Daha önce başka bir hesapla kullanmıştım ben burayı .Burayı çok seviyorum çünkü kimseye anlatamadığım dertlerimi buraya anlatıyorum hep iyi kötü kim cevap yazarsan yazsın beni kendime çok iyi hissettiriyor.
Gelelim asıl soruma burada çok tecrübeli  8 10 yıllık gelinler var tecrübeniz dayanarak akıl danışmak istiyorum, Benim 1 eltim var 10 yıllık evliyim çocuğu yok 4 yıllıkevliyim 2 kızım var kaynanamla altı üstü oturuyoruz  eltim 10 dk lıkır mesafede takibe oturuyor .Tayin yerimizden geldik artık memleketteyim 3 4 yıl eşim şu an 3 aylık görevde sonra hep burda .Şimdi sormak istediğim şu ben yokken kaynanam bana ve çocuklarıma düşkündü ama 1 ay oldu geleli eltim ile birlikte olup laf sokmaya başladılar o büyük gelin mazileri var ve aslında birbirlerini sevmezler ama bana karşı koalisyon kuruyorlar eşim şu an yok evet kaynanamla toplanıp beni sonradan dahil ediyorlar katılım sağlamasam buldukları ortamda resmen linç ediyorlar Annemler bana gelsin kaynanamın suratı düşer,kendi görümcesi bana gelsin beni çok sever yine suratı düşer ,benim evime gelmek için anlaşırlar gidip kısır yapalım diye anlaşmışlar geçen bende sadece bir kahve içimi gelecekler sandım bir geldiler oturup kısır yapmaya başladılar yani hiç kimse ile kötü olmak istemiyorum  ama onlara onların yaptığı gibi yapıpta onlar gibi olmak ve uğraşmak istemiyorum  sonuçta 3 4 yılım burda artık kötü de olmak istemiyorum bir sorun olmasında yani kısacası net olarak nasıl tepki vermeliyim