müge anlı keyfi .bol kaos ,bol kriminal ,bol polisiye :D seviyorum be Mügeyi .siz napıyorsunuz ? Bu arada foto yandı düz yüklemek için ekran resmi alıp attım :D
Bu zebellakla kahvaltı keyfiiiii
Babamdan öğrenmiş açık olunca sidik gibi çay tadı yok bunda diyo 😂😂
Puhajajaj patladım 😂😂😂
Hahahahaha kendi de anası gibi komikkkk :D
Lütfisim bu arada Eskişehir'e gelicem yine .Seni görmeden dönmek istemiyorum .minnoş kızını büyüt o zamana .Bu sefer yemek yeriz bebeklerle ☺️💚
Yaa çok sevindim ne zaman geliyosun
şu mügeyi ve türevlerini izlemeyen tek kişi benim herhalde ülkede 😂ortalık toparlama ben topluyorum kızım dağıtıyor
ay ben gelemiyorum ya böyle şeylere 😂😂
yalnız biri doğum yaparken de izleyecek kadar fanı olmak acayip bir şeymiş 😂😂
Hahaha doğum yaparken mi :D o ne ya jsjssj
Ben de ilginç şeyler olunca çok seviyorum izlemeyi .Cinayeti çözüyorum .senaryo üretiyorum kafamdan .bu arada 2x olayını ben de yapıyorum .some hiperaktivite problems .yavaşlığa gelemem :D
benim bu platformu sevme baslangicimda burasi 7/24 muge anli canli yayini gibi cinayet yok ama ask ihtiras aldatma dayak geyik dolandirilma vs ufurukcu o dur budur hersey mevcut. muge anli izlemek gibi burdada okuyorum hosuma gidiyordu oyle muptezeli oldum buranin
aslında doğru diyorsun 😂 sanal Müge anlı burası 😂
He ya orası doğru bak Canan 🤣 burasıda mügeye döndü
Ayy güzellik :D işte aradığım Müge anlı fanı .:D 💚☺️
kızım okulda, oğlum oynuyor. Bende aynı keyff 😂
Ayy niye kaldırdın .misafirim gelmişti anca bakabilmiştimmm ☺️💚
Senelerdir izlemem şu olaya bende taktım 😄
Bu sene ben de taktım arada çok ilginç şeyler olunca çıkamıyorum bataktan :D
İlginç değil de rezil kadınlardan da tiksinir oldum
Amannn bişey olmaz ☺️
Ben 2 yıldır ne Müge ne esra nede didem hiç birisini izlemiyorum.haberlerde karsima çıkarsa ancak öyle dinliyorum.
Ben de sadece ilginç olaylarda mügeyi izlerim .Ama çok seviyorum Müge anlıyı, yani kadının kendisini .☺️
Ay şu çizgi film sesinden bıktım iyice :D keşke izlemeseler ☺️
1,485,587 soru
24,290,655 cevap
343,382 kullanıcı