0 oy
728 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,702 puan) tarafından
önce tarafından kapalı

İyi akşamlar kızlar.bugün güne berbat başladım.sqbah kalktığımda zaten regli olmuştum.üstüne 2 çocuğumda hiç durmuyor.bir yqndan sancı bir yandan çocuklar kafayı yemek üzereyken üstüne kaynanam eve sessizce girip birden odaya girdi bende bebeğimi emziriyordum.diyoki eve hırsız girse ruhun duymacak.bende dedim hırsız gibi girme o zaman kapıyı çalsaydın geldiğinden haberim olurdu.

Neyse oturdu koltuğa açım dedi.bende dedim bende açım.çocuk gibi tutturdu banane ben açım diye.bende dedim evde hiçbirşey yok oğlun daha alışveriş yapmamış.kahvaltılığımızda bitti dedim.gerçektende yoktu hani.bu arada evindr herşey tam sadece yemek yapmaya üşendiği için bana geliyor.kırıldım filan dedi sonra çay koydum.çayını içti kalktı gitti.bundan 2 gün önce filanda aşağıdaydık biz kendi dedi çay yap içelim neyse onların evinde çay yaptım kahvaltılık koydu kaynanam eşim yesin diye benimde önümde bi parça ekmek vardı aldı onu eşime verdi yesin diye.ben yine bişey demedim.ama bugün ters cevap verdim diye içime oturdu çünkü normalde karakterim bu değil pişman olunca sarma sarıp götürdüm yesin diye hani kendisinden bi karşılık beklediğim yok sadece eline sağlık demesini bekledim.verdiği cevap hergün bi tabak yemek getirsen çocuklara bakarım dedi:):)

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

17 Cevaplar

+5 oy
önce (1,571 puan) tarafından

Sarma sararak yanlış yapmışsınız onu yapmamanız gerekiyordu verdiğiniz tepkinin hiçbir anlamı kalmadı

önce (1,526 puan) tarafından
+1

yani. daha ben acim deyince ee bende acim madem evdede bise yiok disardan bisey ismarla da yiyek dese kaynana akillanir. ama bu ustune hizmet edip goturmus yekrar ayagina sarmayi:)

önce (3,702 puan) tarafından

Ya ben hastalanınca kqfamdq gidiyor.geldiğinde barut gibiydim carladım baya.gidincede ayıp ettim diye düşündüm.zaten akşam yemrği yapacaktım bari sarma sarim bi tabakta ona veririm diye düşündüm.çünkü yapmasaydım vicdanım rahat olmayacaktı ama sağolsun yine yaptı yapacağını

önce (1,571 puan) tarafından

Huylu huyundan vazgeçmez bunu artık öğrenmiş olmanız gerekiyor

-Reklam-
+3 oy
önce (12,371 puan) tarafından

Sen böyle davranmaya devam ettikçe hep geberik gelin olarak kalacaksın 😒

Bilmiyorum.ne yapsam ne söylesem sonrasında pişman oluyorum tutamıyorum kendimi.

önce (12,371 puan) tarafından

Hiç kötu bişey söylememişsin ki. Kadın yüzsüzluk edip gelmiş sende gereken cevabı vermişsin. Sonrasın da yaprak sarması götürdüğun için yine yüz bulacak

+1 oy
önce (30,241 puan) tarafından

Aklıma yeni evliyken görümcemin evinde bal koymuşlar bende bal hiç yemem ama o bal nedense güzel geldi bir iki defa ekmek bandirdim kaynanam aldı önümden yeter birazda kocam yesin dedi yüzüme bakarak aldı kocasının önüne koydu nasıl zoruma gitmişti.. bence hiç gerek yokmuş gönlünü almaya bizim gönlümüzü kim alcak iyi niyet onlara karşı üzülmek vicdan yapmak bize kaybettiren zaten 

Gerçekten ***** yerine konulmaya çok müsait bi insanım.18imde evlendim gelin geldiğimde neredeyse çocuktum. galiba beni nasıl manipüle edeceğini çok iyi biliyor.bende 3 yıl içinde yaşadım.ramazan ayındayken bi gün akşam iftar vakti beni bilerek sofradan kaldırdı yoğurt kasesini değiştireyim diye kendi kızıda oruç değil hani.neyse ben gelene kadar yemeğimdeki eti alıp yemiş.gelince dediki sen kendine tencerede et koyuver 

Biliyor çünkü tencerede yok.yemek yaparken eti sayardı adam başı birer tane koydururdu.daha böyle çok ağrıma dokunan şey varda,bilmiyorum kötülükte etsem sonra vicdanıma dokunuyor pişman oluyorum

0 oy

banane bende acim deyince ozaman ismarla bisey de yiyek disardan soyle madem deseydin keske

+2

oha sarmami sardin sakamisin. ama sen kole gibi kullanilmaya alismissin. derdin ne . asil kaynanan sana sarip getirsin hazircana pisir.  ama sen niye biyle ezdiriynki kendini

İşte bünye bi kere köleliğe alışınca  demek böyle oluyor.bu arada aşırı cimri kendisi.ölse dışardan yemek söylemez

0 oy
önce (6,320 puan) tarafından

Sana bin kez soyledim bi daha soyleyim bin bir olsun guzelim kendini cok ezdiriyosun herkese hemde sonra ben niye boyleyim diye uzuluyosun gunun sonunda hem yorulan yipranan hemde uzulen sen oluyosun kendi bedeninin kul hakkina giriyosun madem oyleydi anne evde bisey yok sen acsin ben acim durumumda bi cocuklar durmuyo agrim var ic hazirlayim gel birlikte sarma saralim iki elden yarim saatte piser oturur yeriz deseydin ne kendin uzulurdun ne yorulurdun ne de verdigin lafi ezmis olurdun suan verdigin tepkinin hic bi anlami yok iki gun sonra saga sola sardigin sarmayi soylemeyecek gittim acim dedimde onume sofra koymadi diyecek e bunu da geri duyup tekrar uzuleceksin 8de i kusurlusun guzelim dost aciyi tarli soyler demisler 🤭♥️

Ya bilmiyorum inanki.aşırı karışık duygular içindeyim.bazen siyorum asla hakkımı helal etmem o kadına.bana az etmedi.ama sonra diyotum bende onun gibi olsam ondan ne farkım kalacak.evime geldi ben aç gönderdim vicdanım rahat etmedibu sefer.hani bi sağol deseydi belki bu kadar ikilemdede kalmazdım.

önce (6,320 puan) tarafından

Hayatim iyi yapmissin da keske bastan yapsaydin istw 

Kız ölse elini sürmez.ben sarmayı verince dediki benimde yaprağım var üşeniyorum yapmaya.biz 3 yıl beraber yaşadık.sırf yarfım etmemek için abuk sabuk sarardı.birde bilerek yavaş yapıyor sinir krizine sokardı bu sefer onun için kavga ederdim.zatrn sarma da o gidince aklıma geldi.akşam yemeği olur bi tabakta ona veririm dedim.sağolsun o da hiç sevmez  teşekkür etmeyi

0 oy
önce (5,175 puan) tarafından

Kitle kapini evine neden boyle girmesine izin veriyorsun? Tepki göster, benim hic ozelim olmayacak mi de. Ay oturup evlerinde yesinler ya, ne bu boyle emrivaki. Sarmayi da yapmasan da olurmus, biraz ozel hayata saygi duymayi ogrensinler

Zaten ona ayrıyeten tepki gösterdim kızdım.eve giriş kapısı 2 tane.çelik kapım kapalı o da mutfak kapısından girmiş.eşim çıkarken orayı kullanmış.

0 oy
önce (25,204 puan) tarafından

Cevap verirken iyi sarma sarirken kötü yapmışsın ay hiç anlamıyorum sizi geçen eşim annem bize gelecek dedi de ben yokken evime gelmesinler dedim. Hiçte geri alttan almadım alacak olsam daha beter yere gider lafım boşu boşuna kendimi kötü ettiğimle kalırım on tencere de sarma sarsan sardığın sarmayı değil dediğin lafı hatırlar üstelik 

Aslında başta tepki gösterdiğimde gözleri dolar gibi oldu.kırıldım sana dedi peynir yumurta bile getirsen razı olurdum dedi.evdede olmayınca yoktur dedim.rencide eder gibi oldu bilmiyorum yapmasam içimdeki yük altında ezilecektim sanki.

0 oy
önce (1,996 puan) tarafından

Ne kadar yüzgöz olmuşsunuz öyle. Nedrn mesafe koymuyorsun? En basiti bak ben de altlı üstlü oturuyorum. Dan diye evime dalmaya asla cürret edemezler. 

Gir postlarıma bak canım.altta ne kavgalar dönmüş.yüz göz değilim aslında.kendisi emir buyurmayı pek sever.bende birden patladım bilmiyorum sonrasında kendime yakıştıramadım bu davranışı

0 oy
önce (2,935 puan) tarafından

Nedense boyle biri olamıyorum...biri  kırdı mı kırarım..keske yapmasaydım dahi diyemem....sen byle olunca zalım old..anlıyorum...🤭 ama hayathain npıcaksın 😁

Çünkü vicdanıma oynuyor.bi laf söylesem sonrasında kendimle iç hesaplamaya düşüyorum daha öncede farklı bi olay yaşadık.ben yine pişman oldum kendisi ise sanki mecburmuşum yapmaya gibi bi tavır takındı.

Hayatta hic mecburmusum gibi davranmadım kaynanam bekledi ama yapmadım..ben istersem yaparım istemezsem haçlı ordusu gelse yapmam 😁

Valla keşke burdumduymaz biri olabilsem.bu kadın ben yatak döşek hastayken bana ***** diyen biri.

Ama yinede kendini sıyırıp suçsuzmuş gibi davranabiliyor

Vurdum duymaz degil biraz ben deyin... önce ben sonrası sonra...

0 oy
önce (331 puan) tarafından

Yani aşağıda yazmışlar tavrını ne güzel ortaya koymuşsun vicdan yapılacak birşey yok üstüne sarma yapıp götürüyorsun 🫣

Bilmiyorum canım.ben rahat hissetmediğim için götürdüm.artık ne düşündüğü umrumda değil.

0 oy
önce (2,415 puan) tarafından

Sarma sarmak çok saçma olmuş her hareketi saçma sapan çünkü bence tavrıniz çok yerindeyken sarma götürürek yanlış yapmışsınız sizi böyle çok kullanırlar.

Son kullandığı cümlesinden sonra yanlış yaptığımı anladım zaten.çünkü ben birley yapınca sanki yapmaya mecburmuşum gibi tavır alıyor.

önce (2,415 puan) tarafından

Maalesef bu türün hepsi aynı 

0 oy
önce (24,024 puan) tarafından

Kaynanan seninle kasıtlı uğrasiyor. Hem de en kasıtlısından. Değer vermediği de âcikca ortada. Sen sana değer vermeyen birine değer vererek kendi değerini duşürme bacim. Yaptıklarının dozu artarak devam eder. Bundan emin olabilirsin. 

İşte uğraştığının farkındqyım çünkü kendi kızları gelince ateş gibi etraflarında pervane oluyor.

Ben sqdece vicdanım rahat etmediğinden götürdüm.varsın o utansın.

0 oy
önce (91 puan) tarafından

Yani haklı olduğun konuda nasıl haksız çıkarttın kendini anlamadım neden sorma getiriyorsun ki tamam sana bişe yapma mecbur,yeti  yok ama ayağının altındada dolaşmasın yeter yada büyüklük gösterip sofrayı kurup seni çağırsın 

Kendisine karşılık verince sonrasında çok altında kalıyorum.

0 oy
önce (96 puan) tarafından

Neden sarma yaptın ki hem evine nasıl kapıyı calmadan giriyor ne kadar ayıp ya, duşta olabilirdin çıplak olabilirdin suç sende anahtarini hep içerde bulundur kapıyı üzerine kilitle bir tepki gostermişsin sonrada vicdan yapmışsin boşver vicdan yapma senin iki küçük çocuğun var o eli boş gelmesin ne kadar kötü ya yumuşak olma başını daha çok ezer

0 oy
önce (7,934 puan) tarafından

Evde iki çocuk var ve kahvaltılık yok mu

Sen de hergün bir tabak yemek ver iyi batacaksa çocuklarına senin için de iyi olur yardım eder😀

0 oy
önce (86 puan) tarafından

Eve nasıl girdi orayı anlamadım anahtar mı var 

0 oy
önce (4,105 puan) tarafından

Pat pat iyi demişsin  kaç yaşında senden bekliyor hastalığı yada çok Mu yaşlı sana evrimaki yapiyor

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 137 göst.
23 Haziran 2025 Diğer kategorisinde geberikgelin (3,702 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 888 göst.
0 oy
3 cevap 292 göst.
14 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 288 göst.
15 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,483,965 soru

24,270,149 cevap

342,056 kullanıcı