Bugun aklım durdu. Yemek konusunda birsey gelmiyor aklima sizden fikir alayım
tavuk sote, bezelyeli havuçlu pilav
Çocuklarda tavuk sote istedi bugün
Domates biberli Soğanlı mı yapsam şöyle ekmek banmalık
Yoksa kremalı körili kekiklimi yapsam bilemedim
Pilavı havuçlu yapayım bari bende
kremalı güzel olur ama eşim diyette olduğundan yapamıyorum 😅 darısı başıma.
biberi ve soğanı kaba doğrsyıp çevirdim tavada, sote dediğimde bu😅
Domates salça koymadınmı sarımsak bol baharat 😂 ben bunu bazen borcama döküp üzerine kaşar rendeleyip fırına veriyom
Çocuklar seviyor baya
Malum benim ev çocuklara göre şekilleniyor
Afiyet olsun kizlar
yok koymadım vallahi 😅
sağol canım sana da
Karışık kızartma
Domates çorbası
Tarif gelir mi kizlar nasil yapiyorsunuz
Ben 1 kaşık unu yağda kavuruyorum 1 tatlı kaşığı salça üzerine 2 domates rendesi ve Kapya biber hazır közlenmiş buzluktan çıkarıp attım içine kaynyınca bilendir geçtim 10 15 dk kaynayınca yarım çay bardağı süt kattım karabiber de yakışıyor
Sütsuz nasil.olur peki canim
Ben Sütsüz yapıyorum tarif aynı ama süt koymadım birde biberim yoktu onu eklemedim
Süt domatesin tadını yumuşatıyor
Süt tadı gelmez zaten
Olmasada olur
Karnıbahar yayla çorbası
Afiyet olsun
Kırmizı et yemeği patatesli bide pilav var
Taze fasulye ve makarna var bizde
Vallahi eşim balık dedi balık kokusundan bile tiksiniyorum Allah affetsin bende etli biber dolması yaptım yanina da çorba ve salata ayran var kendi erken gelseydi balığını yapıp kendi yeseydi de 😁
Afiyet olsun simdiden
Ayyy abla o mide bulantısı insanı öldürüyor kızımda da oğlumda da mahvoldum oğlumda herşeyden tiksinip bişi yiyemedim kızımda daha az şeyden tiksinip yiyip afedersin sonrasında kusuyordum ne yapacağımı şaşırmıştım resmen hamileliğin bitmesine en çok bel ağrılarım ve mide bulantısından kurtuldum diye sevindim hep 😅Allah yardımcın olsun inşallah ❤️
Amin canım benim Allah razı olsun 💜 ben kızım da ve daha önce kürtaj olduklarimda hic öyle bir şey yaşamadım canım bu çok farklı bir şey adam balık dedi diye kustum resmen 🥺 ayyy çok fena bir şey günde 4 defa ilaç alıyorum öyle karnımı duyuruyorum yoksa ağzıma su bile alamıyorum 😢
Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ablacım çok iyi anlıyorum oğlumda merhaba ay mutfağa giremedim resmen kızımda girdim ama sonrası kötü oluyırdu 😔😔
Amin canım benim Allah razı olsun 💜 öp benim yerime kuzularimi 😘💜
Öperim ablacım ❤️🤲🤲
Kahvaltı yapacağız biz bugün. Eşimi aradım birkaç seçenek sundum kolay şeylerden. Kahvaltı tercih etti sağolsun. Bugün biraz evi toparladım yarın annemler gelecek Allâh ın izni ile yoruldum o yüzden kolay tercih ettim.
tavuk sote, pirinç pilavı,salata ayran
Balık aldırdım şimdi
Sebzeli pilav cacık ☺️
1,486,105 soru
24,296,450 cevap
343,807 kullanıcı