Telefonda nereye tıklama yapsam karşıma reklam çıkıyor bu durumu nasıl düzeltirim virüs mu kaptı dün en son çocukların elindeydi telefon şuan bunu yazdım 3 kez reklam çıktı ekranda
Aynen virüs kapmış. Sıfırlaman gerekiyor telefonu. fabrika ayarlarına dönünce düzeliyor
Her ay telefoncuya gidiyor 200 tl ye temizliyor 10 dakikada bir uygulamadan virüs kapmıs
Applewatch indir orda hangı uygulama lldugu cokıyor
geçen anneme oldu bir uygulama var, onu telefonuna kurup hangi uygulamanın bu reklamları çıkardığını gösteriyor onu oradan siliyorsun düzeliyor. link atacam
https://youtu.be/6m9xO6yb_TY?si=2njDK8_fUrpp52SX
link bu, 3 tane çözüm var.
Applewatch dıye uygulama ismi
Indırıyprsun sonra ekranda bir sey var onu acıyorsun sonra reklam gelmmesını bekliyorsun gelince gıdıp uyg.lamadan bak hangı uygulama olduguncıkıyor
geçen annemin telefonuna olmuş, telefonu kaldırıp balkondan aşağı atacaktım 🤦🏼♀️ ne iğrenç şey. düzeltene kadar canım çıktı
Oglanın tableti olmuştu sabah ben uyuyorum normalde reklamı kapatıyor bır ıkı kapattı sonra bana verdi kapattım verdim tam verıyom gozumu gerı kapatıyorum hoppa reklam bır iki oldu en son oglum tableti fırlattı hep reklam hep reklam dıye sjsjs
Çok fazla bir şeyler yüklenmiş. Telefonu sıfırla fabrika ayarlarına dön. Ama bazı şeyeler silinir yada telefoncuya götür format atsın . O içindeki önemli şeyleri bilgisayara yükleyip tekrar telefona atar
Hiç birşey yapmak 1 2 aya kendisi düzelir benimde bir önce ki telefonum redmiydi sürekli reklam gelirdi arama geldiğinde cevap vermekte zorlanıyordum düzeldi sonra eşimde annemede reklam gelmeye başladı onlarında zamanla düzeldi birsey yapmana gerek yok canım virüs falan değil
1,484,153 soru
24,272,435 cevap
342,175 kullanıcı