Buda çok derin
Babası iyi olan çocuklar hayata bilmem kaç sıfırla önden başlıyor. İstisnalar elbette vardır ama babadan sevgi şefkat görmeyen kız çocukları eşleri tarafından da hor görülüyor.
Bence tam tersi oldu 4 4luk bı babam vardı sevgisi asla azalmayan bitmeyen ama eşim tam tersi
Bende bi tersi diym baba iyi hoş ama sığınılacak bi liman değil bana göre. Çok şükür eşim iyidir el üstünde tutar. Ama ne baba eş yerini nede eş baba yerini tutmaz. Nasip...
Aynen öyle canım her baba kendi evladına yetsin yeter
Benden gelsin🥺
Vayy güzelmiş
Çoğu zaman bu kirala uymaya çalışıyorum ☺️
Sana iyi geliyorsa ne guzel
Tabiikide iyi geliyor. Degmiycek şeyleri düşünmemeyi ogreniyorum. Kendimi bos yere uzmeemeyi ogreniyorum.
Kendine deger vermek burdan basliyor bence.
Kaçan kovalanır misaline inaniyorum herşeyde.
Kendine değer vermeyi 36 yaşındayım hiç bilmiyorum galiba içimde hep hüzün var oldu bitti
Etrafını takma ablam sadece kendine iyi geldigini dusundugun seylere odaklan. Eşin bile olsa kendi haline bırak. İnanki düşünüp birşeyler rayına oturmuyor sadece kendini uzuyorsun.
Aynen öyle hayatım çok kısıtlı sadece çocuklarım annem bide kız kardeşimden ibaret benim için gerisi habvar ha yok
“...Benim güzel çocukluğumu Ahmak bir ayak ezdi...”
Diyor ve çekiliyorum 💔
💔💔benim d var o ayak yaralarım...
"Babası tararsa kızının saçını, el oğlu yolamaz bir tel saçını. Babası okşamamış saçını, el oğlu anlar mı acısını?"🥀
Yaa ne doğru malesef
eşime en sık söylediğim şey, her şeyden çok kızını sev, öyle bir sev ki iliklerine kadsr hissetsin, benim BABAM VAR ya desin, öyle güvende hissetsin kendini, öyle gurur duysun senin ona olan sevginden.
babamla aram fena değildir ama babamın dizine yatacak kadar da samimi değilim.
bazılarını görüyorum inanılmaz güzel bir baba kız ilişkileri oluyor, acayip kıskanıyorum.
diyorum böyle güzel olsun ilişkiniz imreneyim size. hayat çok acımasız, başkalarından gelen darbelere belki engel olamayız ama onun sığınacağı güvenli liman olmak zorundayız.
burada ailem arkamda değil yazanlara bile o kadar üzülüyorum ki, o anneye babaya aşırı kızıyorum. yere düşse benim canım acıyor, elin herifi eziyet ediyor ama o anne baba gelme diyor veya çocuklarını bırak gel diyor.
Benim babam çocuklarınla sana ceketimi satar bakarım dedi ama eşim çocuklar benim bırak git dedi iki babayı var sen düşün mekanı cennet olsun babam çok güzel bır babaydi sevgisini hep hissettim o yüzdende 4 oğlum var ama hiçbir erkeği babam kadar sevmedim
Canım benim babamda 87 yılından beri yurt dışında 6 aydan beri giriş çıkış yapıyor emekli
Ben baba anne sevgisi görmedim
Cocuklarıma güzel bir hayat kuracağım dedi ve kurdu da kendi çapında allah razı olsun ama
Ben icimde ki o baba sevgisini bir tek şuan evli olduğum eşimde doldurabildim
Keske annemle babamla ac susuz kalsaydım da
Sevgisiz kalmasaydım
Buyumeseydim dizlerimde ki o kanayan acı ile yaşasaydım.
Daha büyük kanayan acım yaralarım olmasaydı ya
Bizler büyüdük ve kirlendi dünya be.
Biz büyüdükçe anladık bence ben ailem için ölürüm babam çok iyi bir babaydi tek kötü yönü ickiydi Allah affetsin napalim
Amin canım
Bende bugün çektim bunu
Şuan o andayim valla yıllar geçince anliyor insan
Zamanla insan anlıyor ki Kimsenin kimseye faydası yok bu o devir değil .. ne kadar fedakâr olursan iyi niyetli olursan o denli kullanıyorlar.. herkese koşuyorsun ama zor zamanında yapayalnızsn ..bu da insanı insanlardan uzaklaştırıyor tecrübeyle sabit.
Aynen öyle eşim hastanede yatarken ey güzel Allahım dedim sen bu günü unutturma...
1,486,347 soru
24,300,061 cevap
344,013 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın