Kizlar 3 aylık bebeğim ve bir de 3 yaşına girecek olacak kızım var .Misafirler gelip gidiyolar işte bebek görmeye ama kızım nasıl desem aşırı temkinli .Çocuklarla oynamak istiyo ama çok çekingen yapısı var çocuklara karşı böyle.Ya da oynamak istemiyolar ,elinden oyuncagını aliyolar böyle hızlıca o da bakiyo sadce . Bebeklerden bile çekiniyo.Bana geliyo gözleri yaşlı bir sekilde hemen yapisiyo biri geldiğinde diğeri de zaten agliyo o da kucak istiyo.ikisi birden kucak istiyolar .bn de şaşırdim napicami misafirler normal olarak anlayışlılar .Hani bnde çocuklu misafir olunca belki açılır oyun oynar hiç olmazsa sadece baksa bile yeter diyorum ama yanlış mı düşünüyorum bilemedim .Ama büyüklere karşı öyle değil konuşur kitap okumayı çok sever .Evde TV de yok . İstediği zaman istedigi çizgi filmi de açıyorum ama çoğunlukla aklına gelmiyor.Belki onları izlerse hani biseyler öğrenir belki diyorum o kadar napicami bilemiyorum işte
Sen teşvik et evde kimse yokken onunla konuş sürekli anlat açılır inşallah zamanla
Parka çok götuesen yada bu oyun parkları var ya oralarda belki açılır canım diğer türlü okula giderse orda çok sıkıntı yaşar çocuk kısmı çok hırçın benim kızıma da eşimin kuzeni geldi onun çocuğu kızım eline ne alırsa alıp istekliyor saçını çekiyor kızımı mutfağa bir girdim masanin üstüne çıkmış korkudan gene beni dövecek diye çocuğu eğitmek lazım çünkü herkes çocuğu bizim egittigimiz gibi egitmiyo çoğu hırçın oluyo öyle kızıma saldırırken görürken bazen ağzına vurasim geliyo zor tutuyorum kendimi annesi anca bakiuo oturdugu yerden yapma ölüm diyo öyle çocuk egitilmez aşırı sinir oluyorum bazen çok yaramazlar laf anlamıyorlar o yüzden bende okula salmaktan korkuyorum böyleleri yuzuunden ezerlerse yavrumu diye
Oyun gruplarına götürebilirsin imkanın varsa. Çocuklar yaşıtlarını arıyo
1,493,348 soru
24,400,032 cevap
350,057 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın