Yediriyorum anne sütü de gün için de birde neredeyse sabaha kadar uyanıyor emziriyorum yoruldum artık nasıl doymuyor anlamadım ne yapmalıyım kızlar
Emmeyi bırakmam lazım başka çaresi yok benim oğlumda öyleydi emmeyi bıraktı rahat ettim. Biberona başladı bu sefer her gece mama yapmaya kalktım o daha zor oldu mama içtiği için bezi taştı felan 1 senede ona eziyet etti. Artık emme de biberonda yok rahatum
Açlıktan emmiyor ki alışkanlıktan emiyor . Bırakma zamanı tam bence daha gece bırakma daha zor olur . Zaten 2 yaştan sonra emzirmek caiz degil
Nerde yazıyor iki yaşından sonra emzirmenin caiz olmadığı
Açlıktan değil alıştığı için uyanır. Emen çocuklarda çok sık karşılaşılan bir sorun. Karnı tıka basa dosya da uyanır, gece beslenmesini çoktan kesmeniz lazımdı.
Doymamak değil ki onun derdi emmek istiyor. O yüzden uyaniyor. Emzirmeyi bırakman lazım uyuması için. Yaşı da gelmiş aslında. Sen bilirsin tabii
Acliktan degil ezberledigi icin beyni otomatik uyaniyor ayni durumdaydik kizim 2.5 yasinda emmmeyi biraktirdim sukur gece uykusu normale döndü
2 yaşındaki çocugun gece beslenmesi olduğu için açlıktan değil emmek istediği için uyanıyor hem gece beslenmesini bırakmak için geç kalmışsınız
Gece emmesini 1 yaşında kesmeliydin, sadece gündüz emzirmeliydin, uykusu olduğu halde meme için uyanıyor bebeğe de yazık
İyi dayanmissin. Acliktan degil aliskanliktan uyaniyor muhtemelen emzirmeyi birakman ikiniz icin de iyi olur simdi
Biz mama kullanıyorsanız iki haftadr daha çok acikmaya başladı cnki uyanıyor mama vermeden uyutunca yine uyanıyor mama verince doyuyuyor uykuya devam ediyor neden böyle oldu blmym genelde tek öğün içer sabahı ederdi smdi iki üç biberon içiyor
doymasiyla alakali degilki emzirmeyi birakmadigin surece gece uyanir aliskanlik bi. 6 aydan sonra zaten aksam emdigiyle sabaha kadar durabilir. 6 aydan sinra gece kalkmasina gerek yok teorik olarak. ama kalkiyir bebekler aliskanlik cunku bu. emzirmeyi yada mama vermeyi birakman lazim. aksam sizinle aksam yemegini yiyecek sabah da uyanio kahvalti edecek. gece susarsa anne su diye su isticek sadece senden. susamazsa sabaha kadar uyuyacak ruya gormez korkmazsa
1,488,529 soru
24,331,758 cevap
345,692 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın