Salı günü endoskopi yapcam emziriyorum sorun olurmu? Lutfen dua edin kotu sonuc almayayim insan yemek icin aglarmi ben agliyorum kac gundur cok korkuyorum ya bisey varsa:( 3 kucuk cocugum var kurban olurum onlara naparlar bensiz🥹
Kötü dusunme mervis iyi dusun hersey iyi olucak.
Ben psikolojik oldugunu dusunuyorum. Ben dogumdan sonra depresyonlara giriyordum o zamanlar hep bogulur gibi oluyordum yutkundugumda cok agri oluyordu. Oyle birsey bence sende
İnsallah emosum ya nasil anlatsam bende yutma zor oluyor boguluyor gibi oluyorum yiyecekler bogazima takikiyor asagi inmiyor
Allah korusun biseyin yok Allahin izniyle temiz cikar sonuclarin Rabbim evlatlarina bagislasin
Allah razi olsun mervis
Senden de cicegim
🪻💜🪻💜
Allah kolaylık versin. Hemen kötüyü çağırma ne ölmesi 🙂↕️🙂↕️🙂↕️
Allah razi olsun canim kac gundur ne tadim var ne tuzum :( bir anda nasil boyke oldu blmiyorum
Gidince anlaşılir stres yapma.
Sende buyuk ihtimal bogaz reflusu var oda ilacla tedavi olur bu kadar stres yapma midenden olacan
Canim bogaz reflusu olsa doktor demezmiydi gerci gittigim doktor ,doktora benzemiyirdu türk bile degildi
Bana hep yanlis teşhis koydular bendede mide mikrobu varmis meger bir endeskopi oldum sonra dogru doktora denk geldim iyiyum bazi doktorlar kafandan salmak icin birsey demiyor
İnsallah benimde sorun her neyse belli olur ,dokror suriyelimiydi neydi ankamadim ismi deiskri siyahiydi bide
Olabilir cnm dert etme sifasini bulursun endoskopi sonrasi
İnslalah canim insallah
Rabbim şifa versin uyutularakmı yapılacak hiç sorun olmuyor endoskopiden korkma
Allah yardımcın olsun. Benimde doğumuma az kaldı. O kadar çok korkuyorum ki. Sona gidemiycez diye ödüm kopuyorr
Canım kendini niye strese sokuyorsun sağlıkla kucağına al sakın ol
Canım korkma zor değil kayınvalidem olmuştu yanındaydım o ek olarak kolonoskopi de oldu o yüzden anestezi almıştı sadece endoskopi belki anestezi olmadan oluyordur
1,484,392 soru
24,275,198 cevap
342,366 kullanıcı