0 oy
320 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (124 puan) tarafından

Kizlar hani post acmistim eşimle ben kayinoederimle konusacaz işte kayannam kayinpederim o akşam geldiler bize kayannama demiştim işte ne derdi var eltimin sen bana diyorsun onunla konuşmuyorsun ben onunla konusuyorum eltim konuşmuyor benimle kaynanam demişti eltine dicem eltne işte bende kaynama sordum eltime demiş misin dedi demişim oda diyor o benimle konuşmuyor sonra akşam şeytan ve zebani yani kayannam kyinoederim geldi bize eşim konuyu açmadı derdiniz nedir diye kaynanam da açmadı gelmeden önce ztn sabah kaynanamla tartıştık yukarda onun hatalarını yuzune vurdum ne diyeceğini bilemiyordu kaynanam düşüne düşüne cevap veriyordu bana dün akşam tartıştık ben eşim kaynanam kayinlederiim kaynanam zeytinyağı gibi üste çıktı iftira yalan atto eşimde biliyordu ztn annesinin suçu korkudan biseyde demiyordu iste sonra zebani şeytan yukarı çıktılar eşimle konusmadim dün gece saat 3    4 gibi çocuklarım uyudu ben de yarı uykudaydim eşim çocuklara batanye orterken diyor bana kim seni başımıza bela etmiş 3   4 defa tekrarladi bende biliyorum uykudaydim ama aklım bu dunyadaydi ben yasamak istemiyorum daha fazla şeytan zebani ve eşim ateşle yaşamak istemiyorum birkaç gün sonra eve not birakacam eşime yazcaam beni bu dünyada rahat bırakmadınız rabim.sizi de bu dünyada rahat bırakmasın diye bende kacacam kendimi intih*ar edecem kizlar psikolojim bozulmuş 

12 Cevaplar

+6 oy
önce (25,205 puan) tarafından

Kırkın çıkmadan birini bulurlar sonra senin çocukların hem üvey anne elinde ezilir hem de senin intiharının travmasını yaşar. Sanıyorsun ki kocan üzülecek üzüntüden vicdan azabından yataklara falan düşecek herhalde. Başka ne yaşadın bilmiyorum ama bu postta öyle intihar düşünecek problemler yok mutsuz evliliğin çözümü de boşanmaktır 

önce (124 puan) tarafından

4 senedir yaşadim kaynanamin elinde burda o kdr post aciyordum nasil kurtulabilirim ama bazı bayanlar burda dalga geçip hesap soruyorlar o yüzden postlarimi siliyorum 4 sene kaynanamla yaşadım bana yalan hakaret iftira Bedua ne varsa başıma getirdi nereye gitseydi dedikodumu çıkarıyordu onun yüzünden eşimden kaç kere dayak yedim birlerk kaynanam bir bahane bulup seni bu evden ****** edecem diyordu çıktım ayrı eve alt kata gönderdiler beni yine rahat bırakmıyor yeni gelin istedi kendini daha da simarti bana huzur vermiyor isi olunca yanına gitmem gerekiyormus 2 çocuğum var zar zor isimi yaoiyorum birde utanmadan beklenti yapıyor kaç defa kalktım kendimi oldurmeye eşim beni dovunde bırakmadı ayrı evdeyiz eve her yere not birakacam kim gelse ölüm sebebimi bilsinler  

önce (5,773 puan) tarafından

Niyee boşanmayı seçmiyorsun peeki 

-Reklam-
+1 oy
önce (5,346 puan) tarafından

Eee intihar edince ne olacak sanıyorsun ki her şey bitecek. Eşin hemen yeni kadın derdine düşüp evlenecek. O da çocuklarına annelik mi yapacak sanıyorsun.  Kim bilir neler neler yapacak çocuklarına. Olan çocuklara çocuklara olacak. Annesi olmayanın babası olmaz

0 oy
önce (1,528 puan) tarafından

s kusurabakma kocana sal.ak diyecehgim sala.k kocan hala izin almaklami mesgul. kimseye bisey demeize gerek yok bulun bir ev butcenize gore tasi tarafi toplayin. tasindiginiz sabah biz gidiyoruz gorusurz deyin basin gidin. saf kocan hala ana babasindan izin alip konuscam derdindemi

Beni dinlemiyor salagin öne gidenidir bende dedim olayı uzatma konuyu açma şöyle çocuklar hasta oluyor bu evde kalamayiz konuyu açsak birakmazlae iftira yine yalan atilae benle eşime eşim dedi annem babam gelince ağzına geleni soyle söyledim bana yaptıklarını yasatiklarino söyledim kayannam kayinoederim beni yalanladılar esom orda susup annesinin yanına gitmiş hiçbirsey demiyor biliyor annesinin de suçlu olduğu hayat zor daha fazla katlanamam

0 oy
önce (180 puan) tarafından

He ahiretini de yak cocukalrimida perişan et iki güne cakgili cengili düğün yapmazlarsa bende bı şey bilmiyirum

Yapsınlar düğün gapsinlae günahım çocuklarımın günahı herkesin boyuna 

0 oy
önce (1,650 puan) tarafından

Cok gereksiz insanlar için hayatına son vermek mi şunu unutma sana faydası olmayan hiç bir kimse için kendini üzme bu kadar önemseme anlam yükleme boş insanlar sen çocuklarını sev koru kolla söylenenlere kulağını kapa görmedim duymadım sana yapılanlar aklına geldikçe hemen bir kahve yap modunı değiş Baska seyler düşün covuklarınla ilgilen oyna kendi kendini mutlu etmeyi bil öğren yoksa şeytan bunu sana yaptırmayana kadar durmaz olan çocuklarına ve ahiretine olur yazık edersin 

Yapamam yapamam kaynanam yüzünü görmek istemiyorum zorla geliyor evime yüzünu görünce şeytani goruyorum sanki 

önce (1,650 puan) tarafından

Kin tutma bu kadar bırak kendi yağında kavrulsun kendini bu kadar üzme değmez yıllar sonra anlayacaksın ne kadar önemsiz olduklarını 

0 oy
önce (453 puan) tarafından

Ölmek sizin için bayilmak mi ? Yani hiç mi korkmuyorsunuz cehennem bu dünyada yaşadıklarının bin katıdır emin ol

Geçen hafta hamama gittim oranın sıcağına dayanamadım iki saat ücreti ödemiştik çoğunu dışarda geçirdim aklımdan geçen şey buydu bu sıcağa dayanamayan bizler cehennem ateşinde ne yaparız. 

+1

Yani ben de bunu anlamıyorum Allah topluca akıl versin şu uygulamaya son girdiğim dönemlerde 5 postan neredeyse ikisi intihar vakaları geçenlerde bir arkadaş da eşim alkol içiyor diye intihar etmeyi düşünüyorum günaha giriyor falan diyordu ya Allah aşkına Allah inancı olan bir insan intiharın geri dönülmez bir günah olduğunun farkında değil mi ben anlamıyorum Allah'ı bu kadar seviyorsanız nasıl intihar etmeyi düşünüp onu karşınıza alabiliyorsunuz kınamıyorum üzülüyorum gerçekten hiç sağlıklı değil dert yandınız hayatlara bakın ya hangimiz dört dörtlüyüz gidin biraz peygamberlerin hayatlarını bir araştırın biraz izleyin neler çekmişler neler yaşamışlar onlar peygamber oldukları halde bize verilen acılar kaç misli hafif bütün peygamberler gerekse evlat gerek eş gerek kardeş hepsi bir şeyle sınanmış bizim hayatlarımız da böyle güllük gülistanlık muazzam bir şekilde gidecek değil ya gelen her şey imtihan dünyasına devam ediyor biraz somut düşünün

önce (26,197 puan) tarafından

Sevgiii cok iyi konusmussunn❤️

Bir insanda ahiret inancı varsa intihar düşüncesi olamaz 

@Sekerkizz ♥️♥️ 

@Birbalannesi kesinlikle öyle 

0 oy
önce (3,360 puan) tarafından

İntihar etmek demek , hayatın güzel süprizlerini, iyi olacak günlerini, çocuklarının büyümelerini görmemek demek. Bugün kötü şeyler yaşıyorsun ama hep yaşamıycaksın. Sen değişirsen yaşadıklarında değişir. Destek alırsın, evlarlarınla başbaşa vakit geçirirsin, zaman gelir sende gülersin.  Allahtan yardım iste. O seni hep görüyor duyuyor. Seni intihar düşüncesine iten ailen , sen öldükten sonra çocuklarınada aynı baskıyı yaparsa, çocuklarında başında sende olmayınca kötü yola düşerse. Bırak sadece kaynananlara vicdan yaşatmayı, sen annelik vicdanını dinle önce. Bile bile evlatlarını onların eline verme

0 oy
önce (37 puan) tarafından

Canım hayat herseye rağmen herkese rağmen çok güzel ve yaşamaya değer.

Aklından sil intihar düşüncesini.kafanı topla.

0 oy
önce (8,982 puan) tarafından

Neden o aileden tamamen ayrılmak yeni bir hayat kurmak yerine ölümü seçiyorsun anlamadım? 

0 oy
önce (682 puan) tarafından

O iş öyle kolay degil bikere intihar etmeyi düşünen insan kimseye demez bi anda yapar. Ama yapamazsin icin el vermez 

0 oy
önce (18 puan) tarafından

Siz cocukmusunuz  adelet karşısına cikyor gibi ne o öyle kayın peder kaynana karsisinda kendinizi koruma gereksimi duyuyorsunuz herkes kendi hayatına baksın konuşur veya konuşmaz herkesin kendi seçimi.bunlar icinmi hayatına son vereceksin çocuklarını bırakacaksın git ocağı aç elini üstüne tut bakım dayana bilecekmisin sonrada çocuklarına bak onlarami kiyacaksin kendinemi. Kimin için ne için 

0 oy
önce (277 puan) tarafından

Sabredeceksin Ben de zamanında bir şeyler yaşadım kayınvalidemle eşim hep annesini tutardı onun yüzünden dayak yemişliğin bile var ama şu an benden kıymetlisi yok kaynanamın gözünde Aha yaptıkları unutulur mu unutulmuyor ama geçiyor yani sabret hepimiz sıkıntılar bir şeyler yaşıyoruz onlara sorsan Onlar zaten masum çocukların için ayakta duracaksın saçma sapan düşünceleri de girmeyeceksin sabredeceksin seni anlıyorum ben de birliktim sabah uyandığımda odadan çıkmak  istemezdim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 398 göst.
+1 oy
19 cevap 1,032 göst.
28 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 600 göst.
8 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 640 göst.
3 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu