Kızlar alerjik kızım yatkınlığı var. Kanda yüksek çıkıyor haliyle her yıl Eylül Ekim ayına girince alerji hapina başlatıyor. Geçen yılda kullandık bu yılda biraz geç baslattirdi doktorumuz ne kadar geç başlarsak o kadar daha iyi dedi. Sizde durumlar nasıl bu ara da kızım 5 yaşında.
3,5 yaşında oğlum var. Alerjik astım dediler geçen sene de kullandık havayla beraber tabi. Yarın alerji testi var bakalım ne çıkacak.
Merhaba benm oğlumda alerjik astımı var ne hapı kullandınız öğrenebilir miyim
Kan testindemi çıktı sizin bizim İGE degerimiz 156 çıkmıştı bu yıl 105 çıkmış ama o hastalikla beraber artar azalır demişti yani Alerjik astim diyor bize de doktorumuz. Bizimde 3 yaşlarındayken başladı belirtilerimiz
Biz doğduğumuzdan beri var test yapılmadı sadece doktor teşhis koydu ilaç sadece allerset verdi ama öksürük hırıltı asla kesilmedi
Zyrtec kullanıyorum bende ama o kesmiyor ki tek başına faydası olmiyor bizde de zaten o farklı alerjik nezle rinit olunca kullanılıyor daha çok. Bizim kulandigimiz Alerjik astım tedavisi için yıl boyunca kullanılan hap seklimde
Peki çocuğundan tam olarak bişey anlamaları gerekli testleri yapıp gereken ilaçları vermesi için hangi bölüme goturmeliyim
Bir ay oldu levmont basladik. Mayis sonuna kadar icer astim diyecegiz artik dedi dr bize
Kaç yaşında sizin ve kaç mg kullanıyorsunuz. Bizde bugun başladık geçmiyor çünkü öksürük tıkanıklık balgam bitmiyor ya
Siz alerji doktoruna goturmusmuydunuz test yaptirmisniydiniz
Alti olacak evet iki yasindan beri aktif kullaniyor sut urunleri polen ev akari alerjisi var. Sutu gecen sene actik artik bagisikligi var ama polen ve ev akari maalesef devam.
Bizde 2 yaşında falandı test yaptirmistik hiç bir şeye alerjisi çıkmamıştı
Teste mi çıkıyor alerjik astımmı sizinkide hap kaç yaşından sonra başlanıyor ve fayda ediyor mu öksürük hırıltıya
Kan testinde çıktı bizim öksürük oluyor hırıltı oluyor akşam olunca tıkanıyor. Alerji doktoruna da götürmüştük orda çıkmadı alerji ama kanda cikti İGE DEGERİNE BAKIYORSUNUZ
Kana bakılması icin normal çocuk doktoruna mi gidicez
Evet çocuk doktoruna götürün bakar kanda cikiyor
Benim oglum 7,5 yasinda. 5 yasindan beri alerji hapi kullaniyo. Raporu var. Yazin genelde kullanmiyo ama yaz bitip sonbahara girince mutlaka kullaniyoruz. Bende ilkte doktora sordum hani zarari olur mu bu kadar uzun kullanmanin diye, kar zarar dengesine gore daha karli denilir dedi. Eskiden geceleri uyuyamazdi oksurmekten. Sık sık hasta olurdu cok sukur yok artik. Gecen kis hafif bi hastalik gecirdi sadece.
Çok geçmiş olsun Rabb'im acil şifalar versin
Once kuru öksürük vardı 2 gün sonra yumuşadı balgamliya döndü halen de geçmiş degil bu arada nasılsın Betül bayadir görmüyorum yorumlarına denk gelmiyorum
Peki sürekli mi kullanmak gerekiyor mesela ben iyi olduğu zaman vermeyeyim diyorum alerji hapini hasta olmaya tıkanmaya başladı ozaman vereyim diyorum. Öyle olmaz deme
Canım sitedeyim ama yazmadım genelde okuyucu oldum kızım buaralar bi öksürük krizi tutuyor 2 saat felan sonra geçiyor genelde gece oluyor doktor geniz akıntısı kaynaklı dedi boğaz ve ciğerler temiz dedi
Biz surekli kullaniyoruz. Sadece yazin kullanmiyoruz.
1,492,314 soru
24,383,997 cevap
348,919 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın