Hangisi güzel sizce bide renk olarak fikir verir misiniz renk olarak ne seçeyim
Alttaki daha soft geldi bana. Daha hoş
Var ve aşırı kirletiyor
Ahahaha o zaman krem alsan da koltuk örtüsüyle kullan muhakkak
Aynen Krem alırsam örtu muhakkak kullanırım da üstteki model tam karar veremedim
Üstekinin malzemesi nubuk gibi duruyor, eğer öyleyse çocuklar kesici bir oyuncakla cart diye canına okur kumaşın
Haklısın ilk beğendigim alttaki model o olacak büyük ihtimalle
Ben kesin 2yi alirdim
2 çok hoş duruyor bende beğendim
2 diyorum ben
Teşekkür ederim canım
Biri hiç alma benim ki onda ndı satim
Anladım teşekkür ederim canım
Alttaki hoş sade
Aynen onu alacağım karar verdim
Fiyatları ne canım
Bende alacamda görsel atayım bende
2 tanesi 35 burası uygun diğer yerler aşırı pahalı geldi bize
Model olarak asagıdakı 2 numara güzel ama rengını degıstır istersen kırlenıyo çok
Rengi vizyon tonları iyimi yada kahve sence renk ne olmalı
Kahve tonlatı sütlü kahve gıbı daha ıyı olur yıne sız bılırsınız
İkinci daha güzel
Ayni model değil ama aynı renkte koltuklarim var aşırı kirli görünüyor zamanla bilgin olsun
Doğrudur haklısın en iyisi farklı renk seçmek
Evet farklı renk tercih et valla ben çok pismanim birde benim ki baya renk soldurdu kaynanamlara ömürluk dedikodu oldu resmen yok bakamamissin falan idare ediyorum maalesef
Üstteki koltuk modelleri bana çok kaba geliyor alttaki daha iyi
Doğrudur haklısın
Bence ilki güzel ikinci biraz demode duruyor eski modellerden tabi bu sadece benim fikrim renk konusunda da diğerlerine katılıyorum hangisinide alırsan şimdiden güle güle kullan
1 seçen tek kişi olmalısın herkes 2 dedi demode değil bence şuan bohem tarzı moda ama tabiki renkler ve zevkler tartışılmaz
Öyle tabi ama sadece bana öyle geldi şuan evimde kullandığım koltuklarına çok benziyor ve 5 yıllık ondan dedim ve evet 1 i seçen tek kişiyim 😅
2 diyorum daha dün sorduk semtteki imalathane 2 üçlü 2 tekliye 50000 dedi 😄
Doğrudur bizde dün sorduk Sadece 2 taneye 60 70 80 diyorlar bu bizim baktığımız yer Uygun 35
Evet baya uygunmuş nerede gittiniz mi daha önce
Ben şu 2. Olanın krem rengini takım olarak aldım bu gün bu arada koltuk takımı almak kanepe almaktan daha mantıklı. Fiyatlar acayippp pahalı ben yıllardır almadığımdan bi şok geçirdim
Bende şok geçirdim vala 2 kanepeye 60 70 80 diyorlar bu bizim baktığımız yer Uygun 35 takım olarak değil oturma odası için 2 tane yeterli
1,482,867 soru
24,256,443 cevap
341,239 kullanıcı