0 oy
88 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (660 puan) tarafından

Son adet tarihim 21 Ekim takvime göre yumurtlama günüm 1 Kasım ama döngünün 7. Gününden beri test yapıyorum tamamen bi koyulaşma olmadı. Sadece 30 Ekim akşam 31 Ekim sabah testlerim biraz koyulaşır gibi oldu sonra silindi. Normalde düzenli adet görüyorum bazen bir iki gün sarkar ya da erken oluyorum ama genelde hep düzenlidir. Neden böyle olmuş olabilir ? Böyle olup hamile kalan var mı ?

image

3 Cevaplar

0 oy
(7,157 puan) tarafından

Bu testlerin doğruluğunu bilmiyorum ama yumurtlama dönemi belirtilerinden anlıyordum ben ovulasyon olduğunu. Belirtileri takip edebilirsin aslında 

(660 puan) tarafından

Normalde akıntımdan ve kasık ağrımdan anlıyorum tamda koyulaştığı zaman bunlar olmuştu ama herkes tam koyu olması lazım deyince bilemedim acaba yumurta yeterince olgunlaamadı mı acaba dedim

-Reklam-
0 oy
(2,305 puan) tarafından

Valla canım bende yaptım hergun duzenlı sekıldr aynı senınkı gıbı tam koyulasacakken cizgıler solmaya başlamıştı o esnada tek ilişki oldu ve hamıle kalmışım yanı bılemıyorum ınankı bunların doğruluk payını 

(660 puan) tarafından

Yinede ben değerlendirdim umarım benimde tutmuştur 

0 oy
(113 puan) tarafından

Yani bu ovulasyon testini deneyerek söylüyorum 1 günde 2 tane olmaz bide bi sabah bi akşam olmaz 11  gibi sıvı alımı olmayacak bu saate kadar ilk idrar ile olması lazım bide bu baya koyu oluyor diğeriyle aynı oluyor neredeyse kuruduktan sonra bile baya belirgin oluyor Instagram dan bak istersen yardımcı da oluyorlar bide satıyorlar bu ovulasyonu 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 119 göst.
+1 oy
3 cevap 228 göst.
24 Şubat 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde sedademir48 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 134 göst.
0 oy
4 cevap 174 göst.

Kategoriler

1,486,012 soru

24,295,309 cevap

343,754 kullanıcı

...