İyi akşamlar kızlar.bugün güne berbat başladım.sqbah kalktığımda zaten regli olmuştum.üstüne 2 çocuğumda hiç durmuyor.bir yqndan sancı bir yandan çocuklar kafayı yemek üzereyken üstüne kaynanam eve sessizce girip birden odaya girdi bende bebeğimi emziriyordum.diyoki eve hırsız girse ruhun duymacak.bende dedim hırsız gibi girme o zaman kapıyı çalsaydın geldiğinden haberim olurdu.
Neyse oturdu koltuğa açım dedi.bende dedim bende açım.çocuk gibi tutturdu banane ben açım diye.bende dedim evde hiçbirşey yok oğlun daha alışveriş yapmamış.kahvaltılığımızda bitti dedim.gerçektende yoktu hani.bu arada evindr herşey tam sadece yemek yapmaya üşendiği için bana geliyor.kırıldım filan dedi sonra çay koydum.çayını içti kalktı gitti.bundan 2 gün önce filanda aşağıdaydık biz kendi dedi çay yap içelim neyse onların evinde çay yaptım kahvaltılık koydu kaynanam eşim yesin diye benimde önümde bi parça ekmek vardı aldı onu eşime verdi yesin diye.ben yine bişey demedim.ama bugün ters cevap verdim diye içime oturdu çünkü normalde karakterim bu değil pişman olunca sarma sarıp götürdüm yesin diye hani kendisinden bi karşılık beklediğim yok sadece eline sağlık demesini bekledim.verdiği cevap hergün bi tabak yemek getirsen çocuklara bakarım dedi:):)