+1 oy
806 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,778 puan) tarafından

Çok şükür evimizi aldık kızlar. Burda onu mu alsam bunu mi alsam diye çok paylaşım yapmıştım. Herkes de olumlu olumsuz fikir verdi sağolsunlar. Sonunda aldik bakalim hayırlısı olsun inşallah. 

Dairemiz 3.kat asansörsüz 15 yıllık bina ama paramız ona yetti artık buna da şükür 😂 içine girmeden bir de banyoyu yaptircaz sadece bir iki tadilat işleri var zamanla yapılır artık 🥰 bu eve karae verdik. Eşyalar bizim değil. 

Bir de size soracaklarim olacak chat GBT de eve tadilat yapma şekilleri falan oluyormuş onlara bakarak biseyler yapcaz artık :)

image

image

image

image

image

image

image

30 Cevaplar

+2 oy
önce (7,344 puan) tarafından

Ağız tadıyla oturmak nasip olur inşallah. darısı isteyen herkese 🤗

önce (1,778 puan) tarafından

Amin inşallah rabbim gerçekten kimseyi kirada bırakmasın bizim Allah'tan yine ucuzdu kiramiz ama bu saatten sonra kiralara güç yetmiyor

gerçekten öyle. banyonun tavanı fena gözüküyor onu üst katla da görüşün. siz ne kadar yaptırırsanız yaptırın üstten sızma varsa hep aynı olur. 

Yok canım üst katta kimse yok. Ben de rutubet sandım ama kuruydu. Eşim banyo yaparken terleme yapmıştır dedi. Oraya asma tavan yapcak eşim 

evet asma tavan iyi olur. üstte kimse olmaması da iyi, insanın kafası rahat oluyor. ben de en üstteyim😂

Evet son kat belki soğuk olur ama bilmiyorum soğuk değil diyorlar ya hayırlısı 😂

-Reklam-
0 oy
önce (7,466 puan) tarafından

Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah 15 sene bina yaşı için çok eski değil önemli olan sağlam olması geniş bir evmiş sadece banyosu kötü mutfak dolapları iyi onlara tadilat ve kapaklarına boya yaptırabilirsin yeni gibi olur

Aynen banyo baya kötü onu da eşim babasıyla halledecek inşallah. Mutfak dolabını da elimize para geçerse yenisini yaptırırız artik

önce (7,466 puan) tarafından

Benim bir yakınım boya yaptırdı tezgahı yeni aldı çok güzel oldu sanki dolaplarda sıfır gibi oldu kiradan kurtulmuşsun çık diyen olmayacak iki katı kira zammı yapan olmayacak kafan rahat Rabbim kirada olanlarada nasip etsin inşallah

Öyle gerçekten amin inşallah 

0 oy
önce (941 puan) tarafından

Daha ne olsun...Sağlıkla huzurla oturmak nasip olsun size

Amin inşallah teşekkür ederim 🥰 

0 oy
önce (2,179 puan) tarafından

Maşallah huzurla oturun canım 

Teşekkür ederim canım amin inşallah 🥰 

0 oy
önce (87 puan) tarafından

Ev çok güzel rabbim sağlıklı sıhhatli şekilde  oturmayı nasip etsin 

Amin inşallah teşekkür ederim 🥰 

0 oy
önce (24,030 puan) tarafından

Maşallah ev gayet güzel. Allah ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin inşallah 🌸

Amin canım teşekkür ederim inşallah 🥰 

0 oy
önce (25,233 puan) tarafından

Hakketen banyo hariç çok güzel mutfakta çok yeni değil ama kullanışlı salonun genişliğini çok beğendim sağlıkla huzurla oturun canım 

Benim şuan kirada oturduğum evin salonu aşırı küçük. Hiçbir esyam sığmadı bütün takımlarım mahvoldu. O yüzden özellikle salonu büyük eve baktım 😂

önce (25,233 puan) tarafından

Benimde doksan m² sadece koltuk takımı sığıyor yemek takımı koyacak yer yok maalesef 

Evet küçük olunca zor oluyor. Benim masa bu odada koltuklar başka oda derken takımın jhepsi başka yerlerde😂

0 oy
önce (11,858 puan) tarafından

Güle güle oturun sağlık mutluluk huzurla inşallah. Ev büyük ve güzel resimlerde ışığı falan da güzel görünüyor girmeden banyoyu yaptırmak mantıklı ileriki zamanlarda mutfakta şik modern bişey yapılabilir ama bu hali bile gayet kullanılır hayırlı olsun 

Evet bu şekilde de oturulabilir. Eşimin babası fayansci olunca pek maliyetli olmaz girmeden yaparlar bakalım inşallah teşekkür ederim 🥰 

0 oy
önce (2,442 puan) tarafından

Salonun baya büyükmüş güle güle oturmak nasip etsin darısı bana ve tüm kirada olanlara 

Amin Rabbim herkesin yardımcısı olsun 

0 oy
önce (735 puan) tarafından

Güle güle çok güzel günlerde musmutlu oturun canım artık okadar olduktan sonra içinde yavaş yavaş gönlünüze göre yaparsınız 

Öyle gerçekten biz de dedim bu kadar olduktan sonra gerisi gelir inşallah çok teşekkür ederim 🥰 

0 oy
önce (476 puan) tarafından

Çok sevindim hayırlı olsun huzurla otur inşallah

Çok teşekkür ederim canım amin inşallah 🥰 

0 oy
önce (409 puan) tarafından

Sağlıkla huzurla oturun inşallah 

Dua edin bizede nasip olsun bir ev ☺️

Rabbim inşallah size ve herkese nasip etsin. Biz de düşünmüyorduk daha öylesine bakıyorduk nasip olunca birden oluyor herşey inşallah size de nasip olur 

önce (409 puan) tarafından
+1

Aminnnn aminn canım 

0 oy
önce (8,359 puan) tarafından

Hayırlı olsun inşallah. Bizde yeni aldık 8 yıldır oturduğumuz evi alıp tadilat yaptık.

Taşındığımızda yeni yapılmıştı biz yıpratmıştık

Sizinki daha iyi olmuş güle güle sağlıkla oturun inşallah 🥰 

önce (8,359 puan) tarafından

Sizde sağlıkla oturun canım❤️

Teşekkür ederim canım amin inşallah 🥰 

0 oy
önce (21 puan) tarafından

Hayırlı olsun inşallah Rabbim ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin Canım

Teşekkür ederim amin inşallah 🥰 

0 oy
önce (7,221 puan) tarafından

Hayırlı uğurlu olsun Allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallah 🙏 

Teşekkür ederim amin inşallah 🥰 

0 oy
önce (3,251 puan) tarafından

Hayırlı olsun Rabbim can sağlığıyla oturmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌻

+1

Teşekkür ederim canım amin inşallah 🥰 darısı olmayanların başına inşallah 🥰 

önce (3,251 puan) tarafından

Amin inşallah canım ❤️

0 oy
önce (6,347 puan) tarafından

Rabbim her kosesinde bol bol sevincler mutluluklar nasip etsin insaAllah banada dua eder misin bende cok istiyorum gerci imkansiz gorunuyo ama olsun duanin gucu yeter 

Bizim de çok umutlu değildi ama Allah kapı açıyor. Rabbim sana da en güzelinden kapı açsın inşallah canım. Ev sahibi olmayan kalmasın inşallah bu devirde kiralar çok zor 

Cok haklisin canim biz elhamdülillah kirada degiliz kayinbabamin evinde oturuyoruz sozde esime miras olarak verdi burayi ama kendin emeginle sahip olmadigin biseyi sahiplenemiyo insan hadi diyelim ters dustuk demezde cikin evimden dedi eee kaldik ortada diyebilir mi diyebilir kimse kimseye mal mulk bagislamak zorunda degil kaazanirken yaninda miydik yoo o yuzden bi ev sahibi olmak cok isterim ama bizim icin sadece bi hayal disimizden tirnagimizdsn artirarak 3 5 kurus biriktirdik onunla da araba bile alamiyoruz ev nerdeeee Rabbim sana agiz tadiyla oturmak nasip etsin bizede nasip eder insaAllah 

Ya ortalık o kadar kötü ki. Altını bozdurduk adam nerdeyse bir çuval para getirdi koydu ama baksan hicbisey etmiyor. 1+1 bile alamiyorsun 1cuval paraya. Allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten 

Ya dimi aynen oyle bugun bi dis cektirdim 1500 tl esim elden odedi sayiyo sayiyo sayiyo halbuki ne hic bisey etmiyo 

Öyle maalesef 

0 oy
önce (7,230 puan) tarafından

İlerde mutfak dolaplarini filan yaparsın harika bir ev olur banyosunu filanda güzel gunlerde kullan  bende yeni ev aldim 10 gun sonra tasinacam hayirli ugurlu olsun 

Teşekkür ederim canım sana da hayırlı olsun 🥰

0 oy
önce (1,023 puan) tarafından

Güle güle otur ellerin evlerine para vermektense bu arada ev çok güzel geniş inşallh bigün bizlerde ev aldık diye post açarız zor görünüyor ama rabbim ol derse olur

+1

Rabbim inşallah size de zoru kolay etsin. Size de nasip olsun inşallah 🥰

önce (1,023 puan) tarafından

Amin inşallah canım 

0 oy
önce (702 puan) tarafından

Ben kayınvalidemlerle yaşıyordum 5 yıldır daha yeni ev alabildik bizimki de 3+1 5. Kat asansörsüz banyo mutfak her yere tadilat yapılacak ama onu bile kabul ettik valla evim olsun da gideyim diye. Sizinki de çok güzelmiş çok da geniş ağız tadıyla oturmayı nasip etsin Rabbim isteyen herkese versin inşallah tez zamanda 

Amin size de hayırlı olsun inşallah ağız tadıyla sağlıkla oturmak nasip olur. Bize de öyle denk gelmişti 5.kat asansörsüz son anda olmadı hayırlısı böyleymiş demekki. Onun ici yeni bina gibi yapiliydi ama olsun artık 🥰

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,054 göst.
25 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 418 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,702 göst.
19 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Ummebrarvehira (1,169 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,484,589 soru