kahveye gitmiş de oğluna kızmışda kusura bakma deyip kapattı yani ben kimseden birşey istemeyen kavga gürültü çıkartmayan sessiz biriyim ama naçizane olarak zararı varmı diye sor yok insanlar çok tuhaf olmuş. Dışarda kullanılmayacak hale geldi y*****gidiyo eşimde evde sürsün yapacak birşey  yok dedi. O an yani birşey diyemedim geri çok pişman oldum yenisi alın yoksa tamir ettirin demediğime.  Karşıdaki  insani laf sokacak yada üzecek bir karakter değilim. Ama o olsa istecek birisi. Çok uzun oldu kusura bakmayın. 

4 Cevaplar

0 oy
(1,203 puan) tarafından

Sende ara eşim çok kızdı de bunu tamir ettirin de bence

(546 puan) tarafından

Eşime dedim aynı apartmanda yaşıyorz yüz yüze bakıyoruz olmaz dedi. Apartmanda biri olsa kendisi olsa isterdi ya ağzının ucuyla bi teklif etse yine birşey demezdim çok sorumsuz benim sesizligimi kullanıyorlar

-Reklam-
0 oy
(990 puan) tarafından

Eğer iyi anlaşıyorsanız siz de çocuklar da bunun için araya mesafe koymaya değmez. Düşünememiş olabilir, sizin çok takılmayacağınızı sanmıştır. Ha nezaketen zararı karşılamak teklif edilmeli. Ama çocuklar kendi aralarında oynarken karşıdaki hoyrat davranıp kırmış olabilir ya da oğlunuza kızıp bilerek de kırmış olabilir neticede kullanılamaz durumda değilmiş. Kadın mahcubiyetini dile getirmiş kusura bakma demiş defalarca. Yani beklentiniz sadece zararı karşılayın diye teklifse anlarım ama ben sizin yerinizde olsam estağfurullah önemli değil düşünmen yeterli derdım öyle bir teklifte bulunaaydı

(546 puan) tarafından

Sadece yolda görsek selam veririz canım 

Teklif etse bende öyle söylerdim hiç oralı bile olmadı malında değilim eline aldı baktı hurdaya dönmüş kaçar gibi bastı gitti  çocuğunun yaptığının arkasında durmadı oğlunu kolumdan çeke çeke gitti hiçbir olmamış gibi kapattı telefonu apartmanda başka biri olsa alırdı zaten yüz göz olmayacağımı biliyor umursamıyor. Aslında zoruma giden o

0 oy
(7,222 puan) tarafından

Alın bu sizin olsun yenisini alın bize deyin yoksa oğlun hakkını arayamayan sessiz biri olarak büyür sen hakkını ara ki oda seni örnek alsın 

(546 puan) tarafından

Valla malında da değilim  bi teklif etsin ben önemli değil diyecektim zaten eline aldı sonuçta ne halde olduğunu gördü kaçar gibi gitti sonra hiçbir olmamış gibi aradı kapattı. Oğlum da benim gibi pasif içine kapanık bu huyumu hiç sevmiyorum nasıl değişecem bilmiyorum canım 

0 oy
(179 puan) tarafından

Hiç susma ara eşim çok sinirlendi tamir edin söyle pislikler ya insan kendisi neyse çocuğu da o oluyor maalesef 

(546 puan) tarafından

Dedim canım eşime aynı apartmanda yaşıyorz yüz yüze bakıyoruz olmaz onların düşünmesi lazımdı dedi. 

Çocuğu büyümüşte küçülmüş gibi sorma canım

(179 puan) tarafından

Valla kim linçlerse linçlesin aynı şeyi ona yasatirdim yazık yavruma, bir dahakine onun oğlunun güzel sağlam bir oyuncaginu gibi gördüğün de oğlunu sal üstüne evde de tembihle oğlum sende onun oyuncağın kır de😂😂😂 bakalım onun tepkisi ne olacak şaka gibi insanlar ya illa başlarına gelmesi şart kim ne derse desin bakın benim oğlum asla baskasinin oyuncagina zarar vermez birde 4 yaşında çünkü tembihlerim söylerim anlatırım eltimin kızı bir iki oğlumun oyuncagina sahip oldu baktım oğlum üzülüyor ona anlattım o sana ne yaparsa sen de aynısını yapabilirsin annecim dedim ayıp olmaz mi diye sordu 4 yaşındaki cocukkk yok olmaz sana ayıp olur dedim çok şükür hakkini savunuyor bişey oldu mu söylüyor ve rahatsız oldugunu dile getiriyor uzun oldu kusura bakma kızıma 800 tl lik at arabasi aldım sallanan tekerlekli olan dışarı çıkardım eltimin kizi ve kendisi dadandi önceden acıyor dum oğlum oynasın günah oyuncağı yok der dim ama kız baya sahiplenip benim çocuklara vermezdi iki çocuğum dışarıda patlardi eltim de 2 yaşında ki kizima diyor ki benim kızım aglamsin aglamasi zor susturuyorum (5 yaşında) 😃 aldım atı elinden benim kızımda 2 yaşında kusura bakma yenge ağlaması zor oluyor sen kızına bir at al dedim🥶😃😂 mala bak ya amg karısı 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 436 göst.
0 oy
10 cevap 844 göst.
23 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 252 göst.
19 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Guee (733 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,851 soru

24,406,752 cevap

350,581 kullanıcı

...