0 oy
186 göst.
önce Diğer kategorisinde (689 puan) tarafından

Salı günü endoskopi yapcam emziriyorum sorun olurmu? Lutfen dua edin kotu sonuc almayayim insan yemek icin aglarmi ben agliyorum kac gundur cok korkuyorum ya bisey varsa:( 3 kucuk cocugum var kurban olurum onlara naparlar bensiz🥹

7 Cevaplar

0 oy
önce (26,209 puan) tarafından

Kötü dusunme mervis iyi dusun hersey iyi olucak. 

Ben psikolojik oldugunu dusunuyorum. Ben dogumdan sonra depresyonlara giriyordum o zamanlar hep bogulur gibi oluyordum yutkundugumda cok agri oluyordu. Oyle birsey bence sende 

önce (689 puan) tarafından

İnsallah emosum ya nasil anlatsam bende yutma zor oluyor boguluyor gibi oluyorum yiyecekler bogazima takikiyor asagi inmiyor 

-Reklam-
0 oy
önce (6,340 puan) tarafından

Allah korusun biseyin yok Allahin izniyle temiz cikar sonuclarin Rabbim evlatlarina bagislasin 

Allah razi olsun mervis

önce (6,340 puan) tarafından

Senden de cicegim 

🪻💜🪻💜

0 oy
önce (2,258 puan) tarafından

Allah kolaylık versin. Hemen kötüyü çağırma ne ölmesi 🙂‍↕️🙂‍↕️🙂‍↕️

Allah razi olsun canim kac gundur ne tadim var ne tuzum :( bir anda nasil boyke oldu blmiyorum 

önce (2,258 puan) tarafından

Gidince anlaşılir stres yapma.  

0 oy
önce (7,230 puan) tarafından

Sende buyuk ihtimal bogaz reflusu var oda ilacla tedavi olur bu kadar stres yapma midenden olacan 

Canim bogaz reflusu olsa doktor demezmiydi gerci gittigim doktor ,doktora benzemiyirdu türk bile degildi 

Bana  hep yanlis teşhis koydular bendede mide mikrobu varmis meger bir endeskopi oldum sonra dogru doktora denk geldim iyiyum bazi doktorlar kafandan salmak icin birsey demiyor 

İnsallah benimde sorun her neyse belli olur ,dokror suriyelimiydi neydi ankamadim ismi deiskri siyahiydi bide

Olabilir cnm dert etme sifasini bulursun endoskopi sonrasi 

İnslalah canim insallah

0 oy
önce (1,020 puan) tarafından

Rabbim şifa versin uyutularakmı yapılacak hiç sorun olmuyor endoskopiden korkma

0 oy
önce (3,928 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun. Benimde doğumuma az kaldı. O kadar çok korkuyorum ki. Sona gidemiycez diye ödüm kopuyorr

önce (464 puan) tarafından

Canım kendini niye strese sokuyorsun sağlıkla kucağına al sakın ol

0 oy
önce (464 puan) tarafından

Canım korkma zor değil kayınvalidem olmuştu yanındaydım o ek olarak kolonoskopi de oldu o yüzden anestezi almıştı sadece endoskopi belki anestezi olmadan oluyordur

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 147 göst.
14 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 636 göst.
1 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde KEBELEK (1,753 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 587 göst.
19 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,400 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 155 göst.
17 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zzzzzz (1,741 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,484,349 soru

24,274,775 cevap

342,340 kullanıcı

...