0 oy
112 göst.
önce Diğer kategorisinde (165 puan) tarafından

Telefonda nereye tıklama yapsam karşıma reklam çıkıyor bu durumu nasıl düzeltirim virüs mu kaptı dün en son çocukların elindeydi telefon şuan bunu yazdım 3 kez reklam çıktı ekranda 

5 Cevaplar

0 oy
önce (4,745 puan) tarafından

Aynen virüs kapmış. Sıfırlaman gerekiyor telefonu. fabrika ayarlarına dönünce düzeliyor 

-Reklam-
0 oy
önce (131 puan) tarafından

Her ay telefoncuya gidiyor 200 tl ye temizliyor 10 dakikada bir uygulamadan virüs kapmıs

önce (289 puan) tarafından

Applewatch indir orda hangı uygulama lldugu cokıyor

0 oy
önce (7,289 puan) tarafından

geçen anneme oldu bir uygulama var, onu telefonuna kurup hangi uygulamanın bu reklamları çıkardığını gösteriyor onu oradan siliyorsun düzeliyor. link atacam

image

https://youtu.be/6m9xO6yb_TY?si=2njDK8_fUrpp52SX

link bu, 3 tane çözüm var. 

Applewatch dıye uygulama ismi 

Indırıyprsun sonra ekranda bir sey var onu acıyorsun sonra reklam gelmmesını bekliyorsun gelince gıdıp uyg.lamadan bak hangı uygulama olduguncıkıyor

geçen annemin telefonuna olmuş, telefonu kaldırıp balkondan aşağı atacaktım 🤦🏼‍♀️ ne iğrenç şey. düzeltene kadar canım çıktı 

Oglanın tableti olmuştu sabah ben uyuyorum normalde reklamı kapatıyor bır ıkı kapattı sonra bana verdi kapattım verdim tam verıyom gozumu gerı kapatıyorum hoppa reklam bır iki oldu en son oglum tableti fırlattı hep reklam hep reklam dıye sjsjs 

0 oy
önce (5,354 puan) tarafından

Çok fazla bir şeyler yüklenmiş. Telefonu sıfırla fabrika ayarlarına dön. Ama bazı şeyeler silinir yada telefoncuya götür format atsın . O içindeki önemli şeyleri bilgisayara yükleyip tekrar telefona atar

0 oy
önce (1,655 puan) tarafından

Hiç birşey yapmak 1 2 aya kendisi düzelir benimde bir önce ki telefonum redmiydi sürekli reklam gelirdi arama geldiğinde cevap vermekte zorlanıyordum düzeldi sonra eşimde annemede reklam gelmeye başladı onlarında zamanla düzeldi birsey yapmana gerek yok canım virüs falan değil

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 185 göst.
+1 oy
2 cevap 164 göst.
0 oy
10 cevap 619 göst.
16 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Myangell (836 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 704 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hafize12345. (79 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,484,153 soru

24,272,435 cevap

342,175 kullanıcı

...