0 oy
246 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (912 puan) tarafından

Kızlar alerjik kızım yatkınlığı var. Kanda yüksek çıkıyor haliyle her yıl Eylül Ekim ayına girince alerji hapina başlatıyor. Geçen yılda kullandık bu yılda biraz geç baslattirdi doktorumuz ne kadar geç başlarsak o kadar daha iyi dedi. Sizde durumlar nasıl bu ara da kızım 5 yaşında.

4 Cevaplar

0 oy
(3,901 puan) tarafından

3,5 yaşında oğlum var. Alerjik astım dediler geçen sene de kullandık havayla beraber tabi. Yarın alerji testi var bakalım ne çıkacak. 

(3 puan) tarafından

Merhaba benm oğlumda alerjik astımı var ne hapı kullandınız öğrenebilir miyim 

(912 puan) tarafından

Kan testindemi çıktı sizin bizim İGE degerimiz 156 çıkmıştı bu yıl 105 çıkmış ama o hastalikla beraber artar azalır demişti yani Alerjik astim diyor bize de doktorumuz. Bizimde 3 yaşlarındayken başladı belirtilerimiz

(3 puan) tarafından

Biz doğduğumuzdan beri var test yapılmadı sadece doktor teşhis koydu   ilaç sadece allerset verdi ama öksürük hırıltı asla kesilmedi 

(912 puan) tarafından

Zyrtec kullanıyorum bende ama o kesmiyor ki tek başına faydası olmiyor bizde de zaten o farklı alerjik nezle rinit olunca kullanılıyor daha çok. Bizim kulandigimiz Alerjik astım tedavisi için yıl boyunca kullanılan hap seklimde

(3 puan) tarafından

Peki çocuğundan tam olarak bişey anlamaları gerekli testleri yapıp gereken ilaçları vermesi için hangi bölüme goturmeliyim

-Reklam-
0 oy
(15,980 puan) tarafından

Bir ay oldu levmont basladik. Mayis sonuna kadar icer astim diyecegiz artik dedi dr bize

(912 puan) tarafından

Kaç yaşında sizin ve kaç mg kullanıyorsunuz. Bizde bugun başladık geçmiyor çünkü öksürük tıkanıklık balgam bitmiyor ya 

(912 puan) tarafından

Siz alerji doktoruna goturmusmuydunuz test yaptirmisniydiniz

(15,980 puan) tarafından

Alti olacak evet iki yasindan beri aktif kullaniyor sut urunleri polen ev akari alerjisi var. Sutu gecen sene actik artik bagisikligi var ama polen ve ev akari maalesef devam. 

(912 puan) tarafından

Bizde 2 yaşında falandı test yaptirmistik hiç bir şeye alerjisi çıkmamıştı 

0 oy
(3 puan) tarafından

Teste mi çıkıyor alerjik astımmı sizinkide hap kaç yaşından sonra başlanıyor ve fayda ediyor mu öksürük hırıltıya 

(912 puan) tarafından

Kan testinde çıktı bizim öksürük oluyor hırıltı oluyor akşam olunca tıkanıyor. Alerji doktoruna da götürmüştük orda çıkmadı alerji ama kanda cikti İGE DEGERİNE BAKIYORSUNUZ 

(3 puan) tarafından

Kana bakılması icin normal çocuk doktoruna mi gidicez

(912 puan) tarafından

Evet çocuk doktoruna götürün bakar kanda cikiyor 

0 oy
(6,439 puan) tarafından

Benim oglum 7,5 yasinda. 5 yasindan beri alerji hapi kullaniyo. Raporu var. Yazin genelde kullanmiyo ama yaz bitip sonbahara girince mutlaka kullaniyoruz. Bende ilkte doktora sordum hani zarari olur mu bu kadar uzun kullanmanin diye, kar zarar dengesine gore daha karli denilir dedi. Eskiden geceleri uyuyamazdi oksurmekten. Sık sık hasta olurdu cok sukur yok artik. Gecen kis hafif bi hastalik gecirdi sadece.

(1,564 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Rabb'im acil şifalar versin

(912 puan) tarafından

Once kuru öksürük vardı 2 gün sonra yumuşadı balgamliya döndü halen de geçmiş degil bu arada nasılsın Betül bayadir görmüyorum yorumlarına denk gelmiyorum

(912 puan) tarafından

Peki sürekli mi kullanmak gerekiyor mesela ben iyi olduğu zaman vermeyeyim diyorum alerji hapini hasta olmaya tıkanmaya başladı ozaman vereyim diyorum. Öyle olmaz deme

(1,564 puan) tarafından

Canım sitedeyim ama yazmadım genelde okuyucu oldum kızım buaralar bi öksürük krizi tutuyor 2 saat felan sonra geçiyor genelde gece oluyor doktor geniz akıntısı kaynaklı dedi boğaz ve ciğerler temiz dedi

(6,439 puan) tarafından

Biz surekli kullaniyoruz. Sadece yazin kullanmiyoruz.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 368 göst.
2 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Benkimim (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 193 göst.
16 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kadriyendc (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
16 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 173 göst.
2 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,314 soru

24,383,997 cevap

348,919 kullanıcı

...