0 oy
228 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (343 puan) tarafından

Ya kızlar oğlum 2. Sınıfa gidiyor. Matematik masallah Sübhanallah çok iyi. Ama Türkçeye gelince zorlanıyor. Şuan tam okuyamıyor bile. Öğretmen kaynak kitap aldırdı. Günlük en az 3-4 sayfa ödev yapıyoruz. Sürekli bir yanlis yapıyor. Ya dikkatini başka birşeye çekiyor. Neden oluyor acaba ya. Çok yoruldum . 


Biraz önce 1 sayfa ödevi kaldi. Banyoya giriyorum cikasiya kadar yap kontrol edeyim dedim. Banyodan çıktım baktım oturmuş TV izliyor. Ya ne yapacağım ben. 



Bir fikri olan var mi? Sizin cocuklar da böyle mi? 



6 Cevaplar

0 oy
(343 puan) tarafından
 
En İyi Cevap

Post üste ciksin 

-Reklam-
0 oy
(308 puan) tarafından

1 Ci sınıfa giden oğlum da öyle inanki

(343 puan) tarafından

Kız yine seninki yeni tanışıyor alfabe ile. Normal yani. Zorlanabilir. Ama benimki 2. Sınıf oldu. Kafayı yicem ya :( ödeve gelince başı ağrıyor 10 defa tuvalete gidiyor. 10 defa su içiyor. Şaşırdım artık ya. Ne yapmam lazım acaba

0 oy
(1,313 puan) tarafından

Bunu öğretmenle konuşun ve sen bilirsin ödevini yapıp yapmamak senin sorumlulugunda yarın öğretmenle sen yalnız konusursun diyin ve uyuyun. Ödevini yapmadan gidince öğretmeniyle o an yanında siz olmadan durumu anlatmasi gerektiğini anlamalı. O yüzden sorumluluğu verin bir kez ve izleyin.

0 oy
önce (2,827 puan) tarafından

Benim kızı anlatmışsın resmen bende ne yapacam bilemiyorum 😔

0 oy
önce (3,708 puan) tarafından

Ödevler oğlunuzun sorumluluğu, başında oturup yaptırmanıza gerek yok. Sonuçta okulda o gün ne öğrendilerse onunla ilgili ödev veriyor. Siz böyle devam ettiğiniz sürece asla sorumluluk almaz oğlunuz. Ödevini yapmak istemiyorsa sen bilirsin diyeceksiniz ve bir daha sormayacaksınız. Okula gittiği zaman öğretmene kendisi anlatacak bu durumu ve anlayacak kendi sorumluluğu.

0 oy
önce (6,215 puan) tarafından

Okumasini gelistirmesi icin bol bol kitap okumali. Benim oglumda 2. Sinif her hafta mutlaka 1 kitap okuyo bazen 2 bile oluyo. Ne kadar cok okursa o kadar okumasi hizlanir ve okudugunu anlar. Odev icinde tv vs kapatip oturtacaksiniz. Yani odev ortaminda oldugunu bilecek. Bende dyrm ben snu bitirene kdr bitir diye. Gecen sene cok oyalaniyodu ama simdi daha kolay yapiyor.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 63 göst.
5 saat önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Prenseslerin_annesi (1,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 260 göst.
+1 oy
6 cevap 289 göst.
0 oy
11 cevap 318 göst.
2 Kasım 2025 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,577 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,484,994 soru

24,282,798 cevap

342,869 kullanıcı

...